|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 15:39:14 GMT 3
Nunnu, kuigi poleks arvanudki, märkis Jyrk ikka ja jälle muiates.Mitmendas käid ka? küsis noormees, et Miseriast rohkem teada saada.Endiselt aga keerutas Jyrk käes trummipulka, ilma et ta tähelegi oleks pannud..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 1, 2009 15:41:20 GMT 3
Tüdruk ohkas vaikselt ja noogutas. ,,Mulle on Slytherin ka pakutud.." ütles ta rõõmsamalt.,,Viiendas.. Ise?" küsis ta kulmi kergitades ja viis pilgu trummipulgale. ,,Sa mängid?" küsis ta üllatunult.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 15:51:15 GMT 3
Ma arvasin sama ja samuti viiendas ja mängin kll kusjuures, lausus Jyrki lõpetades keerutamise mida ta tegi alati, aga ise ei saanud arugi..Mängid ka mõnd pilli või oskad laulda? küsis Jyrki..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 1, 2009 17:18:28 GMT 3
Miseria noogutas aeglaselt ja mõtlikult. Nägi ta siis nii väga Slytherinlase moodi välja? Kui ta pandi kord Huffplepuffi siis pidi tal mõni omadusjoon selle majaga kaasnevalt olema. ,,Jah.. Ma laulan, mängin trumme, klaverit, viiulit ja kitarri.." ütles ta kiirelt loetledes.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 18:18:36 GMT 3
Sievä, ütles Jyrki napisõnaliselt ja vaatas aknast välja..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 1, 2009 18:45:42 GMT 3
,,Anna andeks, Jyrki, aga ma ei mõista soome keelt.." ütles ta pahuralt ja sättis end istuma ja vaatas ootavalt poissi, et too midagi ütleks. Oleks hea tõlget teada..
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 19:00:45 GMT 3
Armas, tles Jyrk napilt ja vaatas Miseriat silmanurgast.Noormees istus põhja pool olevale aknalauale.Põhi oli talle alati südamlähedane olnud.Arvatavasti, kuna Soome on ju põhjas..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 1, 2009 19:03:29 GMT 3
Aeglaselt ja mõttesse vajunult noogutades, pööras Miseria pea korraks välja. ,,Sa laulad ka? Või mängid ainult trumme?" uudistas ta pead kallutades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 19:12:46 GMT 3
Mina mängin inult trumme, aga mu vend mängib kidrat ja ka laulab, lausus Jyrk vaadates Miseriat muigega.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 1, 2009 19:17:51 GMT 3
,,Musikaalne perekond.. armas.." ütles ta ning pani käe suu ette kui haigutas. ,,Kuule.. vabandan, aga siin kipub igavaks.. sa viitsid kusagile minna?" küsis ta kulmi kergitades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 19:21:02 GMT 3
Jyrki muigas ütluse peale..Miks ka mitte, vastas ta peagi küsimusele..Lasen sul otsustada, lisas Jyrki veel..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 1, 2009 19:23:23 GMT 3
Miseria kergitas korraks kulmi kui akna juures eemale astus ja noogutas. ,,Mul ei ole seekord mõtteid varutud.." ütles ta pead vangutades ja viis pilgu aknast välja. ,,Või tegelikult tean.. Sa keelatud metsas oled käinud?" küsis ta metsa kõikuvaid puid vaadates.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 19:33:14 GMT 3
Veel mitte, lausus Jyrki ja tõusis samuti.Ta vatas suurt metsa muiates vaid..
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 1, 2009 19:51:49 GMT 3
Noogutas liikus Miseria ukse poole mille juures ta ennast ringi keeras:,,Olgu, ma lähen korraks puhketuppa.. Võtan ainult jope kaasa.." ütles ta kiirelt ja jooksis minema.
Ot: Sul on au teema teha. x)
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 19:56:24 GMT 3
Ma võtan jakki ja saame fuajees kokku, lausus Jyrki ja läks uksest välja. Ta muutus ja lendas kiirelt lae all puhketuppa..
|
|