Chris Robin
Slytherin
7. klass || Slytherini tõrjuja
üüü a status update
|
Drawing
Dec 27, 2011 23:09:13 GMT 3
Post by Chris Robin on Dec 27, 2011 23:09:13 GMT 3
"Aitäh..." Nja, oli küll neidise nägu. Vägagi. "Mmjah... sa pole mulle veel nõmedalt käitumiseks põhjust andnud." Ja kui annab, siis parem mingu juba praegu minema. Viisakuse taha peitudes oskas Fred väga hästi solvata.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 28, 2011 0:05:24 GMT 3
"Hea teada," lausus Hayley. "Aga kui teada tohib, miks sa söömas ei käinud?" Äkki oli poiss haige või midagi, siis oleks kahju olnud.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 28, 2011 0:41:19 GMT 3
Eksole. "Ma käisin juba söömas ära," vastas Fred teeseldud aususega. Käis ta jah. Ta ei söönud päevas peaaegu üldse, aga oma väsimusest ja vähe söömisest tingitud märgid oli ta metamorfmaagiaga peitnud, keegi ei saanud tõese välimuse alt valet välja lugeda ja Fred oli oma võimele tänulik. Kord oli ta üksi peegli ees uurinud oma õiget välimust, ilma kergete täiendusteta... ta nägi tõeliselt vare välja.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 28, 2011 1:29:16 GMT 3
"Siis küll," lausus Hayley, kuid vaatas poissi ikka kahtlase pilguga. Kus tema pidi teadma, et poiss enda välimust muuta saab. Ta teadiski Fredi sellisena nagu ta oli hetkel. "Hei, jalutama tahad minna?" pakkus ta siis välja. Mis tal viga oli? Käitus nii lahkelt ühe slythiga aga Fred ei paistnud üldse selline kuri. Ta paistis pigem armas?! Värske õhk oleks aga neile mõelemale ära kulunud.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 28, 2011 1:47:06 GMT 3
Tehku aken lahti, kui värsket õhku tahab. Aga sellest mõttest hoolimata Fred noogutas ja laskus aknalaualt alla. Keegi Sigatüükast tegelikult ei teadnud, et ta on meta ja animaag. "Kuhu sa minna tahaksid?" Jah, Fred käitus hetkel äärmiselt kahtlaselt.
OT: Teema on siis enne Rolandit, ta teab Fredi võimetest. xD Just sayin.
|
|
|
Drawing
Dec 28, 2011 16:53:19 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 28, 2011 16:53:19 GMT 3
Hayley tõusis samuti ja vinnas koti õlale. "Kõigepealt koolimajast välja," lausus ta lõbusalt, kui mööda koridore astuma hakkasid.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Drawing
Dec 28, 2011 21:21:48 GMT 3
Post by Chris Robin on Dec 28, 2011 21:21:48 GMT 3
Koolimajast välja. Ilmselgelt. "Mulle sobib," muigas noormees enda kotti selga sättides. Ta kandis alati seljakotti. Mugav, käed olid vabad.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 29, 2011 0:54:42 GMT 3
Aeglaselt mööda koridore jalutades, hoidis tüdruk pilku Fredil. Päris kena poiss oli, kui nüüd vaatama hakata. "Sa oled viimases klassis?" päris Hayley viimaks, sest ei olnud kindel.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 0:58:40 GMT 3
Fred noogutas. Seitsmes klass ja vaevu suudaks oma majavanemagi nime meelde tuletada. Direktor oli kohe kindlasti võõras talle. "Ma sinult ei hakka küsimagi..." muigas Fred. Koolivanemad olid seitsmendast ju. "Meeldib sulle siis siin?"
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 29, 2011 1:00:46 GMT 3
"Jah, muidugi," lausus Hayley naeratades. "Üks mu lemmik kohti maailmas." See oli ka tõsi. Sigatüügas oli ju nagu kodu, või vähemalt nagu teine kodu. "Ja sulle?" Tüdruk ei oleks osanud ettegi kujutada, kellele võis siin mitte meeldida.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 1:24:38 GMT 3
"Jah, mulle meeldib ka siin väga," noogutas Fred. Seal oli väga tore ja lisaks kõigele muule lahedale sai sealne rahvas üldiselt tema mäluprobleemist aru, mitte nagu mugud, kes arvasid, et ta peaks kõiki teadma.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 1:25:10 GMT 3
"Jah, mulle meeldib ka siin väga," noogutas Fred. Seal oli väga tore ja lisaks kõigele muule lahedale sai sealne rahvas üldiselt tema mäluprobleemist aru, mitte nagu mugud, kes arvasid, et ta peaks kõiki teadma.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 29, 2011 1:42:23 GMT 3
Viimaks jõudsid kaks noort suurte tammepuust usteni ja lükkasid need lahti, jõudes välja. Tugev sügisõhk paiskas Hayleyle näkku ja see oli väga värskendav. "Hea ilm," mainis tüdruk nagu muuseas, kui nad mööda teerada edasi hakkasid sammuma, raske uks nende taga kinni langemas.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Drawing
Dec 29, 2011 17:35:58 GMT 3
Post by Chris Robin on Dec 29, 2011 17:35:58 GMT 3
Fred krimpsutas õrnalt nägu, kui tuul talle näkku paiskus, aga hingas siis sügavalt sisse, nautides seda. Mõnus oli tegelt. "Jaa, kena," noogutas Fred käsi taskutesse surudes ja pilku tüdrukule viies. "Kuhu edasi?"
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 2, 2012 21:43:42 GMT 3
"Siganurme?!" pakkus Hayley välja, kuigi tal oli tegelikkuses täiesti kama, kuhu nad jalautasid, niikaua, kui neil vaid jätkus, millest rääkida.
|
|