|
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 2:14:26 GMT 3
Täiesti ükskõikselt noormehe käsku eiranud, viis ta hetkeks pilgu Henry ja Zoe vahel toimuvale. Facepalm. ''No ta on su vend, eks geenid anna tunda..'' lausus ta kergelt mõnitaval hääletoonil, huulile õrn muie kerkimas. Tundus, et Susannah hakkas ka vaikselt maha rahunema või siis lihtsalt ei viitsinud ta rohkem rabeleda. See, et Kevinit väga paljudes situatsioonides tema koolivanema staatus ei kottinud, oli Chrisile ja kindlasti ka paljudele teistele koolikaaslastele ammu selge, kuid ega keegi tema peale kaebama ka ei viitsinud minna. Polnud lihtsalt enam 7-aastased, sai oma vahel ka neid asju klaaritud.
|
|
|
Post by Chris Robin on Jan 2, 2012 2:18:54 GMT 3
"Jää vait!" sisises Kevin Oliverile, kui see mollusk kavatses veel midagi öelda. On tal vaja vihjata või? Kevini käed kiskusid iseenesest rusikasse. Vat nii saab Kevinit ärritada. Piisab vaid Oliveri häirivast kohalolust ja lollist mölast. Ning siis oli sel Chrisil vaja veel midagi idiootset öelda. "Ta pole mu vend. Meis ei voola üks veri," urises Kevin. Ta väänas Chrisi käed Sussi ümbert lahti. "Ma ütlesin, et lase ta lahti!" sõnas Kevin, ning väänas Chrisi käe kutile seljale. Kuradi dorgikari.
|
|
|
Post by Kayleigh Moreno on Jan 2, 2012 2:20:12 GMT 3
"Kevin ei puutu absoluutselt asjasse!" lausus Susannah, hääletoon iga sekundiga pahasemaks minema. The fuck was this? Nad olid endaarust tõsieluseriaalis, et nad Kevini üle arutama hakkasid, mida ta on või ei ole kellelegi rääkinud? HALLOO, nad tahtsid lihtsalt Oliveri haiglatiiba saata, that's all! Ning kasutanud ära võimalust, et Chris tema seljataga oli ja talle seega toetuspinna andis, saatis Suss Zoe'le, kes veel ainsana tema ja Hal'i vahel seisis, kiire pilgu, mille järel too küünarnukiga Oliveri juba niigi katkise nina veel rohkem sassi lõi ning eest ära tuli hetkeks, kui Susannah Hal'ile täiesti jõust jalaga vastu kõhtu virutas. That's what you get for touching Jason's girlfriend.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 2:28:56 GMT 3
Christopheri pani muigama, kuidas Kevin nii lihtsalt ärritus, kuigi tuli tunnistada, et ega temaga kaklemine nii meeldiv ei olnud. Ühel hetkel väänaski koolivanem noore võluri käed seljataha. ''Olgu, olgu..'' ütles ta nüüd pisut allaandlikumalt, ise kergelt oiates, kuna tema asend ei olnud just kõige mõnusam. ''Ära hakka jamama, piisab juba nendevahelisest kisklemisest ka, mis?'' lausus Chris, hakkamata Kevinile veel vastu. Tal ei olnud tuju fightimiseks, aga kui noormees kohe oma käppasid tema küljest ära ei võtnud, läks ka C närvi ja siis oli sealt oodata juba midagi enamat, kui 'läbirääkimisi'.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 2:41:13 GMT 3
Pagana tšikid...Üks blondinka ja teine punapea. "Samamoodi ei puutu ka mina, aga näed," sai Oliver öelda. Zoe ja Sussi löögile järgnes suur vandesõnade valing. Noormees pigistas käed tugevalt rusikasse, et mitte kummalegi tüdrukule virutada. Närv oli tõeliselt mustaks aetud. Hal astus paar sammu eemale. "Kevin, lased Chrisi lahti," lausus Hal külmalt. Ta taltsutas end piisavalt, et mitte Susannah'ile lihtsalt piki nägu virutada. Kui loll võis inimene olla? Ussid tõestasid end igal jumala sekundil. "Kevin, koolivanem, tead küll, mis pead tegema," rõhutas nooruk enda kasuvenna staatusele siin koolis. Ähvardamine tundus ka hetkel paeluva ideena.
|
|
|
Post by Chris Robin on Jan 2, 2012 2:47:43 GMT 3
Kevin laskis Chrisi käe lahti ja mitte selle pärast, et Hal seda käskis. "Sina ära hakka jamama," pomises Kevin veel chrisile ning niipea kui ta ümber pööras, nägi ta kuidas ta vennahakatis veel haledamalt tappa sai. Facepalm ausõna. Häbi tunnistadagi, et nad ühe katuse all elavad. Ja kui isa sellest kuuleb, et Kevin vaatas pealt kui tema kasuvend tappa sai. Aah, Kevini kasuks räägib see, et Oliver sai naistelt tappa, kuigi ta pidi tunnistama, et Suss ja Zoe polnud tavalised naised ja isegi tema ei tahaks nende kahega vaenujalale astuda. Kevin astus nüüd Oliveri juurde. "Pean tegema? Sina ütled, mida mina tegema pean?" küsis Kevin. "Ma käskisin sul suu kinni hoida, aga sa ei suuda seda ju. Sa pead ikka midagi mögisema ja tuled veel ütlema, mida mina tegema pean? See on minu isa raha, mille eest sa siin koolis käid, ära mängi oma õnnega," Kevin oli silmnähtavalt ärritunud, ning taaskord sülitas ta Oliveri ette maha, et oma juttu vähegi illustreerida ja dorgile mõista anda, kui vastumeelne too talle on.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 2:53:00 GMT 3
"Sinu isa raha?" küsis Hal üllatunul, näol lai naeratus. "Kulla vend, mina käisin suvel Londonis tööl...Mäletad, kolm kuud õnnist aega. Ma olen juba mitu aastat käinud," lisas Oliver. Jah, kui ta käis kodus, siis toit, küte ja muu säärane oli küll kasuisa raha eest. Enamus riideid oli küll nüüd Henry'l juba enda raha eest. Samamoodi oli ta ka kitarri ja arvuti endale soetanud. Suvel Londonis oli hea elada, päeval teed tööd, õhtul seda, mida ise suvatsed. "Tõesti, su süljenäärmed on varsti kuivad," ei saanud noormees jätta märkimata.
|
|
|
Post by Zoe Dakota Sinclair on Jan 2, 2012 2:58:47 GMT 3
What the fuck was this supposed to mean? Nad tegid Sussiga nagu kohutavalt hästi koostööd ja kutt lihtsalt astus sammu kõrvale ja hakkas Kevini kallal mölisema? Nii see nali ei jää. "Keda kotib, et sa suvel rannas jäätist müüd?" hüppas slytherinlane täiesti out of blue teemasse sisse, dorgi näolt järjekordset lollakat naeratust rusikahoobiga kaotades. Mis mõttes ta täiesti lampi oma tähelepanu teistele asjadele pööras, kui Zoe siin veel vägagi kasutuskõlblike rusikatega relvastatud oli? Ilmselt valutavad ta nukid veel natuke aega, aga seda ei saa võrreldagi kuti purukspekstud ninaga. Kolm tublit lööki. Kolm-null Zoe rusikate kasuks.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 3:04:49 GMT 3
"Lõpeta ära, Zoe, sa viskad mul juba üle," lausus Hal tüdinult. Nina valutas juba päris korralikult. Noormees võttis jälle neiu...Mis neiu ta ka oli, neiud käituvad viisakalt. Hal võttis jälle tšiki ümbert kinni, nii et ka käed oli kinni. How bad, so sad. "Kuidas meil see asi siin siis lõppeb? Enne te ei jäta järgi, kui teid kuhugi koolimajja tiritakse?" küsis Oliver vägagi väsinud häälega. Zoe ja Susie olid nagu mõned pubekaeas tšikid, kellel oli vaja suus seebidraama välja elada.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 3:05:21 GMT 3
Christopher noogutas õrnalt, kui koolivanem ta lõpuks siiski lahti laskis. Oma tõsise pilgu sõnelevatele noormeestele viinud, ohkas võlur tüdinult ning jättiski silmad klassikaaslastele. Midagi muud tal selles olukorras igatahes teha ei olnud, aga ära minema C ka igaksjuhuks ei hakanud. Kolm seesugust slytherinlast Henry vastu.. not a good thing. Nagu arvatagi oli, ei olnud tütarlaste löögid veel otsa saanud ja seda andis tunda Zoe'i järgnev rusikalöök. Ouch!
|
|
|
Post by Chris Robin on Jan 2, 2012 3:10:45 GMT 3
"Ma pole su vend," pomises Kevin vaid. Ta polnud. Arvaku Oliver mida tahab. "Tõmbaks uttu siit nüüd," tegi kutt tüdrukutele ettepaneku, aga näis, et nad vist ei taha veel lõpetada. Sestap põrnitses Kevin vihaselt vaid oma venda. Hea oli, et Zoe siin rusikad püsti ringi käis, muidu oleks Kevin jälle kaklema hakanud ja see poleks tore olnud. Chris näis ka tagasi tõmbunud olevat. Hea seegi.
|
|
|
Post by Kayleigh Moreno on Jan 2, 2012 3:15:03 GMT 3
"Enne kui sa haiglatiivas lõpetad," lausus Susannah jälle oma trademark häälega, just kui oleks ta maininud, et lindudel on tiivad. Ta selg valutas, ta jalanõud olid kuskil eemal, sest ta oli peale jooksmist need ära võtnud, ta käed olid sellest seljas ronimisest valusad ja jooksmisriietega hakkas tiba külmaks ka minema juba, sest see viimane õhtupäike, mis enne veel olemas oli olnud, oli nüüd juba ära kadunud. Ja ükskõik kui palju nad Zoe'iga pingutanud ei oleks, seisis see dork siin nagu muistne vampiir ja käskis neil kooli minna. Äkki nad Zoe'ga hakkasid lihtsalt liiga vanaks jääma või midagi? Susannah keeras end selle mõtte juures ümber, võttis veidi hoogu ning virutas enda kõrval olevale Christopherile ilusa paremsirge vastu silma. "Aia," pomises tšikk, kui ta kätt tugev valusööst läbis ning ta mõttes sellele hiljem lubas jääkoti peale panna. Seitsmendiku pilk libises aga tagasi Chrisile. Tal oli lihtsalt vaja näha, et ta sai haiget ja et seega sai Hal ka haiget ja et seega nad olid Zoe'ga ikkagi tublid, ükskõik, mida see Grant välja näitas. "Su vend hoiab Jason'i pruuti kinni," mainis tüdruk ka kenasti Kevinile ära kui tema ettepanekut kuulis ning viimase takistuse nende teel ära seletas.
|
|
|
Post by Hal Grant on Jan 2, 2012 3:31:44 GMT 3
Hal ei viitsinud sellele oi-kui-äge-vinguv-teismeline-ma-olen häälega öeldud lausele reageerida. Reaalsus virutab sellistele ühel hetkel kõvasti ära. "Näed, Jasoni pruut on vaba," lausus Hal, kui eemaldas käed ja astus kaugemale. Jasoni pruut, see oli justkui tiitel, mis oli talle antud ainult seetõttu, et tast endast polnud suuremat asja, kui olla kellegi pruut. It's a mad world.
|
|
|
Post by Christopher Hayles on Jan 2, 2012 3:35:16 GMT 3
Sellele taidlemisele järgenes midagi, mida Christopher poleks küll oodata osanud. Rahulikult tegevuskäiku jälginud, tundis ta nagu välk selgest taevast rusikahoopi oma näos. Ja veel silma! Seriously, Susannah, seriously?! Nojah, ta küll oli tihe päikseprillikandja, aga koolitundides ta neid silme ees hoida ei saanud. Chris tõmbus automaatselt tagasi, ise taaskord valusalt oiates, käsi silmale libisemas. The f*ck.. sellist lööki polnud ta tütarlapselt veel elus saanud. Nüüd ta siis teadis, millest nende slytherini tsikkide kohta räägitakse. Silm tegi üllatavalt palju valu ja ilmselt oli sealt oodata kena paistetust. ''Ja mille eest see veel oli?!'' küsis ta punapealt, üks silm kinni pigistatud. Nagu öeldud, oli hot vaatepilt neid tütarlapsi sellistena näha, aga ei.. see löök silmas ei olnud absoluutselt meeldiv. Kuradi hädine ja sitane tunne tekkis, et ta just tüdrukult molli oli saanud, aga what's done, is done.
|
|
|
Post by Chris Robin on Jan 2, 2012 3:36:10 GMT 3
"Ta pole mu vend," pomises Kevin. Nad polnud verega seotud ju. Kuidas inimesed sellest juba aru ei saanud. Lihtsalt elasid ühe katuse all ja pidid mingil määral vanemaid jagama. Jah, nüüd oleks kena ära minna, aga siis pidi Suss Chrisile virutama. Kevin haaras Susannah käest ja tõmbas ta enda juurde. "Zoe, tule, pole mõtet nende peale oma energiat kulutada," kutsus Kevin. Nagu lapsi kanseldaks ausõna. Oh for Merlins sake, kas ta soeng oli ikka korras. Parem oleks, et oli.
|
|