|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 13:45:37 GMT 3
Hayley oli veendunud, et nii hilja ei käi keegi vannis. Tüdruk avas ukse ja naeratas, sest tal oli olnud õigus, kedagi ei olnudki. Ta sammus sirmi taha ja võttis pealmised riided ära, jättes selga vaid bikiinid. Seejärel ronis ta vanni, kus oli mõnus soe vesi koos värviliste mullidega. Tüdruk jäi seda nautima.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 13:48:25 GMT 3
Dan astus koolivanemate ja prefektide pesuruumi sisse ning jõllitas HAyleyt, kes vannis istus. "Noh, sulistad mullikestega siin või?" küsis poiss tüdrukut veidi mõnitades ning eemaldas endalt riided, jättes jalga ainult roosad bokserid.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 13:51:29 GMT 3
Hayley võpatas, kui kuulis järsku kellegi häält. Ta vaatas Dani pooleja hakkas just vastama, kuid jäi siis vait ja tema pilk liikus poisi roosadele bokseritele. Hayley ei suutnud sinna midagi parata, need olid nii nunnud ja ta hakkas väga kõvasti naerma.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 13:53:44 GMT 3
Poiss vaatas Hayleyt kahtlase näoga ning muigas. "Mida sa vahid mu tilli, naine?" küsis poiss ning hüppas Hayley kõrvale vanni.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 13:55:59 GMT 3
Hayley jäi kohe vait ja keeras pilgu ära, kui kuulis mida Dan ütles."Mulle meeldivad su roosad bokserid," lausus ta irvitades, kuid mõttles seda tõsiselt, "ja ma ei vahtinud su TILLI, idioot." Siis oli Dan juba tema kõrval vannis ja Hayley viis pilgu taas temale. "Miks sa siia üldse tulid?," küsis ta siis.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 13:59:36 GMT 3
Daniel purskas naerma. "Ehk, mu till. Naistel on ju vaja ennast millegiga õigustada," lausus ta ning vahtis mulle, mis veepinnal ujusid. "Tahtsin sind näha," lausus poiss flirtival hääletoonil ning pani käe ümbes tüdruku. [/I]
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 14:02:12 GMT 3
Hayley istitas ja lõi käega. "Sa oled nii nunnu," lausus ta ja puges Dani kaissu. "Ja kust sa teadist, et ma siin olen, kas sa jälitad mind?," küsis tüdruk siis ning muie venis veel laiemaks.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 14:04:06 GMT 3
"Aitäh komplimendi eest," ütles poiss naerma turtsatades. "Ei, ma lihtsalt juba tean su soove, siiski väga pikka aega sõbrad. Ja praegu on mul selline tunne nagu ma oleks sinuga abielus," lausus poiss ja kõdistas vee all tüdrukut.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 14:08:26 GMT 3
Hayley lõpetas selle itsitamise ja tema näole tekkis lihtsalt armas naeratus. "Mul on sama tunne," lausus ta salakavalalt ja sulistas siis veega. "Mul on sinuga koos nii hea ja mugav olla," lausus ta siis ja viis pilgu ülespoole, niiet vaatas Danile otsa.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 14:10:32 GMT 3
Daniel lihtsalt Jõllitas Hayley silmi ning naeratas talle armsalt vastu. "Aga tead, abielu inimesed kaklevad ka , nii et.." jättis ta lause lõpetamata ja hakkas Hayleyt veega pritsima.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 14:13:43 GMT 3
Hayley kiljatas ja ujus Dani kaisust välja. Vann oli piisavalt suur, et seal ujuda. Tüdruk eemaldus natuke, kuid siis ujus taas lähemale ja hakkas vastu pritsima.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 21:36:03 GMT 3
Daniel pritsis veel kaua tüdrukut ja lõpuks ujus temani tagasi ja võttis ta jälle enda kaissu. "Ega sul kuskil mingit pudelit alkoga varuks pole?" küsis poiss ning vaatas tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 21:38:32 GMT 3
"Siin mitte," lausus Hayley kahetsevalt, "kuid puhketoas on." Ta muigas, kui juba sekund hiljem taas poisi kaisust väljas oli ja endale pika pusa märgade bikiinide peale tõmbas. "Ma olen kohe tagasi," lubas ta ja kadus pesuruumist, tõmmates enne ka sandaalid jalga.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 21:44:41 GMT 3
Daniel jõllitas Hayleyt, kuidas too endale riideid selga pani ning tundis, kuidas ta tüdruku vastu midagi tundma hakkab. Tüdruk oli ammu pesuruumist väljunud, kuid poiss mõtles ikka veel tüdruku seksika keha peale.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 21:49:56 GMT 3
**Umbes 5 minutit hiljem**
Hayley lausus pesuruumile taas parooli ja see lasi ta sisse. Tüdruk naeratas, kui pusa taas kõrvale heitis ja vanni äärele istus. Ta viibutas poisi nina ees keskmise jäägri pudeliga ja väikse koolaga, kuid seda ta tavaliselt ei joonudki. "Sobib?," küsis ta, kui ennast vanni libistas ja poisi juurde sammus, läbi vee. Dan oli nii armas, kui ta vannis istus ja seal ootas.
|
|