|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 16:11:22 GMT 3
Samara vaatas taas lauda, pilk koondatud ühe koha peale. Ta istus kaua niimodi, liikumatult, pea mõtetest tühi. "Saan ma tema heaks midagi teha?" küsis tüdruk peaaegu sosinal. Lestatile ei julgenud ta enam otsa vaadata. Ta kartis vastuseid, kuid samas ta piditeadma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 17:26:40 GMT 3
Lestat raputas taaskord pead. "Ma oleksin seda isegi teinud, kuid kuna ta ei tea, mis täpselt teda vaevab, ei ole ka võimalik kuidagi ravida..." sõnas ta rahulikult, kergelt masendunud hääletooniga. Ta vaatas enda ees olevat kannu ning jõi siis kiiresti selle sisu ära.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 17:30:50 GMT 3
Samara ohkas rusutult. Ta arvas, et Lizziega sellest rääkimine ei teeks head, sellepärast otsustas ta tema juuresolekul üldse mitte mainida seda. "Mulle ei rääkinud keegi midagi. Isegi mitte Dumbledore või Sprout. Ma arvan, et kuna ma olen tema koolivanem ning ma vastutan tema eest, siis ma oleksin pidanud seda varem juba teadma," lausus tütarlaps vaikselt ning sulges väsinuna silmad.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 13:59:45 GMT 3
Lestat kergitas omaette kulmu. "Ta ütles mulle, et keegi teine ei tea sellest," seletas ta Samarale tema teadmatuse põhjust. "Mingi õpetaja teadvat, et ta on haige, kuid see on ka kõik," lisas ta veel ning tõstis siis pea.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 14:31:42 GMT 3
Samara ohkas vaikselt. "Jube," lausus tütarlaps vaikselt. "Me olime ühel päeval Suures Saalis ja sõime hommikust. Tundus koheselt, et tal on halb olla. Ma küsisin, et kas tal on astma, sest tal olid astmasümptonid, aga ta ütles, et pole ja siis ta minestas.." lausus tüdruk, silmad suured, läikivad ning lauale kinnitatud. Tema käed värisesid kergelt. Ta lihtsalt ei suutnud seda kõike uskuda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 14:40:09 GMT 3
Lestat noogutas mõistvalt, kui Samara 'jube' mainis. "Ta on jah rohkem.... endassetõmbunud.. ei kurda teistele oma muresid.." vastas ta sümpaatselt ning ohkas rusutult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 14:41:51 GMT 3
Tüdruk pööras enda pilgu noormehele. "Sa ütlesid, et te pole kaua aega tuttavad olnud. Järelikult hakkas ta sind koheselt usaldama, kui ta sulle sellise asja avaldas," lausus tüdruk sosinal, vaadates Lestatile soojalt otsa. Peagi aga rüüpas ta paar uut sõõmu raskete neelatustega enda joogist.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 14:44:48 GMT 3
Lestat viis pilgu huviga üles ning kehitas siis lause lõppedes õlgu. "Või võib-olla ta lihtsalt kartis mind liiga palju. Või ta mõistis, et ma aiman midagi..."saõnas ta kurblikult taas oma tühja kannu jõllitades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 14:47:47 GMT 3
Samara vaatas noormehe kerge kulmukortsutusega otsa. "Miks peaks keegi sind kartma? Mina leian küll, et sa oled vägagi.. erinev teistest slytherinlastest," lausus tütarlaps vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 14:54:32 GMT 3
Lestat muigas korraks ning naeris sunnitult, mis vaibus rohkem õelaks irveks. "Just nimeks, ma olen VÄGA erinev teistest... ja mitte ainult Slytherinlastest..." pidi ta lausuma, kuna oli alati valetamist vihanud. Pea tõusis vaikselt ülesse ning naeratav nägu vaatas otse Samarale silma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 15:07:02 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ilme tõsine. Ta vaatas peagi noormehele alt üles ning mõtles pingsalt: Kas ta läheb? No selge. Alati, kui asi küsimiseks läheb, nad põgenevad. "Mismoodi sa erinev oled?" küsis tütarlaps vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 15:15:31 GMT 3
Lestat vaikis mõned hetked ning raputas siis pead. "Vere poolest.." lausus ta täie tõsidusega, vaadates jätkuva pingusega neiu silmi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 15:16:32 GMT 3
Samara vaatas pingsalt noormehele silma, ise endiselt istudes. "Sa oled siis ka surmavalt haige?" küsis tüdruk vaikselt, peaaegu sosinal.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 15:22:38 GMT 3
Lestat muigas taaskord omette. Kuidas seda öelda... mõtiskles ta endamisi. "Surmavalt mitte...See faas on juba läbitud.." Ta loobus juba mõttest enda olemust varjata. Ei näinud, mis võinuks eesmärgiks olla. Tüdruk teadis niigi palju.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 15:25:12 GMT 3
Samara neelatas kergelt. "Mis sul siis viga on?" küsis tüdruk, vaadates veelgi pingsamalt noormehele silma, justkui üritades sealt vastuseid leida.
|
|