|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 3:08:30 GMT 3
Lestatil oli hea kontroll oma näoilmete üle. See püsis üsna emotsioonitu. "Rohkem nagu esimene tuttav koolis," sõnastas ta õige viisi selle väljendamiseks ega lisanud rohkem midagi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 3:13:55 GMT 3
Samara tegi silmad õrnalt suureks ning vaatas seejärel pingsalt noormehele otsa. "Tahad öelda, et sa polnud enne teda ühegi teise tüdrukuga suhelnud? Isegi mitte mõne slytherinlasega?" küsis tütarlaps, kahtlev toon hääles.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 3:16:10 GMT 3
Lestat kergitas kulmu, kuna ei mõistnud, miks see Samarat nõnda üllatas. "Kas ma siis pidanuks? Lizziega sain ka üsna juhuslikult tuttavaks. Ei saaks ütelda et ma veerandikkugi kooli rahvast teaks," sõnas ta ausalt, kulm jätkuvalt kortsus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 3:18:11 GMT 3
Samara vaatas endiselt pingsalt noormeest, kuid peagi loobus ta sellest mõttes ning rüüpas paar sõõmu enda pudelist. "Ja mis sa temast siis arvad? Ma mõtlen, et.. Ta on hufflepufflane ja sina.. slytherinlane," lausus tüdruk vaikselt, näos mitte ühtegi emotsiooni va. väsimus, mis tema silmist paistis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 3:20:16 GMT 3
Lestat naeratas rahulikult omaette. "Valel ajal julge, enamus ajast mõttetult kartlik, kuid muidu on minu meelest väga tore ja tubli nooruk, arvestades tema olukorda," Lestat jättis majade küsimuse vastamata, kuna ei pidanud seda nõnda tähtsaks, kuid vajadusel võib ka sinna midagi lisada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 12:39:42 GMT 3
Samara pilk muutus tõsiselt, millest võis leida hirmu. "Tema olukorda? Mis tema.. olukorraga on?" küsis tütarlaps, vaadates kahtlevalt noormeest. Peagi aga rüüpas ta taas vaikselt enda jooki.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 13:06:15 GMT 3
Lestat kahetses kohe, et oli seda maininud. "Ma ei tohiks seda ütelda, see on üsna.. privaatne asi. Kuid kui sa temalt ise küsid, siis ma ei usu ta ta sulle valetaks," sõnas ta lõpus vahepeal langetatud pilku taas tõstes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 13:11:41 GMT 3
Samara vaatas pingsalt noormees. "Lestat, mul on vaja teada. Ma olen ta koolivanem. Kui temaga midagi juhtuks, siis ma ju ei tea, mida teha," lausus tütarlaps. "Ma ei lähe ometi ta juurde ja ei küsi "Ou, mis sulviga on?"" Tüdruk ohkas rusutult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 13:30:04 GMT 3
Lestat ohkas valjult ning mõtles hetke. Samara jutus oli tõepoolest iva sees. Ta toetas pea kätele ning vaikis paar hetke. "Ta on suremas," sõnas ta pead tõstmata.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 13:46:45 GMT 3
Kuuldes, mida Lestat ütleb, tundis tüdruk, kuidas veri talle näkku lõi. Tema silmad läksid pahupidi ning tal hakkas paha. "Mismoodi.. Ta on suremas? Juhtus temaga midagi?" küsis tütarlaps vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 14:09:48 GMT 3
Pea püsis jätkuva langetatusega ta kätel. "Haige," sõnas ta ning tõstis paari sekundi pärast pea, et Samarale otsa vaadata.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 14:12:23 GMT 3
Samara vaatas tühja pilguga lauda. "Sellepärast ta.. Suures Saalis kokku kukkuski," lausus tüdruk vaikselt, kui talle kogu see asi oli kohale jõudnud. Oli raske aru saada sellest, et niivõrd armas ja süütu tüdruk, kui Lizzie, sureb. "Sellest mingit pääseteed pole? Mingit ravi? St. Mungos on suurepärased arstid," lausus tüdruk seejärel, lootus hääles vastu kõlamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 14:20:46 GMT 3
Lestat raputas õrnalt pead. "Ta ise ei tea isegi, mis tal viga on. Ning väitis, et kõik arstid on teinud, mis said. Ma ei usu, et ta vanemad sellega samuti nii päri on, kuid järelikult ei leidu midagi, mis aitaks..." võttis ta hääle volüümi vähemaks, kuid vaatas siiski Samarale otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 14:23:06 GMT 3
Tüdruk vaatas lauda, silmad kergelt pisaraist peegeldumas. Talle jäi kohe Lizzie meelde oma viisaka ning tagasihoidliku käitumise pärast ning Samara pidas teda väga kalliks. "Kaua tal.. veel aega jäänud on?" küsis tütarlaps, tõstes enda pilgu tagasi noormehele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 14:27:36 GMT 3
Lestat mõtles hetke lause sõnastamiseks. "Ta ei ole seda mulle küll ütelnud, kuid üle aasta ma talle ei ennustaks,"vastas ta ausalt. Tema veri oli liiga nõrk pikaks eluks.
|
|