|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 14:14:15 GMT 3
Said kõik tagasi siis.
Mulle isiklikult homod meeldivad. Nad on nagu naised ning mu parim sõber on homo ja ta on väga lahe
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 17:48:31 GMT 3
mulle meeldivad ka homod ja bi-d ka, mittemidagi ei ole nende vastu, ega ei ole kunagi olnudki jaa, muideks hea jutt on ka, uut !
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 18:01:25 GMT 3
Vähemalt keegi, kes pole homofoob! *kummardab*
Täna ilmselt uut ei saa. Homme arvatavasti ^^
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 18:08:13 GMT 3
hea seegi, et homme xd, ma ise ei kujuta ette kuna ma enda jutte hakkan edasi kirjutama, kriis on ;p
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 18:12:57 GMT 3
Mul aega terve päev kirjutada xD
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 13, 2008 18:16:35 GMT 3
mul oleks ka põhimõtteliselt aga tõsiselt mõttelage on mu aju hetkel S:
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 13, 2008 18:17:43 GMT 3
Hetkel ma ei suudaks vapsee midagi kirjutada. Pea valutab
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 14, 2008 2:16:54 GMT 3
Päris huvitav siiski. Ootan uut!
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 14, 2008 15:01:55 GMT 3
Sorry, et nii lühike.
Teine peatükk
Sellest, mil Jason Christinaga tuttavaks saanud oli, oli juba tükk aega möödas. Ning nüüd oli käes see päev, mil pidi toimuma Seth'i pidu, mida kõik nii väga oodanud oli. Pidu pidi toimuma Seth'i kodus. See oli suur kahekordne kivist maja, mi meenutas villat. Nii väljas, kui ka sees oli suur bassein. Seth'i vanemad olid alati rikkad olnud ning nüüd veetsid nad nädalavahetust maal. Sellepärast otsustaski Seth juhust kasutada ning enda pool unustamatu peo korraldada. Õhtul kella seitsme paiku jalutas mööda asvaltteed Jason, jalas lõhkised teksad, musta värvi maika ning jalas ketsid. Ta juuksed olid õrnalt geeli tõttu sassis ning ta pilk oli üpriski uudishimulik. Ta oli seda pidu kaua oodanud, sest olgugi, et ta oli koolis käinud kõigest nädal aega, oli tal sellest totaalselt siiber. Vaikselt suundus ta Seth'i ukse taha ning vajutas uksekella. Peagi uks avanes ning ta nägi Seth'i irvitavad nägu. "Ma arvasin, et sa ei tulegi," lausus mees lõbusalt ning torkas poisile kätte õllepudeli. "Ma jäin bussist maha," sõnas Jason vaikselt ning astus majja. Koheselt nägi ta, et terve maja on rahvast täis. Suurtest kõlaritest kostus mingi Metallica lugu. Igal pool olid tüdrukud ning ka paar poissi. Jason ohkas vaikselt, rüübates ühe sõõmu enda õllepudelist ning suundus seejärel diivani juurde, millel ta istet võttis. Istunud umbes kümme minutit üksi ja kuulanud muusikat vaadates, mida teised teevad, tuli lõpuks tema juurde keegi blondi peaga tütarlaps, roosa kleit seljas. "Sina oled siis Jason, jah?" küsis tüdruk peenikese häälega. "Seth ütles, et sa ootad seltskonda," lausus tüdruk ning istus noormehe kõrvale. "Ja sina oled..?" küsis Jason kulme kergitades tüdrukult, ise juba kergelt purjus olles. "Mina olen Katy," lausus tüdruk naeratades noormehele. "Tead, sa oled mulle ammu meeldinud mulle. Iga kord, kui sind näinud olen, olen ma sulanud," sõnas tüdruk ning lähenes noormehe kaelale, suudeldes seda õrnalt. Noormees sulges kergelt silmad, endal käed kõvasti ümber õllepudeli sulgudes. "Kuule, tüdruk.." hakkas noormees ütlema, kuid edasi ta rääkida ei saanud, sest tüdruk suudles teda otse huultele, ise end talle sülle ajades. "Roni.. MAHA!" lausus Jason ning tõusis püsti, lükates tüdruku diivanile. "PEDE SIHUKE!" karjus tüdruk talle järgi, kui Jason peldikusse kiirustas. Ta kruttis kraanid lahti ning kastis enda nägu külma veega. Peagi vaatas nooruk end peeglist ning lausus vaikselt: "Pede.."
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 15:22:37 GMT 3
ära aja asja nii dramaatiliseksxdxdxd, super hea
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 15:23:56 GMT 3
pedeeeeee
|
|