|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 1:25:25 GMT 3
"Ojaa kallis, ma ei suutnud enam, ma pidin sind nägema," lausus Hayley halaval häälel, kuid nii sarkastiliselt kui suutis. "Ja mis sa arvad, et ma kardan teid v?," küsis ta siis irvitades, kuid käsi pigistas taskus igaksjuhuks võlukeppi.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 14, 2008 1:28:45 GMT 3
Noormees muigas vaikselt ning vaatas tüdruku taskute poole. "Kas sa siis ka nii vapralt räägiksid, kui sul seda toigast sind kaitsmas poleks?" küsis slytherinlane salvalalt tüdrukult.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 1:32:18 GMT 3
"Ma ei usu eriti," lausus Hayley ja irvitas. "Ma ei või iial teada mida sa hull korda saadad ja see on mul kaitse, jah ma olen päris kindel, et kui mul toigast ei oleks siis ma kardaksin." Ta irvitas, kuid samas rääkis ta tõsiselt, nii, et ka Artur võis sellest aru saada.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 14, 2008 1:41:44 GMT 3
Noormees muigas kergelt. "Aga eks kasuta seda siis minu peal, kui tahad," lausus noormees, sirutades käed enda kõrvale ette ning astudes ühe sammu neiule lähemale. "Sa oleksid ju ammu seda teinud," pomises poiss, hääl vaiksemaks muutudes. "Ja sa ei kavatsegi seda teha ka.. Ükskõik.. Mida ma ka ei teeks," sõnas noormees nüüd täiesti tüdruku ees seistes. Ta naeratas õrnalt, libistades enda käe tüdruku juustesse. Seejärel lähenes ta õrnalt tema näole ning puudutas õrnalt enda huultega tema omi. "Sulle ju meeldib see," sosistas poiss vaikselt, põimides käed ümber tüdruku. "Miks sa end piinad? Miks sa mind niimodi piinad? Kas sa ei näe.. et ma olen hull su järele, mu kallis," pomises noormees, ise enda ninaga tüdruku nina õrnalt puudutades ning teda tugevamalt enda vastu surudes. Slytherinlase silmad olid suletud, kuid ta hääl oli siiras.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 1:52:49 GMT 3
Hayley süda hakkas puperdama ja ta ei suutnud taas ühtegi sõna suust välja saada, lihtsalt kokutas seal midagi, justkui tahtes midagi öelda, kuid ei ta ei suutnud. Hayley vihkas ennast sellepärast. Ta ei tahtnud poissi enda juurest eemale lükata aga ta ei tahtnud ka, et ta teda siin teiste ees niimodi kinni hoiab ja suudleb. "Palun, las ma lähen," lausus ta nii vaikselt kui sai ja ta lootis, et ainult Artur kuuleb seda. Hayley tahtis tornist minema joosta..
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 14, 2008 1:55:14 GMT 3
Arthur langetas enda pilgu ning lasi õrnalt tüdruku lahti. "Me veel näeme," lausus ta vaikselt ning astus paar sammu tagasi, keerates tüdrukule selja ning jäädes tõsiselt aknast välja vaatama.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 1:59:06 GMT 3
Hayley vaatas korraks suurte silmadega teiste poole, kes tornis olid, siis keeras ta selja ja jooksis nii kiiresti kui suutis minema, treppidest alla. Ta ei tahtnud seal enam sekunditki olla, ta ei suutnud..
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 14, 2008 2:00:26 GMT 3
Noormees sammus torni treppidest raskelt ülespoole, kuni uksejuures peatus. Sinna ette seisma jäänud kortsutas ta kulmi, kui nägi palju rahvast tornis sees juba on.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 2:06:45 GMT 3
Noormees silmitses kõike, kui lõpuks tuimalt pead raputas. Tegelikult polnud teda kunagi huvitanud Arthuri armuelu, kuid seekord oli asi lihtsalt selles, et seal oli sees Chris kes nägi pealt seda kõike. Kui Griffi koolivanem tornist minema jooksis ohkas Nick kergelt, ning sulges hetkeks silmad. Need avanud nägi ta uksel Der'i. Noormehe nägu muutus hetkega, ning ta kargas poisile kaela, kui teda seljapeale patsutas. ''Arthur ma lähen.'' Hõikas ta veel enne, kui Dem'i kaasa vedades treppidest alla sammus. ''Sa pidi ju ülehomme tulema? Kuidas sa kooli said? Kust sa siia tulla oskasid? Miks sa mulle ei teavitanud, et varem tuled?'' Lendas Edwardi poolt küsimusi nagu rahet.
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 14, 2008 2:12:25 GMT 3
Ka Derek naeratas soojemalt, kui tundis ära Nicky. Tolle küsimusi kuulnud sammus ta rahulikult treppidest allapoole, ning salvestas küsimusi, et neile ükshaaval vastata. Lõpuks, kui Nicky oli vait jäänud hingas Derek sisse ja alustas. ''Paps pidi varem kohal olema, ja nad said koolidega ka kiiremini korda, kui ma arvasin. Kohale juhatasid mu kaks tüdrukut, kellest ühte ma varem tean, Hayley ütles, et sa olevat viimane idioot, kes on ülbik. Tead ju küll see eelmine suvi kus ma koguaeg täis olin, mäletad ma rääkisin ühest tüdrukust, tema see ongi. Gerneri silmadega on midagi viga, ta lendab valesti ja viis kirja su isale, kes selle tagasi saatis.'' Hingas noormees lõpuks, kui tornist koos Nicholasega väljus. Seal hinganud suunas ta pilgu sõbrale.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 14, 2008 2:14:33 GMT 3
Noormees vaatas lahkujatele järgi, pööras seejärel enda pilgu Christianile, irvitas endamisi ning lahkus seejärel isegi tornist, jättes poisi üksi.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 2:18:14 GMT 3
Nick seisatas koheselt, kui kuulis nime Hayley ja viis kokku need jutud mis Dem talle suvel rääkinud oli. Poisi pilk muutus hetkega, ning juba järgmisel hetkel oli ta sõbra vastu torni surunud, teda surmtõsiselt vaadates. ''Sa PEAD mulle lubama, et ei tee selle plikaga enam kunagi tegemist, see on sulle endale kõigeparem. Ballil käis ta Daniga - poiss minumajast, juba teist korda suudles ta Arthurit ja need ei ole tema ainukesed teod. Ma tapan su omakätega maha, kui sa tema nime veel suhu võtad.'' Lasi Nicholas oma sõbra lõpuks lahti, kui maha sülitas, ning silmad koolimajale kinnitas.
|
|
|
Post by Derek Blate on Dec 14, 2008 2:23:41 GMT 3
Derek neelatas vaid, kui Nicki äkkvihahoo üle oli suutnud elada. Kohendanud oma tagi silmitses ta mõtlikult koolimaja, kust noormees äsja tulnud oli. ''Nicky, ma ei teadnud.'' Lausus ta tasaselt pilku sõbrale viies, ning ta õlga puudutades.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 2:27:48 GMT 3
''Ta on viimane kelle ma sulle valiks, Dem ole normaalne, sa saad iga teise keda vaatad.'' Lausus noormees kiirelt, kui Derekile noogutas, ning nad rääkides koolimaija sisenesid.
|
|