Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:12:13 GMT 3
Elven kõndis otse astronoomia torni, lükkas ukse kinni ja lukustas selle. Ta kõndis akna juurde, avas selle ja istus sinna, jalad olid välja suunatud. Elven ohkas ja vaatas alla, seejärel kuud, mis väljas oli xD.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 17, 2008 22:13:14 GMT 3
OT : HAA! Teil oligi siis seksiteema? Sammy jääb rasedaks? (a)
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:14:29 GMT 3
OT: Lol xD
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:14:43 GMT 3
OT: Ei olnud seksiteema!!! xD
Samara tormas noormehele järgi. Ta katsus ust ja see oli lukus. Tõmmanud võlukepi välja, lausus tüdruk 'Alohomora' ja uks pahvatas lahti. "Elven, tule sealt kohe maha!" lausus tüdruk, nähes noormeest aknalaual.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:16:38 GMT 3
Elven võpatas ja karjus siis järgmisena "Oled sa kuradima hull vä? Mis siis kui ma oleks ehmatand ja alla libisend? Ma oleks surma saanud... Värdjas oled? Ma saan aru, et sa mind vihkad, kuid palun, ära mind ürita veel ära tappa..." Elven ohkas ja hingeldas "Ja ma ei tule alla. Ma naudin õhku ja kuud. Üritan sinuta olla. Sa oled liiga palju Draamat teinud, oli poiss isekas."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:22:18 GMT 3
Samara vaatas hingeldades noormehele otsa. Ta kuulas noormehe ära, ise tundes, kuidas iga sõna tüdruku südant kriibib. "Tule sealt alla siis!" lausus tüdruk, kõndides temani ning võttes ta ümbert kinni. Võtnud kogu oma jõu kokku, tõmbas neiu noormehe aknalaualt alla ning sulges kärmelt akna. "Mis sul viga on?" küsis tüdruk vaikselt, kuid siiski vihaselt noormehelt.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 17, 2008 22:23:56 GMT 3
Vaikselt ümisedes liugles Lizzie (noh, õigemini tema vaim) mööda lossi ringi, tuletades meelde aegu kui ta siin veel õppinud oli. Loomulikult polnud sellest kuigi kaua aega möödas. Kõigest paar päeva enne kui ta siinsamas haiglatiivas vedrud välja viskas. Nüüd oli ta koolis kõige noorem vaim! Vaimustav vaimu jaoks, mis? Hääli kuuldes, lendles Lizzie nende poole kuni jõudis astronoomia torni. Seal nägi ta Samarat ja Elvenit kes seisis.. aknalaual? Mida ta nüüd üritas? Enda alahuult hammustanud, läks ta Samara taha ja piilus üle tema õla. Loomulikult kartis ta siiamaani kõiki asju mida ta on kartnud maises elus ja ei julgenud piiksatustki teha.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:27:15 GMT 3
"Minul ja viga on? Ei, sa ikka ei saa aru?" lausus poiss ja ajas end korralikult püsti "Sa ei saa lihtsalt aru. Sa ei peagi aru saama." poiss astus paar sammu tahapoole "Sammy... Viga ongi minus. Mina olen see väärakas, hull alaarenenud inimene, kes sai kunagi haiget ja on vältinud neid kõiki asju ja kes varsti sureb. Palun jäta nüüd mind rahule..." Poiss pööras ümber ja hakkas väljapääsu poole minema.
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 17, 2008 22:29:12 GMT 3
Lizzie kergitas kulmi. Elven pidi ka surema? Niiet tema siis polnud ainuke haige õpilane siin koolis. Noh, nüüd on ka kena asi millest ta teada sai. Kas Elvenist saab ka kummitus nagu tema? ,,Eemhh.. ärge mind siis tähele pange.." ütles ta igaks juhuks ja kepsles vaiksel kuuldamatul sammul akna juurde, võttes sellel istet.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:30:08 GMT 3
Samara tundis, kuidas miski temast mööda libiseb. "Sa ei lähe enam kuskile! Sa ei põgene enam minu eest!" karjus tütarlaps ning kõndis väljapääsu poole. Ta polnud vaimu näinudki. "Mismõttes.. Mismõttes sa sured?" küsis tüdruk nüüd, hääl väga vaikne ning pilk murelik ning nukker.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:31:07 GMT 3
OT: Ma ei seisnud aknalaual. Ma istusin ja nautisin ilma "Täpselt seda, mida sa kuulsid..." pomises poiss ja lausus "Ma hüppan siit aknalaualt alla ja teen enesetapu. Vot seda teen..." lausus Elven valega ja kõndis nüüd väljapääsu poole... järjekordselt...
|
|
|
Post by Lizzie Lovental on Dec 17, 2008 22:34:06 GMT 3
Lizzie jälgis seda kõike sõnatult ja ohkas kergelt. Tore, et tema elus enam pole. Millised tunded teda siis valdaksid kui ta oleks umbes sama vana kui Elven? ,,Draama .." ohkas ta veelkord ja hüppas aknalaualt maha. Ta ei julgenud eriti Samarale otsa vaadata, kuid selleks, et ukse poole minna pidi ta temast mööduma. Lalisedes omaette, liikus ta seejärel vaikselt, sõnatult ukse poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 22:36:09 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole. "Sa oled.. Sa.. Ma ei suuda seda uskuda. Nüüd ma tean, kui väga tõesti sa minust hoolid. Mu oma parim sõber teeb enesetapu. Olgu. OLGU. FAIN," lausus tüdruk ning rebis ukse lahti, kadudes sellest välja.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 22:39:37 GMT 3
Elven vaatas kuidas too väljus. Vaim kas enne teda või tema järel. Ta surus ukse ruttu kinni ja vjaus uskse ette istuli. Pisarad voolamas, mis olid tollel hetkel hakanud voolama, kui tüdruk lahkus. "Ma ei taha sulle valetada, kuid mul ei jää muud varjanti. Ma niikuinii suren varsti..."
|
|