|
Jaamas
Dec 4, 2008 23:29:33 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 23:29:33 GMT 3
Oli soe õhtupoolik. Päike oli just loojumas, kuid siiski oli väljas veel soe. Hayley oli just tulnud Siganurmest ja tal oli käes üks suur suhkrusulg. Tüdruk jalutas Siganurme jaama ja istus pingile, mis oli üsna raudtee ääres. Talle meeldis sealt kaugusesse vahtida ja vanu aegu meenutada.
|
|
|
Jaamas
Dec 4, 2008 23:33:09 GMT 3
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:33:09 GMT 3
Robert seisis metsa ääres, mis oli jaama kõrval kohe ja silmitses kulmukergitusega Hayleyt. Ta kõndis hääletult tüdruku juurde ja küsis siis uudishimulikult: ,,Mida sa siin teed? See on ju tavaliselt koguaeg tühi...'' Noormees kergitas kulme ja silmitses küsivalt Harja.
|
|
|
Jaamas
Dec 4, 2008 23:37:37 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 23:37:37 GMT 3
Hayley vahtis just kaugusesse, kui võpatas. Tal kukkus suhkrusulg käest ja läks tükkideks. Tüdruk lõi tükid jalaga laiali, seejärel pöördus ta Roberti poole. "Sa ehmatasid mind." Tüdruk tõusis püsti ja seisis sõbra juurde. "Lihtsalt tulin siia, Siganurmest." Tüdruk uuris korraks Roberti nägu, kui küsis siis: "ja miks sa ise siin oled?"
|
|
|
Jaamas
Dec 4, 2008 23:40:36 GMT 3
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:40:36 GMT 3
Robert naeratas rahulikult, kui tüdruku suhkrusulg katki läks ja kehitas siis õlgu. ,,Siin saab rahulikult mõelda, siin on rahulik ja keegi ei käi segamas.'' Ta naeratas ja istus siis pingile. Ta silmitses rööpaid paar sekundit ja viis oma pilgu siis taevasse, mis oli paksult valgeid pilvi täis.
|
|
|
Jaamas
Dec 4, 2008 23:44:35 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 23:44:35 GMT 3
Hayley istus tagasi pingile, Roberti kõrvale. "Selles on sul õigus." Tüdruk naeratas endamisi. "Ma just tuletasingi siin häid aegu meelde." Ta asetas ühe jala üle teise ja lisas: "mäletad 1.Septembrit, meie esimesel aastal?" Tüdruk mäletas seda väga täpselt, ta oli just sellel päeval saanud Robertiga tuttavaks, kui seisid sõõlamis järiekorras. Ta mäletas, et oli isegi pettunud olnud, kui ei olnud saanud Robertiga samasse majja.
|
|
|
Jaamas
Dec 4, 2008 23:48:17 GMT 3
Post by Robert Davies on Dec 4, 2008 23:48:17 GMT 3
Robert naeris vaikselt ja sõnas siis: ,,MItte eriti. Aga ma mäletan seda, kuidas sa olid pahane kübara peale, sest me läksime erinevatesse majadesse.'' Ta naeris mälestuse peale lõbusalt ja hoidis oma pilku ikka taeval.
|
|
|
Jaamas
Dec 4, 2008 23:52:07 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 23:52:07 GMT 3
"Jah, sest ma kartsin, et ma ei leia endal rohkem sõpru. Tead ma arvasin tol ajal, et ma olen friik." Tüdruk itsitas korraks, kuid lisas siis, viies pilgu poisile: "Hea, et meie sõpradeks jäime. Ma mäletan, et tulin järgmine hommik sind otsima ja me saime Suure Saali juures juhuslikult kokku."
|
|
|
Jaamas
Dec 5, 2008 0:01:18 GMT 3
Post by Robert Davies on Dec 5, 2008 0:01:18 GMT 3
Robert naeris lõbusalt: ,,Ja siis sa aina kirusid ja kirusid seda vanat kübarat nagu ta oleks su ära vägistanud.'' Noormees turtsatas naerma ja ei suutnud mitu minutit lõpetada. ,,Ja kui hommikusöök oli läbi siis sa istusid alati tundide ajal minu kõrvale. Tüüpiline.'' Noormees naeratas laialt ja sulges silmad, kujutades seda pilti enda meeles. ,,Aga mis nüüd juhtunud on? Enam ei istu sa mule lähedalegi!'' sõnas noormees ja tegi ülimalt solvunud ja masendunud näo pähe.
|
|
|
Jaamas
Dec 5, 2008 0:07:24 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 5, 2008 0:07:24 GMT 3
"Ma istun," protesteeris tüdruk ja naeratas siis. "Lihtsalt, et ma pean Kellyga ka olema." Ta tegi poisile vabandavat nägu ja lisas: "aga sa ju tead, et sina oled alati parim." Hayley naeratas taas rõõmsalt. "Mis oleks kui võtaks nüüd lähiajal kahekesi midagi ette?"
|
|
|
Jaamas
Dec 5, 2008 0:12:07 GMT 3
Post by Robert Davies on Dec 5, 2008 0:12:07 GMT 3
Robert pööritas muiates silmi ja küsis siis: ,,Kas sa tõesti arvad, et ma viitsin terve päev kusagil naiste riiete osakonnas passida, kui sa omale uusi riideid ostad? Sa ei tea mind vist üldse...'' Noormees naeris vaikselt ja sulges oma silmad.
|
|
|
Jaamas
Dec 5, 2008 0:17:39 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 5, 2008 0:17:39 GMT 3
Hayley raputas kergelt pead. "Ma ei mõelnud üldse seda," lausus ta "pahuralt" "Sina ei tunne vist mind, kui sa arvad, et ma hakkaksin sind riideid kaasa valima." Tüdruk irvitas ja tõmbas nüüd jalad rätsepaisteks pingile. Ta ei suutnud mõnda aega irvitamist jätta ja lisas läbi selle: "ma pidasin silmas rohkem, eem, midagi seiklusrikast." Tüdruk võttis taskust võiõlu pudeli ja avas selle, rüübates lonksu. Ta pakkus ka poisile. "Näiteks vaheajal, lähme kuskile reisile."
|
|
|
Jaamas
Dec 8, 2008 19:36:35 GMT 3
Post by Robert Davies on Dec 8, 2008 19:36:35 GMT 3
Robert hakkas naerma ja sõnas lõbusalt: ,,Seiklust suudab leida iga idioot, iga kell, igal pool.'' Noormees naeris paar minutit vaikselt ning silmitses tüdrukut. ,,Aga minna reisile...'' pomises noormees mõtlikult ja lisas siis: ,,Nää, pole huvitatud. Ma jään kooli ja kavatsen Siganurmes lõbutseda.'' Noormees naeratas vabandavalt ja vaatas rööbaste poole.
|
|
|
Jaamas
Dec 8, 2008 19:44:06 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 19:44:06 GMT 3
"Üksi ma ka ei hakka minema," pomises Hayley solvunult, "ja ma tõin kõigest näite." Varsti aga kiskus ta nägu naerule. "Aga miks mitte minna kohe Siganurme, lõbutsema??"
|
|
|
Jaamas
Dec 8, 2008 19:49:56 GMT 3
Post by Robert Davies on Dec 8, 2008 19:49:56 GMT 3
Robert muigas kõveralt ja sõnas siis rahulikult: ,,Pole eriti huvitatud. Kutsu Kelly ja mine temaga. Ma olen kindel et ta on nõus.'' Noormees naeratas uuesti vabandavalt ja sulges siis oma silmad.
|
|
|
Jaamas
Dec 8, 2008 19:53:19 GMT 3
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 19:53:19 GMT 3
Hayley virutas Robertile vastu õlga, lüües jälle enda näpud ära. "No need lihased," irvitas ta, näpudele peale puhudes. "Ma olen täna sinuga, niiet ära virise midagi." "Mida sa siis teha tahad?," Hayley hääl oli kõrgendatud, kui ta seda poisilt küsis.
|
|