|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 2:46:38 GMT 3
Samara kiirustas koos Elveniga Haiglatiiba. Suunanud noormehe ühele voodile pikali, istus ta ise voodi äärele ning hõikas proua Pomfrey järele, jäädes seejärel naist murelikult ootama.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 15, 2008 2:51:41 GMT 3
Muidugi kohe pärast saali, kui nad olid peauksest väljund, võttis ta tüdruku toeks, kuna tal jõudu eriti polnud. Voodisse pikali läinud, pomises poiss "Aitäh ja vabandust, et ma su balli ära rikkusin..."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 2:54:11 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, näol kerge naeratus, mis oli segunenud murega. "Elven, sa ei rikkunud kuidagi seda ära. Oleks olnud narr, kui ma oleks su sinna jätnud," sõnas tütarlaps vaikselt noormehe kätt enda kätt hoides.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 15, 2008 18:07:28 GMT 3
"Jah, aga tegemist on siiski viimase aasta balliga. Sina mine ja lõbutse ballil... vähemalt..." Elven ohkas ja vaatas lage
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 18:12:00 GMT 3
Samara raputas kergelt pead. "Jäta nüüd see jutt ja puhka. Varsti peaks Pomfrey tulema," sõnas tüdruk rahustavalt ning naeratas kergelt, ise endiselt balliriietega noormehe voodiäärel istudes. Ta nägi nii palju vaeva enda sättimisega enne balli, kuid nüüd oli kõik raisus. Siiski teadis tütarlaps, et sõbra tervis on veel tähtsam.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 15, 2008 18:13:28 GMT 3
Elven lausus "Ei Samara. Ma käsin sul ballile minna. Sa näed fantastiline välja. Mine, otsi kellegi seltsi ja lõbutse. Küll ma hakkama saan. Ausalt."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 18:17:37 GMT 3
Samara raputas endiselt kangekaelselt pead. "Ma ei jäta sind siia üksi. Ma ei lähe lõbutsema samal ajal, kui sina siin piinled. Jäta nüüd see jutt, palun. Ma tahan olla siin sinuga. Nüüd on minu kord sind siin toetada," sõnas tütarlaps noormehele tõsiselt ning nukralt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 21, 2008 1:23:43 GMT 3
Elven ei öelnud midagi. Ta oli voodis pikali, silmad lahti ja vaatas lage... "Su käed on... soojad..." pomises Elven vaikselt, kuna üks käsi hoidis Samara käest kinni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 21, 2008 10:59:13 GMT 3
Samara naeratas vaikselt, pilk nukker, kuid samaaegselt ka muretsev. See oli tõsi. Tüdruku käed olid soojad. "Ja sinu käed on koolnukülmad," lausus tüdruk vaikselt, vaadates nukralt noormeest. "Kannata väheke, kohe varsti tuleb Pomfrey ja ravib su sekundiga terveks," lausus nooruk nüüd noormehe juukseid silitades.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 22, 2008 15:03:12 GMT 3
Elven naeratas ja lausus "Palavikku ei saa sekundiga ravida isegi võlukunsti maailmas... Oleks see vaid nii, ei olekski võluritel haigusi..." See tuli Elvenil viakselt... üpris vaikselt... nagu hakkaks ta surema (xD).
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 16:53:00 GMT 3
Samara ohkas vaikselt, jätkates noormehe lauba silitamist. "See on kõigest palavik. Peagi see alaneb ja sinuga saab kõik korda," ütles tütarlaps, naeratades malbelt.
|
|