C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 10, 2008 23:18:16 GMT 3
Chris tõusis samuti püsti jättes roosi aknalauale ja jäi tüdrukut kulmukergitusega vaatama:"Kas see oli ähvardus? Muidu...mis ma ikka teen...ei hakka sinusse kunagi hästi suhtuma...see peaks sul suht pohhui. Mis ma ikka teen...küll ma millegi peale tulen." Christian jäi küsivalt otsa vaatama. Tahtes teada mida tüdruk edasi ütleb või teeb.
Kuuldes samme pööras Chris pilgu uksele. Sealt sisenes tema majakaaslane. Ta noogutas Arthurile vastu ja kuuldes küsimust mida Arthur küsis hakkas Christian valju häälega naerma:"Kuule...nagu täiega onja...kas sa ise kujutad ette Huffi ja Slyhi we...see on nagu...madu ja mäger kokku panna...pole just kõige ilusam kas...pole." ,kui Chris maha hakkas rahunema vaatas ta korra Huffi-Snuffile otsa ja pööras pilgu oma majakaaslasele. Christian läks aknalauale istuma tagasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 10, 2008 23:49:29 GMT 3
Samara pööras enda pilgu Arthurile ning taganes kergelt vastu seina. Ta oli kuulnud sellest, mida noormees oli Kellyle ning Hayleule teinud. Kergelt neelatanud, pööras tütarlaps enda pilgu Christianile ning lausus: "Kui majakaaslane on kõrval, oled kohe karm ja kõva kutt? Kuid tegelikult pole sa muud, kui sitane emo, kes peidab end oma kalgi kesta taha." Ta vaatas pingsalt Christianile otsa, rohelised silmad läikimas.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 10, 2008 23:56:09 GMT 3
Christian ärritus praegult. Teda oli tõeliselt solvatud. Ta tõusis püsti. Jalutas tüdruku juurde ,vägagi lähedale ja ütles talle:"Kas ma olen su vastu sõbralik üldse olnud? Ma olengi selline kui sa veel pole tähelepannud. Sitane emo? Mina??...Kuule kas sa peeglisse oled vaadanud või oled neid juba liiga palju ära lõhkunud? Mina parem õpiks inimest tundma ja siis hindaks neid ja annaks neile uued nimed. Nii ,et parem hoia oma pisikene molukene kinni. Tänan." Chris jäi tüdrukut vihase pilguga silmitsema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 10, 2008 23:59:49 GMT 3
Samara naeratas õrnalt. "Sa oled ju emo.. Viltune tukk, sihukesed riided. Selline ülbe suhtumine. Mina pole emo. Minu stiil on Cyber-Goot, kui sa ei tea. Et enne, kui tuled m i n d emoks kutsuma, soovitaks enne asjad järgi uurida. Ning tead, Chrissu. Ma ei karda sind. Ma pole kunagi ühtegi Slytherinlast kartma, seega, hoia heaga eemale," lausus tüdruk ning asetas enda käed õrnalt noormehe õlgadele ning lükkas ta kergelt endast eemale.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 11, 2008 0:12:32 GMT 3
Christian kergitas kulmu ja vaatas tüdrukule otsa nagu too oleks mingi sügava puudega. Chris tõstis pea kõrgemale ja ütles siis:"Sa hindad siis inimest välimuse järgi...oh sind pimedat küll. Mina sinust eemale?...Kas see oli järjekordne ähvardus? Aga mida sa siis teed kui ma..."Chris astus talle järsult lähedale pani oma käe ta laubale ja suudles teda hetke. Ta taganes tõmbas käe seljaga üle suu ja jätkas juttu:"...nii teen?" Chris jäi teda ükskõikse pilguga vaatama ja ootama ,et tüdruk närvi läheks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 0:23:46 GMT 3
Samara vaatas jahmunult noormehele otsa. See ei vastanud tegelikult tõele - tüdruk vaatas eelkõige sisemust, kuid noormees polnud enda sisemust kuigi hästi näidanud. Tundnud lõpuks noormehe huuli enda vastas, ei saanud tüdruk aru, mis toimub. Peale "suudlust" jäi tütarlaps õhku ahmima ning noormeest vaatama. "Olen ka paremat suudlust saanud," nähvas tütarlaps (valetades) ning pööras pea kuklasse. Kuid tegelikult tundis ta endiselt noormehe huuli enda omade vastas ning tema põsed.. need olid punased.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 11, 2008 0:28:48 GMT 3
Christian naeratas tüdrukule ja ütles talle rahulikult ja siiral toonil:"Väga armas. Siis sul on vedanud ka ju." Chris vaatas kui punased tüdruku põsed on ja muigas omaette. Ta pööras pilgu maha ja toetas end vastu seina sulgedes silmad ja toetas kukla vastu seina. Ta lihtsalt hakkas omi mõtteid mõtlema ja mõtles korra ka selle peale mis ta tegi. See tõi ta näole lihtsa muige.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 0:30:42 GMT 3
Samara vaatas ettevaatlikult noormehe poole. "Mismõttes?" küsis tüdruk vaikselt, silmitsedes noormeest. Ta pidi tunnistama, et isegi Elven ei suudelnud nii hästi, nagu Christian, kuid tüdruk ei pannud seda pahaks - ta oli vaba ning ta võiski mõelda nii.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 11, 2008 0:33:52 GMT 3
Chris kergitas kulmu ja vastas:"Seda see tähendabki ,et sul veab ,et sa paremat saanud oled. Tahaks ka." Chris hakkas siis kätega jalgadel trummeldama. Teda hakkas üks tema endise bändi lugu peas kummitama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 0:35:47 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole. "Tule ja proovi uuesti. Äkki seekord saad parema," lausus tütarlaps vastu aknalauda nõjatudes. Ma just ei ölnud seda! Ma EI ÖELNUD seda! paanitses hääl tema peas.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 11, 2008 0:42:03 GMT 3
Christian oli väga üllatunud ja seda oli ka tema näost näha. Ta ei saanud aru mis tüdrukul viga hakkas...algul ähvardab ja sõimab nüüd tahab pärast sundsuudlust veel suudelda. Chris küsis ta käest:"Sa tahad veel? Loodad we?" Chris jalutas lähemale "...sulle siiski meeldis see väga jah?" Chris vaatas tüdrukule sügavalt silma ja mõtles korra mõtetes"äkki ta suudabki seekord paremini...,aga miks ma peaks teda suudlema veelkord..." Chris siis jalutas tüdruku juurde...pani oma käe ümber ta piha ,teise käe kõrva juurde ja suudles teda nii hästi kui suutis...see ei olnud armusuudlus...hoopiski mitte....siiski Chris ei osanud öelda mis suudlus see on.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 11, 2008 0:48:07 GMT 3
Samara ei uskunud, et noormees nõus on, sest tüdruk oli seda ju naljaga mõelnud. Kuid noormees tundus siiski talle armas ning kui too tüdrukule lähenes, sulges tütarlaps enda silmad ning asetas enda värisevad käed noormehe puusadele. Õrnalt suudles ta noormeest vastu, kinkides talle täiusliku Prantsuse suudluse. Tütarlapse silmad valgusid täis pisaraid ning ta ei teadnud isegi, miks. Kuid siiski pidi ta nentima, et talle see meeldis. Meeldis vägagi.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 12, 2008 0:00:06 GMT 3
Jase oli lootnud, et saab rahu kõikidest nendest väikestest kes teda viimasel ajal puhketoas teda piinama oli hakanud. Neil oli komme teda piinata, sest nad olid kadeda. Noormees üritas küll ennast nende eest peita kuid nüüd oli ta lootuses, et saab ennast kokku koguda ja silmitseda kuud, mis tuletas talle aegajalt meelde, kes ta tegelikult oli. Noormees astus kaks astet korraga, et saada kiiremini kohale. Avanud ukse jäi noormees silmitsi vaatepildiga Sam suudlemas Slthernlast. Kuigi viisakas oleks olnud vabandada ja uks kinni tõmmata. Ei saanud noormees sellest alguses aru, alles aeglaselt hakkas talle koitma kuhu ta sisse oli sadanud. "Eee... palun... vabandust.. teie.. segamise pärast. " kogus noormees ennast ning surus ohke alla. Ei ta polnud leidnud just inimest kes talle meeldis kellegiga suudlemas ei olnud. Noormees tõmbas ukse kinni ning astus paar astet alla poole ja istus siis astmele ja toetas pea vastu seina. Nii palju siis Samist. Ohkas poiss ja vaatas pimedusse. Nii palju siis Samist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 12, 2008 1:48:29 GMT 3
Samara võpatas järsult, kui kuulis ukse avanemist ning lükkas järsult Christiani endast eemale. Hirmunult vaatas ta Slytherinlasele otsa ning seejärel ukse poole. Ta oli kahevahel: Osaliselt tahtis tüdruk paljut teada Christiani kohta, kes ilmselt võttis seda kõike naljana (ega Samaragi midagi tõsiselt võtnud) ning osalt tahtis ta järgi joosta Jasele. Neelatanud kergelt, ohkas tüdruk ning tormas uksest välja, tuhanded mõtted peas keerlemas. Miks? Miks? Miks? Miks? Miks? Miks??? keerles neidise peas üksainus küsimus. Nähes lõpuks Jasperit temast mõned astmed allpool, jäi tüdruk seisma, endal süda nii tugevalt rinnus kloppimas, et ta uskus, et prefekt võib seda kuulda. Ta käed värisesid ning ta mõtles pingsalt, kuidas noormehele seletada seda suudlust, mida too oli just pealt näinud. See ei tähendanud ju midagi, kuid Samara kahtles, et noormees seda uskuda võib. Samas ei saanud tütarlaps noormehe käitumisest aru ning samuti ka enda omast: Miks käitus Jase nii, nagu ta oleks pettunud või armukade? Ning miks käitus Samara nii, nagu ta oleks kedagi petnud või millestkist väga kallist ilma jäänud. Tütarlaps seisis minuteid liikumatult, silmad klaasistunud ning tuimalt noormehe seljal. Ta süda tagus nii kõvasti, et tegi valu. Ta pea käis kergelt ringining ta põsed olid tulikuumad. "Jase," lausus tüdruk lõpuks vaikselt, peaagu sosinal ning astus ettevaatlikult ühe sammu trepiastmelt allapoole. "Jase," kordas tütarlaps taas, ise endiselt mõttes seedides, kuidas olukorda talle selgitada. Lõpuks istus neidis tema kõrvale külmale trepiastmele ning vaatas maha. Pingsalt maha, mis oli kottpime. Lõpuks aga tõstis tütarlaps enda pilgu tagasi noormehele ning sõnas sosinal: "Anna andeks."
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 12, 2008 12:54:12 GMT 3
Arthur toetas end seljaga vastu seina ning jäi tõsise ilmega Samara ja Christiani suudlust pealt vaatama. Peagi nägi ta aga Jase'i, kes peagi minema läks ja Samara talle järgnes ning siis pööras slytherinlane oma pilgu majakaaslasele. "Sa enne küsisid minult, kas ma kujutleks huffi ja slythi koos. Vastus sinu küsimusele: Jah, kujutleksin küll, sest ma alles nüüd nägin neid oma silmaga," sõnas noormees pead raputades. "Oli hea? Või, noh.. Ta on hufflepufflane ju. Mis ta meeldib sulle või?" päris Arthur silmi pööritades. Milline jube draama nüüd, mõtles noormees endamisi ning vaatas sekundiks ukse poole, millest Sam ja Jase väljunud olid.
|
|