|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 22:17:24 GMT 3
Samara kehitas vaiskelt Hayley peale õlgu ning pööras seejärel pilgu noormehele, kes Ed'i juurde läks. "Ja kes see on?" küsis tüdruk sõbrannalt, pöörates enda pilgu nüüd temale.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 22:24:33 GMT 3
"See on Derek," lausus Hayley sosinal, "Edwardi sõber." Hayley vaatas korraks vargsi sinnapoole, kuid siis kohe tagasi Samara poole. "Edward vist tõesti vihkab mind," pomises ta muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 22:26:38 GMT 3
Samara vaatas tagasi noormeeste poole, muigas kergelt ning silmitses taas sõbrannat. "Miks sa arvad, et ta sind vihkab?" küsis tütarlaps hämmeldunult, hääl vaikne. Lükanud kärmelt enda pikad ronkmustad juuksed seljale, võttis neiu teekruusi käte vahele, ise pingsalt koolivanemat silmitsedes.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 22:34:50 GMT 3
"Ma ei ole kindel," muigas Hayley, "neid põhjuseid võib ka mitu olla." Tüdruk kõlgutas jalga ja vaatas Samarale otsa. Ta ise ka ei teadnud mida ajab, kuid nii ta arvas, et Edward teda vihkab.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 1:36:46 GMT 3
Samara kergitas kergelt kulmu ning vaatas taas poiste poole, ise vaikselt õlgu kehitades. "Mis teil siis juhtunud on, et ta sind vihkama peaks?" küsis tütarlaps kergelt turtsatades ning enda jooki vaikselt rüübates.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 17:50:26 GMT 3
"Tead," lausus Hayley häält veel tasandades, "ta vist arvab, et ma olen lits." Hayley oli selle lõpuks välja suutnud öelda, kuid viimasel ajal oli tal selline tunne, et mõned arvava nii, ta ise aga ei arvanud küll seda, tema nautis lihtsalt elu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 17:53:20 GMT 3
Samara vaatas tõsiselt Hayleyle otsa, kui oli kuulnud, mida too ütleb. Peagi aga pahvatas tütarlaps laginal ja kõva häälega naerma, sest midagi nii head polnud tütarlaps ammu kuulnud. Hayley oli seda nii naljakalt veel välja ka öelnud. Suutnud lõpuks rahuneda ning paljude tähelepanu taas endale pöörata, küsis tütarlaps lõbusalt: "Miks ta s e d a peaks arvama?"
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 17:55:17 GMT 3
Hayley kergitas kulme, kui Samara naerma hakkas, siis aga valgus talle endale ka muie näole. "Noh," lausus ta, "tead küll, mul on palju S Õ P R U." Hayley rõhutas viimast sõna ja keerutas nüüd juba tühja teetassi enda käte vahel, vältides inimeste pike, kes sinnapoole vaatasid.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 17:58:02 GMT 3
Samara vaatas hetkeks Nicholase ja tema sõbra poole ning kortsutas kergelt kulmu. "Hayley, ma tunnen sind peaaegu seitse aastat ja tema palju vähem. Ma tean, kes sa oled ja kes mitte ja L-tähega sõna sa küll ei ole," lausus tütarlaps lohutavalt tüdrukule.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 18:06:33 GMT 3
"Ma ise mõtlesin ka, et ma vist ikka ei ole," lausus Hayley tõsiselt, "sellesmõttes, et suudlemine ei tee ju veel L'iks." Ta jättis tassi rahule, enne kui see oleks veel maha kilduteks kukkunud. Ta vaatas Samile tõsiselt otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 18:13:37 GMT 3
Samara naeratas kergelt. "Ära pane teda tähele. Äkki sa lihtsalt meeldid talle ja ta on lihtsalt armukade," pakkus tütarlaps välja, sest ka see on võimalus. Vaikselt hoidis ta tassi kindlalt kahe käe vahel ning rüüpas sellest aeg-ajalt sõõme ise tundes, kuidas tal vaikselt kusehäda tekkima hakkab.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 18:31:50 GMT 3
Hayley naeris. "Seda kohe kindlasti aga jah, ma ei tee temast välja." Tüdruk silmitses korraks aknast välja ja oli üllatunud, sest vihma ei sadanudki enam nii tugevalt, läbi õrna saju oli ka päikesekiiri näha. "Loodame, et läheb tagasi ilusaks," lausus ta rõõmsamalt ja viis pilgu tagasi sõbrannale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 18:41:39 GMT 3
Samara muigas endamisi ning pööras hetkeks enda pilgu taas noormeestele. Kuulnud aga, mida sõbranna vihma kohta ütleb, pööras tüdruk enda pilgu aknast välja ning muigas vaikselt, kui märkas, et vihma kõigest tibutab väheke. Tüdruk uskus, et lumest pole jälgegi enam.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 19:51:12 GMT 3
"Kas hakkame minema?," küsis Hayley seejärel, see tundus sobiv hetk, et lahkuda, vihma et peaagu ei sadanudki enam..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 19:55:23 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Lähme," sõnas ta ning tõusis püsti, panned mantli tagasi selga. Vaadanud hetkeks veel poiste poole, sammus tüdruk teemaja välisukse poole, ise Harja oodates.
|
|