|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 23:42:26 GMT 3
Tüdruk kortsutas kergelt kulmu. Jutuajamine hakkas kiskuma tasapisi sinna kanti, millest neiu parema meelega rääkida poleks tahtnud. "Kõik," lausus tüdruk napilt ning üritas keskenduda oma toidupalale.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 6, 2008 23:44:49 GMT 3
"Hommikust daamid," lausus Elven naeratades ja istus tüdrukute vasta, see tähendab teisele poole lauda. Poiss muigas ja küsis naeratades "kuidas magasite?" ta pilk läks eemale, kus mingi poiss hakkas toiduga väikese klassi huffi tüdrukut viskama õuna südamega. Elven haaras võlukepi ja liigutas seda kergelt poisi poole, kui õuna süda järsku poisile suhu lendas. Elven ohkas vaikselt ja võttis rahulikult paar viinamarja, ignoreerides slythide pilke, kes kõik Elvenit jõllitasid suht vihaste pilkudega. Nad vihkasid just seda, et pärast ta käitus, nagu poleks ta midagi teinudki.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 23:48:09 GMT 3
Sandra hakkas just Samile vastama kui nägi Elvenit nende juurde tulemas. "Hommikust jamh" vastas Sandra, saamata aru miks poisid Alati peavad ütlema hommikust, isegi kui õhtu on. "hästi, ise?" vastas ta, küsimuse peale muiates. Ta viis pilgu korraks Elvenilt Samile ja siis enda toidule. Hakates uut ampsu mäluma, sai ta jälle seltskonda uurida.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 23:52:27 GMT 3
Samara vaatas Elveni poole ning ta süda hakkas ärevalt puperdama. "Tsau. Normaalselt," lausus tüdruk napilt, keskendudes taas oma toidule. Ta vähemalt üritas olgugi, et ta ei suutnud vastu panna sellele, et pidi vahet-pidamata Elvenit silmitsema altkulmu. Lõpuks ta aga köhatas, üritades teisi täielikult ignoreerida.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 6, 2008 23:59:54 GMT 3
"Sa ei tohiks võlukunsti karistamiseks kasutada" üritas Sandra midagi noomiva hääletooni moodi teha, kuid muiet tagasi hoides polnud see eriti võimalik. ta viis oma pilgu Sam'ile ning oleks tahtnud tollele küünarnukiga ribidesse lüüa kui too imelikult käituma hakkas. "Sam, et meie eelmise teema kohta.." Alustas ta muiates, kuid mõtles siis ümbes. Elven hakkaks küsimusi esitama. "..ma arvan et sa saad selle töö ikkagi O mitte T." lõpetas ta väga ärakasutatud väljamõeldisega, kuid siiski lootis ta et Sam pöörab nüüd neile rohkem tähelepanu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 0:08:40 GMT 3
Tüdruk tõstis aeglaselt pilgu ning vaatas sekundiks Elveni poole. Ta naeratas imelikult ning vaatas siis Sandra poole tänulikult. "Ilmselt küll olgugi, et ma ei õppinud selleks. Seega peaks ma siiski T saama. Aga noh, loodetavasti saan ma siiski O," lausus tüdruk midagi kärmelt ning hammustas järjekordselt kanast ampsu, kuni keegi Slytherini lauast talle õunasüdamega vastu pead viskas. "Värdjad.." pomises tüdruk pahuralt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 0:14:39 GMT 3
"Ole mureta. Ma ei moodanud teda," lausus Elven, kui haaras südame kinni, mis põrkudes lauale oleks lennanud. Siiski ei olnud ta märganud, kui oldi visatud. Õunasüda oleks pea-aegu Elveni toidu sisse läinud. "Vabandust..." lausus Elven ja ajas end püsti. Ta kõndis rahulikult Slythide laua juurde, käes õunasüda. "Ma tagastan teile selle, mis te kaotasite." kõik hakkasid naerma, ka see poiss. Elven muigas ja toppis käega järsult selle õunasüdame poisi suhu ja surus selle päris korralikult. "Näed, võta vett peale," Ta haaras kõrvalt ühe slythi klaasi, mis oli mingit möksi täis ja kallas selle suu sisse. "Head päeva jätku," enamus olid suu lahti ja hakkasid siis naerma selle poisi üle. Elven istus tagasi oma kohale ja lausus Sandrale, "Seekord ma ei kasutanud võlukunsti."
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 7, 2008 2:15:32 GMT 3
Sandra viis samuti pilgu Slythide lauale. Nähes et Elven nende juurde läheb, saatis Sandra teda pilguga. Kui Elven tagasi tuli vaatas Sandra ikkaveel Slytherinlast, ta ei tahtnud et neid mingi Slythi lämmatamises süüdistama hakataks. "ta oleks võind praegu ära lämbuda muide" pöördus ta tagasi Elveni poole, "eriti selle vee värgi pärast.." lisas ta, kuid muigas siiski nagu enamus kes hetkel saalis olid. "kas meie ülesanne pole neilt punkte maha võtta ja dire juurde vedada?" pomises Sandra rohkem endale, kuna tegelikult polnd ta eriline reeglite friik või midagi sellist.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 2:21:29 GMT 3
Elven lausus selle peale "Meie preffektid ei saa punkte maha võtta, kui sa ei mäleta. Koolivanemad saavad võtta, aga meie koolivanemad on suht leebed praegu." lausus Elven ja jätkas oma söömist "Ja kui üks neetud õunasüda veel siiapoole lendab, ma löön selle toidu talle näkku!" lausus Elven suht julmalt, piisavalt tugevalt, et õunasüdamed enam ei lennanud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 7, 2008 2:23:25 GMT 3
Sandra vaatas korraks Sam'i poole ning kehitas siis õlgu. Ta pöördus tagasi toidu juurde, mida ta tänu seltskonnale suht vähe puutund oli. Nüüd võttis ta sealt järjekordse ampsu ning hakkas seda mõtlikult mäluma. "Niiet sa oled siis tagasi.." alustas ta jälle Elveni poole pöördudes, kui tal vaikusest villand sai. "Sa kavatsed pooled keelatud metsa käigud enda peale võtta?" küsis ta muiates ning võttis lonksu oma joogist.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 4:42:17 GMT 3
"Misasja?" küsis Elven ja jõllitas Sandrat. "Pooled? Never, ever. Meil on koolis 18 preffekti, arvad et ma pean pooled enda peale võtma? Olgu, seitsmendast on kokku 6 preffekti. Ikkagi ma ei plaani pooled endale võtta." Lausus Elven ja oigas vaikselt. Ta sõi rahulikult oma toitu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 13:23:24 GMT 3
Samara pööras enda pilgu Elvenile ning vaatas, mida too Slytherinlastega teeb. Ta naeratas õrnalt ning kuulas vaikides teiste juttu, ise enda toidupala süües. Kui enamus söödud sai, haaras tüdruk vaagnalt kobara viinamarju, mida ta vaikselt nosima hakkas.
"Ma ise käin õhtuti ka väljas kontrollis. Keelatud Metsa pole ma veel jõudnud, kuid näiteks hiljuti ma leidsin Järve äärest üpriski kummalise esimese klassi poisi. Pikad juuksed olid tal ja ta ägi väga imelik välja. Astronoomia tornist avastasin ka eile ühe noormehe, kuid ta oli üpriski normaalne ja ma lubasin tal veidi seal olla, kuna ma ise olin ka seal," sõnas tüdruk lõpuks.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 14:47:14 GMT 3
Elven muigas ja lausus "Jaa, ma olen ka selle kolme aastaga, kui ma preffekt olen olnud üpris kummalisi inimesi, üpris normaalseid inimesi ja üpris ägedaid inimesi." Elven naeratas korra ja võttis viinamarju ja hakkas neid õhku viskama ja suuga kinni püüdma.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 7, 2008 20:52:49 GMT 3
Suurde saali sisenes lõpuks ka Lizzie, kes oli väga väsinud olemisega. Esimese klassi tüdruk lükkas enda punased juuksed silmade eest ära ja vaatas korraks Slytherinlaste laua poole. Kuna ta oli nii väike, siis arvatavasti vaatasid nad teda kui mõnda väikest päkapikku kes on enda riietesse ära uppunud. Ringiga läks ta Hufflepuffi laua juurde ning võttis mingisuguse poisi kõrval istet. Juuksed langesid jälle ta näo ette ning äkilise liigutusega lükkas ta need kõrva taha ja vaatas neelatades endast vanemaid õpilasi. ''Appi kui väike ma olen!'' mõtles ta suurte silmadega, sest pidi igat ühte vaatama alt ülesse. Häbelikult naeratades kallas ta värisevate kätega omale kõrvitsamahla ja et teistele otsa mitte vaadata jõi ta sealt aeglaselt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 8, 2008 16:50:23 GMT 3
Sandra surus turtsatuse alla. "Tavaii," ütles ta muiates. Talle sobis ideaalselt et teised prefud ei tahtnud seal õhtul ringi jalutada, kuna üksi sai seal teha mida tahad, koos teistega kaasnesid siiski ka mingid piirid. Sandra võttis pm viimase ampsu oma taldrikust ja kuulas Sam'i jutu ära. "Missugune ta siis välja nägi?" küsis ta 'imeliku välimuse' kohta rohkem teada tahtes. Siis aga liikus ta pilk ühele essakale nende majast kes Elveni kõrvale ja otse tema vastu istus. Sandra hammustas kõvasi huulde et mitte turtsatada kuid lõpuks ei suutnud ta ikkagi vastu pidada. See väike armas essakas ja 7 klassi Elven nägid kõrvuti välja nagu maitea misasjad. Sandra vaatas irvitades Elveni poole ning hakkas siis peekrist oma mahla lõpuni jooma.
|
|