|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 21:54:30 GMT 3
"Jube, seda ma usun," lausus Hayley naerdes. Muidugi ei mõelnud ta seda tõsiselt ja Kelly teadis seda. Hayley võttis viimase suutäie enda praest, kraapides taldriku puhtaks kastmest, selle peale jõi ta piima. "Ma ka ei suuda otsustada keda tahta," lausus ta siis õlakehituse saatel, "ma võtaks iga nädal erineva.."
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 21:56:39 GMT 3
Kelly raputas pead. "Ma võtaks ainult tema" lausus Kelly ning muigas vaikselt. "Kuid hetkel , kättesaamatu" lausus Kelly siis lühidalt. "Ta tujud muutuvad nii kiiresti ning ma ei saa enam midagi aru" lausus Kelly. "Sellepärast ma segane olengi .." lausus Kelly juskui mängides hetkeks hullu , kuid rahunes siis.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 22:01:20 GMT 3
"Saan aru, sa oled hullu küüsi sattunud," lausus Hayley naerdes, kuid samas oli asi tõsine, tema sõbranna oli armumas. "Sellised ongi kõige raskemad ülesanded, usu mind, ise olen kogenud," lisas ta siis juba natuke tõsisemalt. "Aga ainult, et tema oli mugu.." Hayley lürpis veel piima, oodates lauale magustoite.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 22:04:49 GMT 3
Kelly muigas kergelt ning muie muutus peagi naeratuseks. "Ma pean teda millalgi veel nägema" lausus Kelly muiates , kui siis saalis ringi vaatas , kuid neiu ei näinud teda.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 22:06:33 GMT 3
Hayley pööras enda pea ka automaatselt Slytherini laua poole, kuid Kelly ei vaadanud kedagi kindlat. "Teda ei ole siin?," küsis ta siis sõbrannalt ja haaras endale nüüd kodukooke, mis lauale olid ilmunud, koos teiste magustoitudega.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 22:16:47 GMT 3
Kelly vaatas ringi ning raputas lõpuks pead. "Ei ole" pomises ta ning pööras pea tagasi Hayley poole , endal näol kerge muie.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 22:22:11 GMT 3
"Dan on seal," muigas Hayley nagu muuseas ja keeras siis ennast lauda tagasi. Tal oli niipalju uhkust et ei lehvita Danile ja ei tee poisile häbi tema majakaaslaste ees. Ta teadis siiski, et Danil on raske olla, kui Hayley on gryfis ja poiss Slyterinis. Ta hammustas taas kooki, mis oli ikka nii hea.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 22:23:57 GMT 3
Kelly muigas kuid pööras kiirelt pilgu ära ,sest ka tema teadis , kuidas on Slytherinlastel suhelda Gryffidega. Neiu jõi nüüd ikka oma segu mahla ning vaatas sõbranna poole.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 22:31:29 GMT 3
Hayley vaikis nüüd samuti. Suure Saali lagi hakkas taas heledamaks muutuma, see tähendas, et tormi siiski ei tule, mille üle Hayley oli väga õnnelik. "Aga ikkagi, mida me õhtul teeme?," küsis ta mõne aja pärast, kui oli esimese kodukoogi ära söönud.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 22:34:02 GMT 3
Kelly kergitas kulme ning kehitas siis õlgu. "Ma ei tea" pomises ta endamisi ning naeratas siis , kui sõbranna poole vaatas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 22:49:54 GMT 3
Hayley naeratas endamisi kavalalt. "Noh, jooki ikka võtame ju?," küsis ta siis ja hakkas uut kooki sööma.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 16:41:12 GMT 3
"Hmm" mõtles Kelly korra. "Lähme täna minu või sinujuurde" lausus tüdruk. Praegu oli nagunii vaheaeg ning paljud olid sigatüükast koju läinud. Nemad olid aga seal.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 17:26:46 GMT 3
"Lähme sinujuurde siis," muigas Hayley, täna oligi vaheaeg hakanud ja Hayley oli plaaninud koju minna alles homme, kuid kui Kelly sellise variandi pakkus ei olnud Hayleyl täna kojuminemise vastu midagi. Ta vaatas kella ja muigas. "Meil on viimase rongini veel tund aega, niiet, peame suht kiirelt tegema." Tüdruk lõpetas nüüd magustoidu ja viis pilgu taas sõbrannale. "Niiet, minek siis?"
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 18:34:04 GMT 3
Kelly noogutas innukalt , jättis asjad sinnapaika , tõusis püsti. Kelly hakkas elueet puhketoa poole jooksma , blondid juuksed lehvimas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 18:37:53 GMT 3
Hayley muigas, tõusis samuti püsti ja jooksisi siis Suurest Saalist minema, seejärel treppidest üles, 8. korrusele, kus läks puhketuppa, et mõned riided kokku panna ja ennast korda teha.
|
|