|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 19:51:06 GMT 3
"Äkki hakkad haigeks jääma," pakkus Hayley välja variandi, mis tal sellistel kordadel alati esimesena pähe tuli. "Ma loodan, et mitta, vaheaeg on kohe kohe algamas..," lisas ta siis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 20:00:13 GMT 3
Tüdruk kehitas vaikselt õlgu. "Ma pole lihtsalt kaua korralikult maganud, kuid kes teab," lausus tütarlaps mõtlikult. Viimasel ajal oli ta pingsalt mõelnud Lizziele, kes oli suremas ning Jasele, kes talle liiga lähedaseks saanud oli. Tüdrukul lihtsalt polnud eriti head und enam.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 20:03:11 GMT 3
"Miks sa magada ei ole saanud?," küsis kohe, mida ilmselt Samara sellise vastuse andmisel ka arvata võis, et Hayley küsib. Ilm õues oli veel halvenenud, oli pimedaks läinud ja taevasse kogunesid suured hallid pilves.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 20:12:41 GMT 3
Samara kehitas taaskord õlgu. "Pole lihtsalt und tulnud. Vaata, kui hästi palju mõtteid korraga pähe tuleb, on väga raske magama jääda," lausus tüdruk naeratades ning nüüd enda siirupimaitselist teed juues.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 20:54:47 GMT 3
Hayley noogutas kergelt peaga ja vaatas siis aknast välja, kuid sellest ei olnud midagi välja näha, vihm oli nii tihedaks muutunud. "Niipalju siis ilusatest ilmadest," pomises Hayley, kes muutus natuke pahuraks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 20:57:39 GMT 3
Samara pööras enda pilgu aknast välja ning ta nägu levis naerule. Tüdrukule meeldis tegelikult vihm, mis siis, et see teda uniseks muutis. "Noh, siis jääme siia sooja seniks, kuni vihm vaiksemaks jääb," pakkus tütarlaps välja, nägu naerul.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 21:17:01 GMT 3
"Jah," nõustus Hayley, tal ei olnud mingit tahtmist välja minna sellise ilmaga. "Ma tellin uue tee," pomises ta ennast püsti ajades. Nüüd tellis ta endale karamellitee piimaga, saanud selle kätte istus ta lauda tagasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 0:39:47 GMT 3
Samara ootas Hayley ära ning läks ise samuti uue tee järgi. Peagi naases ta lauda, ise teed vaikselt segades ning mõtlikult laualina silmitsedes - see oli roosa.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 0:43:05 GMT 3
Hayley segas enda teed ja rüüpas siis seda lõpuks. "See on parem kui vaarika oma," lausus ta lõbusalt ja rüüpas veel ühe lonksu. "Mille oma sa võtsid?," küsis ta, nagu oleks tee mingi huvitav asi mille teemal vestalda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 0:45:53 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "Piparmündi, nagu tavaliselt," lausus tüdruk naeratades ning enda tee peale puhudes. Kõige paremad tüdruku arust olidki piparmündi, kibuvitsa ja sidruniteed.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 1:43:37 GMT 3
"Polegi seda joonud," mõtiskles Hayley ja viis siis pilgu aknast välja, jäädes vihmasadu vaatama, nende ümber vaikus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 14:34:01 GMT 3
Samara kehitas endamisi õlgu. "Paljudele see isegi ei meeldi," lausus neidis vaikselt ning rüüpas kergelt enda teed, ise vahepeal koogist ampse võttes.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 15:03:50 GMT 3
Hayley kuulas Samara juttu ja noogutas kergelt peaga, siis aga viis ta jälle pilgu aknast välja. Vihmasadu oli mõnus vaadata.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 15:12:25 GMT 3
Samara ohkas kergelt ning muigas. "Sa mugude turakat oskad mängida?" küsis tüdruk kerge irvega ning hakkas midagi mantli taskust otsima. Leidnud lõpuks hõbedaste kaartidega kaardipaki, kergitas tüdruk kavala ilmega kulme, enda näol kerge irve.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 15:16:52 GMT 3
"Seda mängu ma küll ei tea," lausus Hayley ja viis pilgu Samara kaardidele. "Ma oskan vaid potikut ja valetamist." Tüdruku rüüpas teed ja lisas: "aga sa võid mulle õpetada."
|
|