|
Post by Robert Davies on Dec 9, 2008 17:49:37 GMT 3
Robert muutus mõtlikuks ja kehitas siis õlgu. ,,Ma arvan, et natukene mõlemat,'' sõnas noormees kavalalt ja viis oma pilgu laele, muie näol.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 9, 2008 17:53:10 GMT 3
Kelly noogutas kergelt , kui poisile otsa vaatas. "Vähemalt aus vastus" lausus Kelly ning naeratas laialt. "See on positiivne" lausus tüdruk jällegi ning naeratus muutus muigeks.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 9, 2008 17:56:45 GMT 3
Robert muigas ja kehitas õlgu. ,,Aga ikkagi miks sa just minu kutsusid?'' küsis noormees kulmukergitusega. ,,Ma ei oska tantsidagi,'' valetas noormees siira häälega ja vaatas tüdrukule otsa.
OT: Sa ei saa teada, et ta valetab!
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 9, 2008 18:00:36 GMT 3
Kelly naeratas vaikselt. "Kas polnud juba selge selgitus?" küsis Kelly siis , kui sügavale poisi silmadesse vaatas. "Sest .. juhtus nii" ütles Kelly lühidalt uuesti. "Võiksid ju arvata , mille järgi inimesed valivad teisi , keda nad ballile kutsuvad" selgitas Kelly , andes poisile vaid vihje , endal näol kerge muie. Kelly muutus näost kergelt roosakaks.
|
|
|
Post by Robert Davies on Dec 9, 2008 18:17:15 GMT 3
Robert vaatas mõni sekund tüdrukut ja sõnas siis vaikselt: ,,Jah, ma oleksin pidanud seda nägema.'' Noormees ohkas raskelt ja raputas siis korra pead. ,,Ma pean minema. Näeme enne balli, kui ettevalmistusi teeme.'' Noormees kõndis astronoomia tornist välja enne, kui tüdruk midagi öelda jõudis.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 9, 2008 18:20:07 GMT 3
Kelly ohkas kergelt , kui Robert läinud oli. "See läks nüüd hästi" pomises ta endamisi , kui pea vastu seina kergelt kolksatas ning aknast välja vaatama jäi.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 9, 2008 18:32:59 GMT 3
Hayley, kes oli osa juttu trepil pealt kuulnud astus nüüd torni, kui Robert läinud oli. "See läks ju suurepäraselt," lausus ta rõõmsalt, kui Kelly juurde astus. "Ei ole vaja pead peksta"
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 9, 2008 18:46:52 GMT 3
Kelly vaatas Hayley poole , kes sisse tammus. "Mitte just kõige paremini" lausus ta. "Tundub nagu oleks ta minust tüdinenud" lausus Kelly mornilt ning suunas pilgu aknast välja.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 9, 2008 18:51:08 GMT 3
"Ole rõõmsam, vähemalt lähete koos ballile," lausus Hayley ja sammus nüüd Kelly kõrvale, "seegi hea ju alustuseks." Ta pani käe sõbranna õlale ja lisas: "aga nüüd peaksime siit ära minema, hommikusöök algab kohe."
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 10, 2008 22:19:24 GMT 3
KElly noogutas ning hüppas siis aknalaualt maha , suundudes trepist alla...
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 10, 2008 22:20:54 GMT 3
Hayleynaeratas endamisi ja vaatas veel korraks aknast välja, päike oli hakanud tõusma ja ta tundis kuidas õhk palavamaks muutub. Siis aga viis ta pilgu lahkuvale sõbrannale ja kiirustas tema järel treppidest alla.
|
|