|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 21:51:30 GMT 3
Kellyl oli hea meel , et selline küsimus tuli. Ta oleks seda varem või hiljem ka ise küsinud , kuid kuna Daniel seda juba tegi , jäi Kelly kerge muige saatel vastust ootama , samalajal suitsu tõmmates.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 22:21:02 GMT 3
Hayley kehitas õlgu ja tõmbas mahvi. Ta viis pilgu Kellyle ja küsis: "Kellys, mis meil täna plaanis on?" Tüdruk lasi ennast liivale pikali ja vaatas tähiti, mis nüüd juba tugevamalt paistsid. Ta lootis, et kummalgi neist on midagi huvitavat välja pakkuda, sest endal ei olnud tal mingeid plaane ja ta ei olnud millegile olulisele mõelnud ka.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 22:25:04 GMT 3
Kelly mõtles hetke. "Mulle sobib peaaegu et ükskõik mis" rääkis Kelly. "Seapea?" küsis ta siis , pakkudes välja ühe variandi , kuna nad ise seda ei teinud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 23:41:22 GMT 3
Hayley kehitas taas õlgu. "Dan, mis sina arvad?," küsis ta poisilt ja viis pilgu temale.
Hayley mõttles, et midagi head võiks küll teha. Tema suvi oli suhteliselt igav olnud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 4, 2008 23:51:38 GMT 3
Eemal (pole õrna aimugi kust) kõndis Elven. Ta oli mõteteist tühi, kuna ta... arvatavasti oli mõelnud varem oma mõtted ära. Elveni pilk läks eemale, kus seisis (loodan, et panin täppi) 3 inimest. Ühe neist tundis ta kohe ära. Hayley, gryffindori koolivanem. Elven jäi teda jõllitama korraks 'Ah, ta on nii armas, nagu alati...' poiss ohkas, raputas pead ja hakkas grupi poole minema 'ma ei tohi endal marki täis teha...' oli poisi mõtlemine esimesena. "Te..." tema plaan oli öelda kõigile tere, kuid nagu alati... see läks metsa, kuna ta jälle komistas enda jala otsa ja kukkus näoli pikali. Õnneks ei jäänud kedagi ette. "Ai, ai..." pomises poiss ja hakkas naerma "Ebaõnn." lausus ta ja ajas end püsti "Tere." lausus ta naeratades ja uuris nägusid "Ega mai sega?"
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 5, 2008 0:00:06 GMT 3
Hayley lamas just liival ja vaatas Dani poole, kui kuulis kellegi neljanda häält ja hetk hiljem tüdruk juba istus liival, sest keegi oli maha kukkunud nende juures. "Oih, Elven," lausus ta itsitades. "Hey." Hayley kustutas enda koni nüüd liiva sisse ja hoidis pilku poisil. "Ei sega."
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 5, 2008 0:02:52 GMT 3
Kelly võpatas kergelt , kui keegi nende lähedal maha prantsatas. See oli mingi Hayley tuttav , keda Kelly ei teadnud. "Kelly olen , Gryffindori prefekt" lausus Kelly , enda tutvustamiseks.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 5, 2008 0:05:33 GMT 3
Elven muigas. Ta lausus viisakalt "Tere," ja lausus enda tutvustuseks "Elven Carlos Robert Secret. Sa võid mind kutsuda Elveniks või Carloseks. Robertiks võid ka. Ise otsustad," ta naeratas ja pööras pilgu harjale "Kuda läinud on? Ma pole sind nii kaua aega näinud... Kuigi mina olen selles süüdi, et ma sind nii kaua näinud pole..."
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 5, 2008 0:14:13 GMT 3
"Mul läheb hästi," vastas Hayley, "veetsin hea suve koos isa ja vennaga." Ta pühkis jalgu liivast puhtaks, vaadates Elveni poole. "Ja sul endal, miks sul siis aega ei ole olnud?" Tüdrukul oli hea tuju, et nägi Elvenit. Ta oli alati poisiga hästi läbi saanud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 5, 2008 0:25:59 GMT 3
"Mamps oli haiglas. Aga ta sai terveks." lausus poiss muigega. Siiski oli poiss tulnud palju hiljem kooli, kui teised. Poiss muigas ja vaatas maha.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 5, 2008 0:54:35 GMT 3
Hayley vaatas Elveni poole. "Hea, et ta terveks sai," lausus ta naeratades ja viis siis pilgu korraks järvele, seejärel taas Elveni poole. "Kuidas muidu suvi möödus?"
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 5, 2008 1:59:04 GMT 3
Elven muigas ja ütles "Kui aus olla, siis igavalt. Polnud eriti palju inimesi, kellega väljas olla ja noh. Igasuguseid mud asju oli. Aga noh, eks me perekonnaga tegime midagi koos ja see rahuldas selle kõige ära.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 5, 2008 17:38:29 GMT 3
Poiss kehitas Hayley küsimuse peale õlgu ning irvitas, kui tema lähedal mingi poiss pikali kukkus. "Mul suva," lausus ta ning ajas jalgadega liiva laiali.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 5, 2008 18:52:47 GMT 3
Hayley vaatas veel korraks Elveni poole, kui siis siis pilgu Danile viis. "Lähme siis Seapeasse, vähemalt esialgul." Ta muigasi, mõeldes mis sellest välja võib tulla. Aeglaseselt ajas ta ennast liivalt püsti ja seisis seal, vaadates teisis. "Kelly, kas lähme sättima?," küsis ta naeratades ja sammus sõbranna kõrvale seisma.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 5, 2008 18:53:45 GMT 3
Kelly noogutas usinalt. "Sobib mulle" lausus ta , kui muiates püsti tõusis ning siis rahulikult lossi poole liikuma hakkas.
|
|