|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 20:44:53 GMT 3
Hayley ja Samara tulid kooliõuest ja suundusid nüüd teed jooma, sest väljas oli vastikult jahe ilm. Hayley sisenes uksest, mille kohal tilises mingine väike kelluke, mis andis märku, et kliendid saabusid. Tüdruk sammus leti juurde ja tellis endale vaarika tee ja ühe kodukoogi. Siis jäi ta Samarat ootama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 21:05:49 GMT 3
Samara tellis endale piparmünditee ning suundus seejärel Hayley järel lauda. Võtnud mantli seljast ja sasinud hetkeks enda perseni ulatuvaid juukseid, võttis neiu istet ning hakkas hajameelselt enda teed väikse teelusikaga segama.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 9, 2008 14:42:12 GMT 3
Hayley raputas lusika teest puhtaks ja asetas selle väiksele alustaldrikule, mis tassi all oli. Siis tõstis ta teetassi huultele ja rüüpas väiksese sõõmu. Tee oli kuum aga hea.
Hayley viis pilgu sõbrannale ja küsis: "kuule, kas sa sebid Elveniga v?" Hayleyl ei olnud seda imelik küsida, sest tavaliselt nad rääkisid sellistest asjadest.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 15:20:37 GMT 3
Kuulnud Hayley küsimust, puhkes tütarlaps lõbusalt naerma. See polnud lihtsalt esimene kord, mil temalt seda küsiti. Vastupidi - viimasel ajal ta muud ei kuulnudki. Kui neiu oli suutnud rahuneda, rüüpas ta veidike enda teed ning lausus seejärel: "Ei."
Ta vaatas, pea viltu, sõbrannale otsa ning ohkas kergelt. "Ma arvasin, et sellest võib midagi välja tulla. Noh, me oleme olnud temaga väga ammused parimad sõbrad. Kuid ma usun, et oleks parem, kui ma temaga seda sõprust millegagi ära ei riku," lausus tütarlaps õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 9, 2008 18:16:49 GMT 3
Hayley noogutas arusaadavalt ja rüüpas taas teed, mis tema keelt kõrvetas, kuid sellest ei teinud ta väljagi.
"Noh, mul on sama jama umbes," lausus ta siis õlakehituse saatel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 19:45:33 GMT 3
Samara ohkas kergelt. "Ma olen Elvenisse armunud. Seda ma tean juba ammusest ajast, kuid ma pole talle ega kellegile teisele sellest midagi öelnud. Sul on samamoodi siis.. Danieliga?" küsis tüdruk, rüübates enda teed.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 9, 2008 20:12:03 GMT 3
"Kuidas võtta," lausus Hayley kahtlevalt ja kehitas taas õlgu. Ta rüüpat teed, et ei peaks sellele küsimusele vastama, ta ei teadnud isegi vastust. "Kellega sa siis ballile lähed?," küsis ta hoopis, kui oli tassi taas lauale asetanud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 21:23:13 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "MA ei tea kas ma üldse tegelikult lähen," lausus Samara õlgu kehitades ning oma teed aeglaselt rüübates.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 9, 2008 23:30:02 GMT 3
Hayley silmad läksid suureks ja ta küsis üllatunult: "miks siis nii?" Ta lürpis enda teed, mis oli juba jahtuma hakanud ja kõrvale hammustas kodukooki, mis oli tema lemmik.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 10, 2008 14:22:57 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "No kuule, kas sa tõesti kujutad ette m i n d kuskil ballil? No ei. Ei, aitäh, kuid ballid lihtsalt ei sobi mulle," lausus Samara kerge naeratusega ning rüüpas veidike enda teed. Vaadanud Hayley kooki, päris tütarlaps: "On see hea?"
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 10, 2008 16:48:39 GMT 3
Hayley muigas ja kehitas õlgu, kui oli Samara vastuse ära kuulnud. "Jah, see on hea, ampsu tahad?," lausus ta siis naeratades, kui Samara koogi kohta küsis, "see on mu lemmik." Hayley rüüpas ka teed..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 0:07:23 GMT 3
Samara võttis ühe väikse ampsu Harja koogist ning ajas silmad suureks. "Tõsiselt hea! Ma toon endale ka," lausus tüdruk ning tõusis püsti, suundudes leti poole. Peagi tuli ta tagasi, käes taldrikutäie samat kooki. Ta võttis istet, naeratas kergelt ning murdis kahvliga tüki oma koogist, mille ta koos teega alla kugistas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 11, 2008 17:28:25 GMT 3
"Ma ju räägin," lausus Hayley naerdes ja vaatas kuidas Samara leti juurde tormab. Hayley ise hammustas ka koogist veel tüki ja rüüpas siis teed peale. Ta viis enda pilgu Samarale, kui see lauda tagasi istus ja kooki asus sööma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 19:30:58 GMT 3
Tüdruk naeratas kergelt ning lausus seejärel: "Kuule, mis sa sellest.. Arthurist arvad? Jõle mats minu arust." Ta muigas endamisi ning pistis järjekordse kahvlitäie kooki suhu, rüübates teed peale.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 12, 2008 0:00:37 GMT 3
"Ta suudleb hästi," lausus Hayley naerdes, kuid siis ta ilme natuke tõsines. "Kuid kui see välja jätta, siis on ta tõesti mats." Tüdruk võttis viimase ampsu enda koogist ja rüüpas teed peale. Tee oli juba päris jahtunud, kuid kõlbas siiski juua. Vihm aknataga oli vahepeal taas väiksemaks jäänud..
|
|