|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 20:39:23 GMT 3
Hayley kuulas Dani juttu ja tervitas rõõmsamalt Samarat, kui sõbranna oli sinna jõudnud. Hayley kergitas Dani poole kurjakuulutavalt kulme, kui see targutama hakkas ja siis veel Hayleyt pilduma. "Samara, muidu on siin kõik korras, enamvähem," lausus ta sõbrannale, kui maast ühe kivi võttis ja selle poisile vastu õlga tahtis visata, see aga lendas vastu pead. "Appikene," karjatas Hayley kohe ja jooksis Dani juurde. "Kas sinuga on kõik korras?," küsis ta peaagu paanitsedes.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 21:40:05 GMT 3
Daniel otsis just maast kivikesi, millega Hayleyt veel visata, kui millegiga vastu pead sai. "Ai!" pobises ta ja katsus oma pead. Hetk hiljem oli Hayley paanitsedes tema kõrval. "Jah on küll," lausus ta, sest poisid ei tunnista kunagi, et nad haiget saavad. Tegelikult oli poisil üsna valus,"[/i]
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 21:43:18 GMT 3
"Annamulle andeks," lausus Hayley ja tammus jalalt jalale, samas maad sonkides. "Annad või?," küsis ta siis ja vaatas enda kutsikasilmadega poisile otsa. "Ja isegi kui sa ei anna," latras ta edasi, "peaksime me sellele külma peale panema." Ta vaatas ikka veel Danieli poole.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 21:46:37 GMT 3
Poiss hõõrus veel oma laupa kuid vaatas naerdes tüdrukule otsa. "Ära paanitse siin," ütles ta ning jättis pea näppimise. "Ära muretse ka, ma saan hakkama," lausus ta sellepeale, kui tüdruk tahtis, et Dan sinna külma paneks.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 21:54:53 GMT 3
Hayley oleks tahtnud Dani kohe haiglatiiba vedada, kuid ei tahtnud poisile liiga peale suruda. Tüdrukul oli sees nii halb tunne, selletõttu mis ta Danile tegi. "Et siis, Julia ära enam nii tee ja kõik on korras," lausus ta nüüd ja keeras taas otsa ringi, hakates eemale sammuma. Ta vaatas korraks Samara ja siis Dani poole, et vaadata kas nemad ka tulevad. Siis sammus ta jälle edasi.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 7, 2008 21:58:31 GMT 3
Daniel vaatas, kuidas Hayley minema läheb, kuid ta ei viitsinud ennast püsti ajada, eelkõige sellepärast, et ta pea valutas. Ta lasi ennast selili murule ning hingas värsket õhku. See tegi alati paremaks,"[/i]
|
|
|
Post by Julia A. Swan on Dec 7, 2008 22:13:06 GMT 3
Julia vappus Danieli kõrval hinge kinni hoides. Kui Hayley lahkus purskas ta valjusti naerma, suutmata ennast pikalt peatada. ,,Haha, Daniel.. " osutas ta sõrmega poisi poole, ise ikka veel naerdes ning lõpuks kukkus ta küljeje. ,,See oli hea.." ütles ta irvitades. Hufflepufflasest ei teinud Julia isegi välja.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 22:35:08 GMT 3
"Samara, tuled?," hüüdis Hayley mõne aja pärast, kui oli edasi kõndinud ja märkas, et keegi ei järgne talle. Ta keeras ennast kauguses näoga nende poole ja vaatas Juliat kulm kortsus maas vähkremas. "Huvitav, kas ta on tõesti hull," mõtles Hayley, "rongis ei tundunud vähemalt.."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 22:37:32 GMT 3
Samara vaatas vaikides kõike toimuvad. "Paras," lausus tütarlaps Dan'ile naeratades ning keeras seejärel otsa ringi ning järgnes Hayleyle.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 22:54:50 GMT 3
"Vaene Dan," pomises Hayley endamisi, kui Samara tema juurde jõudis. "Julia pildus Peksja Pajut kividega, sellepärast ma teda noomisingi," lausus Hayley nüüd seletuseks kaaskoolivanemale ja sõbrannale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 23:01:54 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Arusaadav. Peksja Paju on sajandeid juba siin, Sigatüüka platsil, olnud ning Julia ei tohiks kooli vara rikkuda," lausus tütarlaps, ise korra seljataha vaadates. Ta vaatas suurt puud, kes oli maha rahunenud ja nüüd sirgelt kõrgus.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 23:03:45 GMT 3
Hayley noogutas kergelt ja sammus edasi. "Olid sa kuskile kindlasse kohta teel?," küsis ta sõbrannalt, "sest mina kõnnin täiesti sihitult ringi." Hayley astus rahulikul sammul edasi, vaadates enda ette, et murul mitte ninuli käia.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 23:13:40 GMT 3
Tüdruk muigas kergelt. "Niisama jalutasin," sõnas tüdruk, pöörates enda pilgu Gryffindorlasele. "Te olete Dan'iga tülis või?" päris tüdruk kulme kergitdes. "Sest, noh. Vabandust, kuid mina talle küll kaasa ei tunne selle pärast, et sa talle kiviga virutasid. Ma oleks suurema telliskiviga visanud ja nii hullult, et verd lahmaks. Ülbe slytherinlane," sõnas tüdruk viimast lauset eriti sosistades.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 23:16:54 GMT 3
"Ei, ei me ei ole tülis," lausus Hayley. Ta hakkas naerma, kui kuulis mida Samara veel ütles. "Ma saan sinust täitsa aru aga noh, tead küll, me saame läbi.." Ta sammus edasi, hoides pilku ikka teel. "Aga vahepeal tahaks ma ise ka talle virutada." Hayley naeris, sest ei mõelnud seda eriti tõsiselt. Ta sammus edasi. Väljas oli jahedamaks läinud ja tüdruk surus käed jaki taskutesse.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 23:25:18 GMT 3
Tüdruk turtsatas kergelt. "Nojah. Kuidas te siis üldse tutvusite?" küsis koolivanem, ise tüdrukuga kaasa käies.
|
|