|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 0:52:38 GMT 3
"Kuid kas selleks mitte ei ole vaja tõendeid, et seal käidud on?" küsis ta nüüd muige saatel. Ka tema võis eksida, aga vähemalt oli tal võimalik ka sobival ajal magamistoas olla, kui keegi kontrollima tuleb.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 29, 2008 11:29:47 GMT 3
Arthur vaatas kordamööda nii Danieli, kui ka Lestati poole. Olgugi, et noormees oli koolivanem, oli tal täiesti suva, kes käib Keelatud Metsas ja kes mitte. Lestat oli piisavalt vana, et ise enda otsuseid langetada. "Mina sind kinni ei hoia," sõnas Arthur õlgu kehitades ning seejärel küsiva pilgu prefektile viies.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 14:46:41 GMT 3
Lestat naeris vaikselt. "Seda te väga teha tõesti ei saaks," vihjas ta sellega mõlemale koolikaaslasele. Nägu nüüd üsna salapäraselt muigamas.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 31, 2008 13:01:18 GMT 3
Arthur kergitas õrnalt Lestati peale kulmu. "Vabalt saaks. Ma olen koolivanem ning Daniel on prefekt. Lihtsalt mind ei huvita hetkel, kes kuhu läheb ning mida tegema," sõnas noormees käega lüües, näol võidurõõmus irvitus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 14:23:16 GMT 3
Lestat kergitas omakorda kulmu. "Tegelikult ikka ei saaks," ei andnud ta järele. "Füüsiliselt mitte," lisas ta kiiresti, et nad valesti aru ei saanud. Tiitlitega nad teoreetiliselt oleksid saanud küll, aga Lestat oleks läinud kiiremini eest ära, kui nad nähagi võinuks.
|
|