|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 22:17:40 GMT 3
Sandra astus saali ning kiirendas Gryffindori laua juures veidi kiirust, kui oleks äärepealt toidusõjas temapoole lennand leivatükiga pihta saand. Jõudes puhtalt Huffi laua juurde istus ta kuhugi keskele ning tõstis endale natuke süüa ja hakkas siis aeglaselt sööma, samalajal saalis ringi vaadates ja midagi huvitavat leida püüdes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 22:38:40 GMT 3
Peale Sandra saabumist suundus ka Samara Suurde Saali, et midagi süüa. Ta polnud jõudnud terve päev midagi süüa, sest hommikul magas neiu sisse ning lõunapausi ajal ta õppis. Nüüd kõndis ta mööda pikka vahekäiku enda koha poole, kui järsku viskas mingi Slytherinlane vastu tema korsetti õunasüdame. Tüdruk vaatas salvalalt noore Slytherini poisi poole ning kissitas silmi, kuid ei öelnud midagi.
Kui ta oli jõudnud oma koha juurde, võttis ta sellel istet ning tervitas kiire peanoogutusega Sandrat. Seejärel tõstis ta endale terve hunniku ahjukartuleid, võttis kõrvale kanaliha ning kallas endale peekrisse veidike kõrvitsamahla. Näljasena asus Sam sööma.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 22:45:57 GMT 3
Sandra asetas peekri tagasi lauale ning noogutas Sam'ile vastu, jäädes hetkeks, kergelt muiates Sami söögikuhja vaatama. Esimene inimene kes ei söö igaõhtu ainult röstsaia ja õuna, mõtles ta muiates ning tõstis siis ka endale natuke ahjukartuleid.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 22:48:48 GMT 3
Samara nägi, et Sandra vaatab teda pingsalt. Neiu jättis hetkeks söömise, tupsutas salvrätiga enda huuli ning vaatas majakaaslasele kulmukortsutusega otsa. "Mida?" oli tema esimene küsimus. Siis ta vaatas enda söögikuhja ning vaatas uuesti tüdrukut. Peagi pakatas ta aga naerma. Ta naeris mitu minutit, kuni see vaibus ning seejärel sõnas Sam vabandavalt: "Ma pole terve päev midagi hamba alla saanud." Pead vangutades haaras tütarlaps laualt ketðupipudeli ning kuhjas seda oma kartulite peale.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 22:54:36 GMT 3
Sandra turtsatas samuti kui ta pilk jälle tüdruku taldrikul pidama jäi. "Miks siis?" küsis ta ikkaveel muiates ning tema muie muutus suuremaks kui Sam veel poolpudelit ketsupit kuhjale peale valas. Ta võttis lonksu oma joogist ning ei suutnud ikkagi muiet tagasi hoida, isegi nende maja poisid ei söönud tavaliselt nii palju.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 23:01:31 GMT 3
Tüdruk turtsatas lõbusalt ning kui kartulid olid kuhjatud ketsupiga, virutas ta kahvli kartuli sisse ning hammustas sellest paraja ampsu. "Noh," alustas tüdruk, suu täis mäludes. Neelanud pala alla, jätkas tüdruk: "Sest hommikusöögi ajal ma magasin ning lõunasöögi ajal ma õppisin. Mul jäi tänaseks üks asi tegemata. Ja noh, nüüd ma siis siin olen ja õgin." Ta surus alla järjekordse naeruturtsatuse ning rüüpas oma mahla.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 23:06:23 GMT 3
Sandra noogutas muiates ning võttis vahelduseks ka paar ampsu enda toidust. Sam'i jutt ei tulnd talle just erilise üllatusena, kuna ka tal oli niimõnigi kord selliseid päevi olnd. Kartulid mahlaga alla neelates pöördus ta tagasi Sam'i poole. "Ma olen kuulnud et Elven on kooli 'naasnud' " ütles ta, seda rohkem küsimusena mõeldes, kuna ta oli seda tõesti vaid kuulnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 23:08:57 GMT 3
Kuuldes Elveni nime, naeratas tüdruk salapäraselt ning vaatas hetkeks lakke. Lõpuks ta aga noogutas ning sõnas: "On küll, jah. Tal oli kodus ema haige ja ta pidi tema eest hoolitsema. Et sellepärast ei saanud ta varem tulla tagasi kooli. Huvitav, kas ta on juba söönud.."
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 23:13:21 GMT 3
Sandra hoidis turtsatust tagasi, kui Sam'i näoilme Elveni mainimise peale muutus. Enamus Huffe teadsid et Sam ja Elven said ülihästi läbi, kuid siiski ei suutnud Sandra muiet tagasi hoida. "Minumeelest ei ole, vähemalt kui ma tulin siis ei olnd teda siin" ütles ta, kuigi Sam oli seda küsimust ilmselt niisama endalt küsind. "ja ta on siis prefekt ka?" lisas ta jälle kuulujutte korrates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 23:16:02 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "On küll. Minu arust ei ole ta eriti kohusetundlik prefekt, kuid pole minu asi ka," lausus Sam õlgu kehitades ning võttis noa kätte. Noa ja kahvliga kanaliga tükeldades küsis Samara nagu muuseas: "Sa polegi endale kutti leidnud?"
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 23:20:57 GMT 3
Sandra kehitas õlgu. Ega ta ise ka mingi eriliselt perfektne prefekt polnud, kuigi keelatud metsas õhtuse jalutuskäigu vastu polnud tal midagi. ja see kuulus ju prefektide kohustuste hulka, niiet ideaalne. Järgnenud lause peale neelatas Sandra kiirelt oma ampsu alla, et mitte midagi kurku ajada. "Ei, kas peaksin?" küsis ta muigega. Nad olid küll väga sujuvalt Elveni teemalt kuttide teema peale üle läinud, kuid tegelikult oli Sandra siiski sama uudishimulik kui kõik ülejäänd Huffid ja üldse inimesed. "Jaa.. Sina?" küsis ta, tahtes teada, kas nüüd lõpuks oli koolivanem oma 'sõprussuhte' Elveniga ka ametlikult millekski enamaks muutnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 23:24:35 GMT 3
Samara kortsutas kulmu, kui ta täpset vastust oma küsimusele ei saanudki, kuid Sandra vastusest järeldas ta siiski seda, et tüdrukul pole kedagi. Kuulnud aga tema küsimust, kergitas tüdruk kulme. Tegelikult polnud tal õrna aimugi, mis tema ja Elveni vahel oli. Nad olid mõned korrad viimasel ajal suudelnud ning nad olid üpris romantiliselt teineteisega suhelnud, kuid tütarlaps ei teadnud, kas poisil oli temaga tõsi taga, või mitte. "Ma ei teagi. Ma mõtlen, et kindlat poissi mul nagu polegi," sõnas tüdruk õlgu kehitades ning enda kamast väikse ampsu hammustades.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 23:29:01 GMT 3
Sandra oleks äärepealt silmi pööritanud, kuid õnneks sai ta enne pidama. "Kindlat poissi nagu polegi?" kordas Sandra peaaegu irvitades. Seetähendas et tal oli neid kohe mitu? huvitavhuvitav.. Sandra muigas, kuid siiski ei saand ta prefust ja koolivanemast absoluudselt aru. Noo, nüüd on seitsmes klass, Viimane aasta, ja nad ei suuda ikkaveel üksteisele öelda et nad meeldivad teineteisele.. Isegi kõik ülejäänud on sellest aru saand. Aga noh, misteha. Sandra muigas ning jätkas söömist, vahepeal pilku Sam'ile viies.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 23:33:18 GMT 3
Tüdruk muigas kergelt. "Noooh. Midagi meil elveniga nagu on, aga midagi kindlat pole ja ma ei hakka igaksjuhuks liialt lootma ka," sõnas neiu täissuuga.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 23:35:16 GMT 3
Sandra viis võiduka pilgu Samilt toidule ning hakkas kähku sööma, et oma 'teadvat naeratust' varjata. "Mis see mitte kindel siis on?" päris ta edasi, muiates Sami poole vaadates.
|
|