|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 20:33:41 GMT 3
Sandra silmad suurenesid kui Miseria käe tõstis, kuid järsu sõrmeliigutuse peale kissitas ta pahaselt silmi ja lükkas Miseria käe enda eest ära. "Minumeelest tulid sa siia raamatuid lugema. Miks sa seda siis ei tee?" küsis ta, tahtes siit juba minema saada.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 20:35:55 GMT 3
,,Aga minuarust lugesid sa väga jõhkrat raamatut mis su närvisüsteemile halvasti mõjus!" ütles ta pahast tooni matkides, kuigi tegelikult oli tema meeleolu segunenud vihase ja lõbusa tujuga. ,,Ma tulingi, aga esialgu tahaksin ma teada raamatu nime mida sa lugesid. Mulle meeldivad õudukad," venitas ta varjatud sarkasmiga.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 20:39:28 GMT 3
Sandra oli kindel et kui tegemist oleks olnud kellegi teisega peale Miseria oleks ta hetkel kannatuse kaotand ja talle mugude kombel virutand. Kahjuks ei saand ta seda teha. Järgmise lause peale kergitas ta ülbelt kulme, kuigi tegelikult mõtles ta paaniliselt mis raamatutu ta oleks võind lugeda. Õudukad, õudukad õudukad.. "Ma arvan et see pole sugugi sinuasi. Otsi ise endale õudukaid" sellele oleks järgnend minema trügimine, kuid Sandra ei söandand seda hetkel teha, niisis jäi ta lihtsalt ülbe ilmega Miseriat põrnitsema.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 20:45:57 GMT 3
,,Ära põe, ma saan varsti nii või naa teada mida sa lugesid, Sandra," ütles ta hooletult, välja tegemata tüdruku ülbest toonist. See, et ta oskas teisi närvi ajada ja tänu sellele rääkisid nad temaga ülbelt oli nagu muusika tema kõrvades. ,,Janüüd..Ma pean kohe minema tegelikult hakkama. Raamatu unustasin ma puhketuppa, kui naeruväärne see on!" ütles ta üllatunult ja naeris helisevat naeru. Ta tegi enda kolmele sõrmele musi ja patsutas selle käega õrnalt Sandra põske, mis tundus tema käega võrreldes kuum olevat. Naerdes, keksles Miseria nagu mõni väike laps raamatukogust minema. Hiljem võis koridoris kuulda sedasama metalset naeru vastu kajamas.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 20:54:10 GMT 3
Sandra unustas suurest vihast isegi ära et ta Miseriat kartma peaks. "Kuradi lollakas vampiir!" karjatas ta ning jooksis kiirelt Miseriale järele, tegemata välja raamatukogu hoidja pahasest pilgust ja käigupealt oma põske hõõrudes. Ta jõudis Miseriale kiirelt järgi ning lükkas teda tugevalt, kuigi teadis, et sellest eriti kasu pole. ta ei saanud isegi sõnu suust, kuigi ta oleks tahtnud Miseria kõige räigemal moel läbi sõimata.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 20:56:50 GMT 3
Miseria kergitas kulmi ning vaatas natuke üllatunult Sandra poole. Ta oli Miseriale järele jooksnud ning teda veel lükanud. Kulmi kortsutades lükkas Miseria tüdruku käe enda juurest eemale ja seda vist isegi tugevamalt kui oli teha kavatsenud. Ta ei öelnud midagi, vaid vaatas altkulmu tüdruku poole. Niiet seda ta oligi raamatukogus uurinud?
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 21:01:50 GMT 3
Sandra vihane ilme moondus valugrimassiks kui ta käest mingi krõks läbi käis. "Ai" ahhetas ta, kuid surus hambad kokku, kuna ta ei tahtnud Miseria juuresolekul välja näidata kui valus tal oli. Samas viis ta oma pilgu käelt Miseriale ja siis tagasi, oskamata midagi öelda, kuna talle jõudis kohale mida ta enne karjunud oli. "Sa veel maksad selle eest" sisistas ta läbi hammaste ning pilgutas ägedalt silmi, kuhu hakkasid valupisarad valguma. ta pöördus äkkiliselt ringi, surudes valuoiatuse alla ning pöördus minekule, teadmata kuhu ta minna kavatseb. Üks asi oli igaljuhul kindel, Miseria oli teda alandanud ja peale selle ta käeluu murdnud, ja nii ta seda asja ei jäta. Mittemingil juhul.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 21:20:45 GMT 3
Miseria vaatas jahmunult ja sügavalt sisse hingates Sandrat. Nii ta küll ei mõelnud teha. Ta isegi ei tahtnud tüdrukule haiget teha ja veelgi rohkem, siis ta käeluud murda. Kulmi kortsutades, ilmus ta Sandra juurde ning võttis ta tervest käest kinni. Kahe sekundi pärast olid nad haiglatiivas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Jan 15, 2009 19:47:35 GMT 3
Hayley oli hakanud just Lestatile vastama, kui kuulis kellegi hääli alguses vaikselt rääkimas ja siis juba röökimas. Natuke hiljem oli Hayley püsti, vaatas hirmunult Lestatile otsa ja jooksis Miseriale ja Sandrale järele, ta ei kavatsenud enda sõbrannat maha jätta.
|
|