Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 15, 2008 2:36:29 GMT 3
"Ei Samara. Ma õpetan sulle teine kord keskmise näpu selgeks. Siis näita seda Sandrale ja ütle, et see pole tema asi." Elven muigas ja lausus "Nii, et ära isegi mõtle vaielda vastu. Ma võin alguses sinu eest seda teha." Kuna tüdruku jalg oli natuke ära väänatud, siis võttis poisi tüdruku sülle ja hakkas koolimaja poole minema "Kui sa sipled, ei andesta ma sulle kunagi ja ma ei räägi suga enam kaua aega, said aru?" ta vaatas karmilt tüdrukule otsa "Ja palju sa kaalud?"
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 2:38:29 GMT 3
Samara ohkas rusutult ja väsinult, kuid ta ei hakanud noormehele vastu vaidlema - ta oli liialt väsinud selleks. Ta asetas õrnalt enda pea tema õlale ja käed ümber tema kaela ning küsis: "Mis siis? Olen raske või?" Ta kaalus oma pikkuse kohta vähe.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 15, 2008 2:39:38 GMT 3
Elven raputas pead ja lausus "Sa oled puhas kondiklibu. Kergem kui udusulg," naljatas poiss kerge irvitusega ja kõndis rahulikult kooli poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 2:41:19 GMT 3
"Ära valeta," vigises tütarlaps vaikselt. Ta oleks nagu purjus olnud ja ehk oli ka selles asi. Maganud ta polnud, söönud mitte, vaid viimasel ajal on ta pidevalt joonud, sest Tuliviski aitas tüdrukut alati kõiges. Ta sulges silmad, ise end rohkem noormehe sooja keha vastu surudes.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 15, 2008 2:43:19 GMT 3
"Olgu, olgu. Täiesti normaalne raskus tüdruku kohta," lausus poiss muigega ja liikus kindlalt puhketoa poole. Puhketuba siiski lähedal polnud. Poiss vaatas hoolikalt enda ette, et kuhugi mitte komistada, või vastu põrgata.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 2:44:36 GMT 3
Samara sulges enda silmad ning umbes kahe minuti pärast oli ta juba uinunud. Aeglaselt libisesid käed noormehe kaela ümbert, jäädes allapoole rippuma.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 15, 2008 2:52:55 GMT 3
Poiss muigas ja võttis ta korralikumalt ja mugavamalt sülle ja kõndis puhketoa poole samal ajal kui tüdruk magas. "Tundub, et tüdrukute puhketuppa saamisega tuleb probleeme," pomises Elven väga vaikselt, et tüdrukut mitte ülesse äratada, ega see ei häirind kah.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 15, 2008 2:55:59 GMT 3
Samara magas endiselt noormehele süles, nina tema põue pistetud, justkui sealt koerakombel sooja otsides. Ta näol oli vähemalt viis kriimu, kuid tänu Elveni ilale ei veritsenud need enam. Tüdruk magas rahulikult. Üle pika aja magas ta rahulikult.
|
|