|
Post by Roland Stark on Dec 27, 2011 21:27:22 GMT 3
See oli teoreetiline küsimus? Roland ei muutnud kunagi oma iseloomu, hoolimata sellest, kes tema kõrval oli. Korraga Hufflepufflane enam ei istunud vaid oli selili surutud. Noormees ahmis üllatunult õhku ja tema võlukepp kukkus põrandale. Selle kättesaamiseks ta vaeva ei näinud vaid üritas koheselt Fredi enda pealt maha ajada. "Mida sa iseendast õige kujutad?" nõudis koolivanem, kuulmata õieti tolle positiivset plaani tema väsimuse eemalepeletamisest. Kuna ta oli palju nõrgem, kui seda Slytherinlane oli, ei saanud ta teda enda pealt maha lükatagi. Neetud nõrkus! "Kao ära!"
|
|
Chris Robin
Slytherin
7. klass || Slytherini tõrjuja
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 27, 2011 21:32:37 GMT 3
"Ah kuule käi metsa," pomises Fred kulmu kortsutades, aga manas oma näole taaskord naeratuse. "Näed, võiks öelda, et sa oled tugevam, kui mina, aga sa pole seda. Väsinud. Või on sul mõned muud probleemid?" Ega tema ju ei tea, et ta siin vähihaiget ahistab hetkel. Kahjuks. Aga seda enam ta käsiks kutil puhata ja siis mitte vaid see üks kord vaid läheks talle vist puhketuppa ka järele. Mis tal viga on??
|
|
|
Post by Roland Stark on Dec 27, 2011 21:47:02 GMT 3
Roland tõmbas raskelt hinge ja andis viimaks alla. Ta ei saanud nagunii midagi teha. Ka tulevikus ei saaks ta kuidagi Fredile selle eest kätte maksta. Osalt sellepärast, et ta lihtsalt ei olnud selline inimene ja teisalt seetõttu, et ta oli selle jaoks liiga väsinud. "Mul on mõned muud probleemid," teatas hufflepufflane raske ohkega. Ausalt, ta isegi ei teadnud, miks ta sellest rääkima hakkas. Võib-olla ta lootis, et Fred mõistab teda? Amityle ta ei tahtnud öelda, et ta sureb mõne aja pärast. Ta oli tüdrukule isegi valetanud, et arstid leidsid talle õiged ravimid ja et kõik saab varsti korda. Ta oli tõbras.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 27, 2011 21:59:27 GMT 3
Fred vaatas uurivalt Rolandile otsa, ning arvas, et ta isegi ei valetanud. "Mis probleemid?" küsis ta murelikult, kui käe sirutas ning sõrmed noormehe põsele libistas, helepruunide silmade pilk sama murelikkusega kuti silmades. Ta oli lihtsalt... nii... armas...
|
|
|
Post by Roland Stark on Dec 27, 2011 22:06:06 GMT 3
Korraga ei tundnud Roland Fredi vastu mitte mingisugust viha. Ta isegi ei teinud välja tolle puudutusest enda põsel vaid muutus selle asemel rahulikuks ja eemalolevaks. "Ma olen suremas," vastas noormees järsku, toon nukker ja katkendlik. Ta vihkas sellest rääkimist, kuid kuidas muidu pidi ta leppima oma saatusega? Eks ikka tuli rääkida sellest ja veenda ennast, et kõik polegi tegelikult nii kohutav, kui tundub! Pealegi, vaimud liikusid ju edasi? Ta võis ju veel paremasse kohta sattuda, kui see inimelu. Võib-olla sünnib ta uuesti. Näiteks mõne kassina või koerana, kes teab.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 27, 2011 22:09:46 GMT 3
Fred kortsutas tõsisemaks muutudes kulmu. "Mis mõttes? Sa oled ju... siin ja..." Fred raputas pead. Tal on mingi haigus, mille pärast ta näeb ka nii väsinud välja ja see on surmav ja seda ei saa ravida? See ei saa niimoodi olla. Mitte nüüd... mitte, et Roland talle ülitähtis oleks, aga Fred tundis, et ta ei taha, et poiss ära kaoks lihtsalt niisama. Ta tahtis ka tema mälestusest kinni hoida, just seda, et talle ikka meenuks noormeest nähes, mis ta nimi on ja millest nad rääkinud on, et ta suudaks need asjad kõik kokku panna...
|
|
|
Post by Roland Stark on Dec 27, 2011 22:48:53 GMT 3
Fredi mõtted liikusid õiget rada pidi. "Varsti enam mitte," ütles noormees, olles ise üllatunud, kui rahulikult tema toon kõlada võis. Ta rääkis sellest asjast nõnda, nagu oleks see täiesti tavaline. Roland ohkas vaikselt. "Kas sa nüüd, palun, tuleksid mu pealt maha?" Küsis ta ettevaatlikult. Oli natuke ebamugav lamaskleda nõnda, et tema peal istus meessoost isik.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 27, 2011 22:59:37 GMT 3
"Mis haigus sul on?" küsis Fred tasa. Ta ei tahtnud, et Roland tema mälestustest samamoodi kaoks, nagu kõik teised, temas oli midagi, millest Fred ilma jääda ei tahtnud. "Ainult siis, kui sa lubad mul sulle massaaži teha." Jamh, seda ta tahtis ikka, see aitaks Rolandil lõdvestuda. Fred tõesti arvas, et on osav, ja eks see on tõsi ka.
|
|
|
Post by Roland Stark on Dec 27, 2011 23:09:33 GMT 3
"Vähk," vastas Roland, hääl samuti vaikne, kuid sellegi poolest vankumatu ning enesekindel, mida ta tegelikult ei olnud. "Anna andeks, aga ma ei lase ennast käppida," kortsutas koolivanem kulme ja üritas Fredi taas enda pealt maha tõugata, kuid tulutult. Ta ei osanud isegi aimata, et slytherinlane tema kaotusest väikeses meeleheites olla võib. Nad ju isegi ei teadnud teineteist.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 27, 2011 23:15:08 GMT 3
"Vähki saab ravida ju," pomises Fred. Kuigi jah, see oli surmav haigus. Tema teise lause peale nooruk ohkas. "Ära mängi lolli, ega ma sind vägistama ei hakka. Sul hakkab endal ka parem peale seda," sõnas Fred Rolandile lähemale kummardudes, käed mõlemal pool poisi pead. "Usu mind." Fred teadis oma ala. "Mis vähk sul on üldse?"
|
|
|
Post by Roland Stark on Dec 28, 2011 21:28:17 GMT 3
Roland oleks tahtnud sealt minema haihtuda ja kusagile mujale ilmuda. Kui noormees talle veel lähemale kummardus, vaatas koolivanem eemale, seda juba tüdimusest. Kas Fredil oli väga mugav tema peal istuda? "Luuvähk," vastas ta viimaks; ta keeldus endiselt Fredile otsa vaatamast. Tal oli kohutavalt valus, kui too tema peal istus ning peale selle oli ta keeldunud ju maha ka tulemast.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 28, 2011 21:32:58 GMT 3
A. Fukc. Fred grimassitas õrnalt ning ronis selle teabe peale kuti otsast ära. "Mis tunne see on? Nagu... kas sa tunned ka midagi?" Et tal nagu vähk on võinii. Fred ju ei teadnud, kuidas see asi käis. Nooruk istus nüüd Rolandi kõrval, pea kergelt kaldus, pilk kuti näol ja sõrmed olid end tema juustesse sättinud. Seda alateadlikult.
|
|
|
Post by Roland Stark on Dec 28, 2011 21:36:35 GMT 3
Niipea, kui Fred tema pealt maha tuli, võis Roland kergemini hingata. Milline kergendus see oli! Ta hõõrus oma käsi ja vaatas kulme kortsutades noormehe poole. "Ma tunnen, et jään iga korraga nõrgemaks ja mul on kohutavad valud, kui sa seda mõtlesid," vastas Roland, nügides tolle käsi enda juustest eemale. Peaaegu iga puudutus oli tema jaoks valus.
|
|
Chris Robin
Slytherin
üüü a status update
|
Post by Chris Robin on Dec 28, 2011 21:38:47 GMT 3
Fred tõmbas käed eemale ja tema pilk oli äärmiselt kurb, kui ta kutti silmitses. "Miks sa haiglas ei ole..?" Ta peaks ju haiglas olema. Keegi peaks teda ravima. Fred neelatas tasa, kui enda käed iseenda ümber tugevalt sättis, et mitte mõtlematuid liigutusi teha või midagi sarnast. Ja samas enda koos hoidmiseks. Tegelikult ta ju polnud nii rõõmus ja rõõsa, kui välja nägi.
|
|
|
Post by Roland Stark on Dec 28, 2011 21:41:56 GMT 3
"Sest mind on mõttetu seal hoida," vastas Roland õlgu kehitades. Ta ajas ennast istuli ning sirutas oma käsi välja. Vaiksed raksud kostusid üle kogu toa ja noormees krimpsutas kergelt nägu, kuid judistanud ennast, tundis poiss ennast pisut paremini. "Pealegi ma ise ka ei taha enam seal olla. Me kõik teame, et ma suren varsti ja ma ei taha seda haiglas teha." Samuti ei tahtnud ta oma perekonna keskel surra, kuid tema vanemad olid lubanud temaga koos olla kuni lõpuni.
|
|