|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 4, 2008 23:59:40 GMT 3
Kelly hakkas vaikselt itsitama. "No kes teab" pomises ta vaikselt ning naeratas laialt. "Äkki tuleb mingi lünk sisse" lisas ta ning naeratas jällegi.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 5, 2008 0:03:58 GMT 3
Robert muigas ja sõnas rahulikult: ,,Loota ju võid. Ja kui sul peaks see õnnestuma, siis ma pistan selle koha, kus sa mu üllatuspidu pead põlema.'' Noormees rääkis ähvardavalt ja silmitses kissis silmadega Kellyt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 5, 2008 0:06:29 GMT 3
"Käituksid sa tõesti niimoodi?" küsis Kelly siis , sest ega ta ei teadnud , kuidas Robert ühes või teises olukorras käituda võib. "Ja äkki pole see üldse selline kingitus." ütles Kelly kavalat nägu tehes.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 5, 2008 0:09:22 GMT 3
Robert hakkas siis naerma ja sõnas siis: ,,Ei, arvatavasi mitte. Aga ma oleksin pahane ja ei räägiks sinuga enam kunagi.'' Ta naeratas kavalalt ja viis oma pilgu siis vihmale, mis järjest tihedamalt hakkas langema.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 5, 2008 0:16:02 GMT 3
Kelly kergitas üht kulmu. "Oleksid sa kindel , et sa ei räägiks muga enam kunagi?" küsis Kelly siis vaikselt ning jällegi kavalalt. "Nagu ma mainisin , ei pruugi su kingitus üldsegi selline olla" kordas Kelly ning muigas vaikselt.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 5, 2008 7:40:38 GMT 3
Robert turtsatas ja sõnas siis pea raputusega: ,,Asi pole üldse kingituses. Mulle lihtsalt ei meeldi üllatused.'' Ta muigas õrnalt ja viis oma pilgu siis aknast välja. Õues sadas juba paduvihma ja mürisas.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 5, 2008 15:43:09 GMT 3
Kelly muigas vaikselt , kui kuulis , et noormehele üllatused ei meeldi. "Ja mis siis üllatustes nii jubedat on?" küsis Kelly siis kerge kulmukortsutusega. Kelly arvas üllatuste kohta teisiti. "Ükskõik kui häiriv see ka pole , on hea teada , et keegi hoolib sinust" selgitas tüdruk siis oma vaatepilti. "Või .. ei ole nii?" küsis ta siis ka , mida Robert arvab , endal kaval muie näol.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 8, 2008 19:39:12 GMT 3
Robert kehitas õlgu ja sõnas siis mõtlikult: ,,Ma pole eriti üllatusest huvitatud... Ja ma võtan seda rohkem kui tahet mind teadmatuses hoida ja niimoodi mulle närvidele käia.'' Noormees naeratas kavalalt ja viis pilgu aknast välja.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 8, 2008 20:28:38 GMT 3
Kelly muigas. "Kuidas kellegile" lisas neiu ning naeratas laialt. Tüdruk hüppas aknalauale ning jäi siis aknast välja vaatama , endal rahulolev muie näol.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 9, 2008 15:38:31 GMT 3
Robert kehitas õlgu ja sõnas siis rahulikult: ,,Ilmselt.'' Noormees toetas ennast uuesti vastu seina ja sulges silmad, pistes käed teksade taskusse.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 9, 2008 16:59:55 GMT 3
Kelly ohkas kergelt , kui talle üks küsimus pähe tuli. "Robert .. kas sa oleksid nõus minuga ballile minema?" küsis Kelly vaikselt , kuna ei osanud tulevat vastust ettegi aimata. Tüdruk hammustas kergelt huulde , kui poisi vastust ootas , endal pea maas.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 9, 2008 17:15:18 GMT 3
Robert avas üllatunult silmad ja vaatas jahmunult Kellyt. ,,Ballile?'' küsis noormees vaikselt ja lisas siis: ,,Miks sa seda küsid? Ja miks sa mind kutsud?'' Noormees kergitas uudishimulikult kulmu ja pani käed rinnal risti, jäädes vastust ootama.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 9, 2008 17:26:14 GMT 3
Kelly naeratas vaikselt , kui ikka maad jälgis. "No , niipalju kui ma sind tean .. siis .. oled sa väga tore ja heasüdamlik inimene" selgitas Kelly vaikse , kuid siiski selge häälega. Kelly rääkis kõike seda kaarega. "Sa oled silma jäänud .. " lisas ta lõpetuseks ning hammustas kergelt huulde.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 9, 2008 17:39:55 GMT 3
Robert silmitses tüdrukut ja kehitas siis õlgu. ,,Miks ka mitte?'' küsis noormees õrna naeratusega. ,,Mul pole niikuinii midagi paremat teha.'' Noormees muigas vaikselt ja viis oma pilgu siis aknast välja.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 9, 2008 17:42:10 GMT 3
Kelly muigas vaikselt , kui Robertile otsa vaatas. "Kas sa ütlesid jah , et mulle mitte pettumust valmistada , või mõtlesid seda tegelikult ka?" küsis Kelly siis , endal kaval muie näol.
|
|