|
Post by Samara Soul on Dec 12, 2008 1:38:10 GMT 3
Samara kergitas õrnalt kulme. "Mats? Oled sa ikka kindel? Hayley, me mõlemad teame sind.. Sulle ju meeldib see.. matslikus," lausus tütarlaps kavala hääletooniga ning lõbusa ilmega.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 12, 2008 17:22:48 GMT 3
Hayley hakkas kergelt naerma. "Mulle võibolla tõesti..," lausus ta salakavalalt, "kuid, saad sa aru, ta lõi Kellyle rusikaga näkku." Hayley näole aga ilmus muie. "Muidugi andsi Kelly omamoodi vastu ka.." Hayley rüüpas teed endal näol ikka muie.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 12, 2008 17:50:22 GMT 3
Samara silmad läksid suureks. "Ta lõi Kellyt? Vapsee dþentelmen on ju siis," sõnas tütarlaps naerma hakates. "Mina pole temaga väga palju rääkinudki, kuid endast on ta veel sitema mulje jätnud, kui sinu Daniel," lausus tütarlaps enda õlgu väristades ning seejärel veidike teeb rüübates.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 12, 2008 20:00:06 GMT 3
Hayley itsitas, kuuldes Samara sõnu. "Mis Daniel siis halba on teinud?," küsis ta süütukeselt, kuid ta aimas juba mida poiss võis teha olnud, ta oli lihtsalt seline ülbik. Ta rüüpas viimase sõõmu enda teest, jättes tühja tassi lauale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 12, 2008 23:44:52 GMT 3
Samara turtsatas kergelt. "Ta on slytherinlane," sõnas neidis napilt ning sõi ära umbes veerand enda koogist. Seejärel ohkas ta ning päris: "Mida sa vaheajal teed?" Küsiva ilmega jäi ta tüdrukut silmitsema, ise vahepeal teest lonkse rüübates.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 17:35:01 GMT 3
"Arvatavasti sebin mugupoisse," lausus Hayley kerge õlakehituse saatel ja hakkas itsitama. Enamus ajast ta seda tegigi, kui Ottery külakeses oli, enda isa kodus. "Aga, kui ma Otteryse ei lähe vaid Londonisse, siis veedan vennaga aega." Ta keerutas tühja teetassi enda sõrmede vahel, kui pilgu seejärel sõbrannale viis. "Ja sa ise?," küsis ta siis naeratades
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 17:37:51 GMT 3
Tütarlaps muigas kergelt ning sasis hetke enda juukseid. "Ma ilmselt lähen Londonisse, saadan kõigile sõpradele jõuludeks Huilgajaid, et nad südamerabanduse saaksid," lausus tütarlaps kergelt turtsatades ning enda teesse veel veidike suhkrut lisades. Selle ära seganud, rüüpas tütarlaps paar sõõmu enda ülimagusast joogist.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 17:41:04 GMT 3
"Ma ei taha südamerabandust saada," lausus Hayley, eeldades ikka, et Samara selle talle ka saadaks (xD). Tüdruku näol püsis lõbus ilme ja ta jättis nüüd teetassi rahule, vaadates korraks leti poole ja siis ruumis ringi, kus oli suht palju paare. Hayley turtsatas naerda ja viis siis pilgu Samarale tagasi. "Aga sul nagu mingid tegevused ka plaanis on?," päris ta siis edasi, "sest kui ma ka Londonis olen, võiks mõnipäev kokku saada."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 17:45:23 GMT 3
Samara muigas vaikselt ning ei öelnud enam Huilgaja kohta midagi. Kuulnud aga tüdruku küsimust, kehitas ta mõtlikult õlgu ning heitis kiire pilgu paarile, kuid peagi vaatas ta taas sõbrannat. "Miks ka mitte. Saaksid mu parima sõbraga tuttavaks, kuid vaata ette.. Ta ei tea, et ma nõid olen," lausus koolivanem endamisi muheledes.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 17:50:56 GMT 3
"Kas ta on poiss?," küsis Hayley naerdes, endal kaval ilme näol. "Sest kui on, siis ma arvan, et sa ei tohiks teda mulle näidata." Hayley naeris mõne hetke ja jäi siis vait, kaval ilme ikka näol. Muidugi tegi ta nalja, ega ta siis kõiki poisse ka ei sebinud, vahepeal..^^
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 17:55:32 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "Muidugi on ta poiss!" lausus tütarlaps naerma puhkedes. Ta juba kujutas ette, kuidas nad kõik pundikesi mingil läbul on ja Hayley ajab talle täispeaga ligi. Endamisi pead vangutades pööras tüdruk hetkeks enda pilgu aknast välja.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 17:59:13 GMT 3
"Ära põe, ma hoian enda mõtted ja käed endale, seekord siis," lausus Hayley tõsiselt, kuid seejärel muigas, vaadates samuti aknast välja, et mida Samara seal vaatab. Siis aga nägematta midagi huvitavat, viis ta pilgu lauale, uurides laudlina mustrit, nagu huvitaks see teda väga..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 18:11:59 GMT 3
Samara turtsatas kergelt. Ta juba teadis, milline Hayley oli, kuid siiski ei pannud samara seda pahaks. Peagi pööras ta enda pilgu tagasi Hayleyle ning ohkas rusutult. Hufflepufflane oli väsinud. Väsinud kõigest ja eimillestki. Lõpuks ta pööras enda pilgu koogile, millest ta umbes pool oli ära söönud ning võttis sellest väikse ampsu.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 18:18:59 GMT 3
Hayley ohkas samuti, see oleks nagu nakkav olnud ja seejärel ta haigutas. "See ilm teeb mind selliseks," lausus ta siis seletuseks ja vaatas kuidas Samara sööb. Nüüd oli vihm väljas taas suuremaks läinud ja vihmapiisad peksid kohviku aknale ja katusele. See hääl oli kohati isegi häiriv..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 19:47:10 GMT 3
Samara muigas endamisi. "Mind ka. Eriti just sihuke vihmane ilm. Päiksepaisteline ilm teeb ka, kuid näiteks. Ah, ma ei tea. Ma olen üldse viimasel ajal suht väsinud," lausus tüdruk veidike kulmu kortsutades.
|
|