|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 17:37:12 GMT 3
Lestatile meeldis neiu julgus. Paljudel seda nõnda palju ei olnud."Kuid siiski. Iga teine inimene jookseks selle koha peal ära, kui sa end paljastad talle. Ma olen sinus positiivselt üllatunud," sõnas ta siis lõpus naerul näoga teda silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 17:41:01 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, pilk tõsine. "Mind paeluvad väljakutsed ning sind võtan ma kui väljakutset," sõnas tütarlaps tõsiselt, kuid peagi läks ta nägu naerule. "No, kuule. Kui sa oleks mind tappa tahtnud, oleksid sa seda juba ammu teinud," sõnas tüdruk kerge muigega ning vaatas uudishimulikult leti poole, sest tema pudel oli peaaegu tühi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 17:46:00 GMT 3
Lestat oli jällegi meeldivalt üllatunud, Samara oli palju targem, kui ta välja lasi paista. "Soovid juurde?" küsis ta siis, kui nägi, et too leti poole kiikab.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 17:47:56 GMT 3
Samara naeratas kergelt, nõjatudes end tooliga õrnalt tahapoole. "Kui see sulle tüli ei tee," lausus tütarlaps naeratade ning paar hõbesirpi taskust otsides. Ta ulatas need noormehele ning jõi seejärel enda pudeli tühjaks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 17:51:14 GMT 3
Lestat oli kadunud enne, kui ta rahagi nägi. Võis kuulda vaid õrna küsimust ning külmiku üürgamist. Paari sekundi pärast oli ta tagasi, jook laua peal ning Lestat taas enda toolil.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 17:54:46 GMT 3
Samara vaatas jahmunult seda kohta, kus oli alles Lestat olnud, siis ta ära kadunud ja sekundi pärast taas seal olnud. "Kas sa ei karda, et sind võidakse näha?" küsis tüdruk jahmunult ning lükkas sirbid noormehe poole, ise tänulikult enda pudelit avades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 17:58:12 GMT 3
Lestat muigas ning raputas pead, lükates sirbid tagasi neiu poole. "Kuna me oleme võlurid, peame seda mugude eest varjama. Võlurid ei räägiks sellest edasi, kuna siis tuleks ka nende tegelikkus välja." Lestat oli mõned asjad endale väga kindlaks teinud. See oli üks nendest.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 18:01:34 GMT 3
Samara ohkas kergelt ning rüüpas veel paar sõõmu enda joogist. "Siis on hästi. Saad sa teiste omasugustega hästi muidu läbi või on ka neid, kellega on sul konkurents?" küsis tütarlaps uudishimulikult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:05:13 GMT 3
Hmm.. mis huvitavad küsimused.. käis noormehe peast läbi. "Omasugustega ma väga ei suhtle. Mitte, et mul nende vastu midagi oleks. Kuid toitu jätkub kõigile, konkurentsi pärast siiani muret pole pidanud tundma," selgitas ta rahulikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 18:08:27 GMT 3
Samara noogutas arusaadavalt. Tema jaoks tundus see kõik endiselt nii uus ja huvitav. "Siis on sul isegi lihtsam elu, kui meil, surelikel," lausus tütarlaps kerge muigega, ise jällegi koos enda tooliga kiikudes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:09:48 GMT 3
Nüüd ei mõistnud Lestat, mida Samara sellega mõtles. "Kuis siis nõnda?" küsis ta kulmukergitusega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 18:12:43 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Surelikel on ju vaenlased ja nende vahel on pidev konkurents. Küll elukoha, küll raha pärast. Me oleme justkui sõdivad kiskjad," sõnas tüdruk kergelt pead vangutades ning aeglaselt enda jooki juues.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:19:08 GMT 3
Õigus küll.. sõnas ta mõtteis endale. "Pluss veel looduslik valik," pidi ta muigega lisama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 18:23:35 GMT 3
Samara naeratas kergelt. "Seda küll." sõnas ta kerge muigega. "On siis vampiire palju?" päris ta järgmise küsimuse ise lootes, et ta noormehele sellega pinda ei käi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:26:15 GMT 3
Lestat hammustas huulde õrnalt. "Minu tutvuskonnas mitte. Ausalt öeldes tean ma vaid mõningaid. Kuid terves maailmas peaks ikka sama palju kui mõne väiksema riigi kodanikke olema," sõnas ta mõtlikult lootes, et faktid enamvähem täppi lähevad.
|
|