|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 20:17:35 GMT 3
Samara kortsutas vaikselt kulmu. Siiski tuli talle meelde, et oli kunagi tutvunud ühe poisiga, kellel olid samuti taolised sümptonid. "Kuule, Liz. Ega sul juhuslikult.. astmat pole?" küsis Samara neelatades ning tõsise pilguga majakaaslast silmitsedes.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 8, 2008 20:20:05 GMT 3
Lizzie raputas ägedalt pead ning ahmis õhku. ''Tore,'' suutis ta veel mõelda kui pea ringi käima hakkas. Lizzie kaotas toolil istudes enda tasakaalu ja kukkus sellili üle ääre ja pani silmad kinni. Ta tundis peas ja seljas jubedat valu . Silmad kinni pannes, oiatas ta vaikselt ja üritas püsti tõusta, kuid tal ei jätkunud selleks jõudu. Siis tal lihtsalt ujus pilt silmade ees "minema" ning Lizzie jäi põrandale minestatult lamama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 20:25:41 GMT 3
Samara ahhetas kergelt ning tõusis püsti. "Elven, aita mul ta Haiglatiiba viia," lausus tütarlaps noormehele väriseva häälega.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 8, 2008 21:29:49 GMT 3
Sandra lülitas ennast koolivanema ja Lizzie jutust välja ning sõi enda õuna lõpuni. Kui Lizzie püsti hakkas tõusma ja siis hoopis maha kukkus või minestas hüppas Sandra kähku püsti. "Aitan ise?" küsis ta Samaralt, kuidagi laua alt või pealt teisele poole lauda ronides ja Samarale ja Elvenile vaheldumisi otsa vaatama jäädes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 22:55:42 GMT 3
Samara noogutas kärmelt. "Jah. Võta sa kätest, ma jalgadest ( ;D ) ja viime ta koos Haiglatiiba," lausus tütarlaps ning kummardus, võttes väikse tüdruku jalgadest kinni.
OT: Ma võiks ka kanderaami võluda, aga nii on lõbusam
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 8, 2008 23:11:58 GMT 3
Sandra noogutas ning võttis väikse tüdruku kätest kinni ja nad hakkasid teda vedades haiglatiiva poole minema.
OT: Irv.. ma kujutan ette et Elven määrib seda meile pool aastat ninaalla et me võlukunsti ei kasutand ;D
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 20:04:51 GMT 3
Elven oli mõteisse vahepeal vajunud, kui Samara midagi ütles "Mh? Jah.. olgu." Siis aga Sandra segas vahele. Poiss ohkas ja lausus "Olgu, ma jätan siis selle sulle." ta naeratas Sandrale, kuna ta ei tahtnud peale käija, et ta ise aitaks. Poiss ohkas, peale seda kui tüdrukud olid ära läinud.
|
|
|
Post by Auraya King on Dec 14, 2008 12:45:22 GMT 3
Auraya sisenes suurde saali, peatudes veel enne, kui ustest sisse jõudis. Mõtlikult huult hammustades silmitses tüdruk nelja majalauda ning õpilasi, kes nende taga istusid. Seejärel liikus ta oma aeglasel ja tasakaalukal sammul Hufflepuffi laua juurde, mõeldes juba ette, mida ta peale sööki tegema hakkab.
Kui aga kaks majakaaslast temast mööda kiirustasid, kaenlas kolmas majakaaslane, kelles Auraya oma klassiõe ära tundis, jäi tüdruk ehmunult paigale. Ta oli kuulnud, et kolmandal tüdrukul oli väga õrn tervis, kuid näha, kuidas ta Suurest Saalist niimoodi minema viidi, võis ikka paras ehmatus olla. Ennast kogunud, manas Auraya näole taas tasakaalukalt mittemidagiütleva ilme ja seadis sammud taaskord laua poole. Seal istet võtnud, noogutas ta kergelt oma majakaaslastele ning alustas einega.
|
|