|
Post by Jason Coleman on Dec 27, 2008 21:33:27 GMT 3
Noormees naeris mõne hetke, kui seejärel oma silmad taevasse viis, mis hetkel eriti hästi läbi latvade välja ei paistnud. ''Tol päeval tegin ma kõike nii, nagu ma seda tõesti tahtsin. Ma ei hoolinud kellegi arvamusest, ega sellest mis majadest me oleme.'' Muigas ta kergelt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 28, 2008 0:10:41 GMT 3
Kelly ei mõelnud üldsegi seda , kuid oli vaid , sest ei jaksanud poisile seda õiget seletada. Tüdruk vaid noogutas. "Ja , täna sa hoolid?" küsis tüdruk siis mõne aja pärast , kui oma pilgu jalge eest poisile viis.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 28, 2008 12:01:42 GMT 3
Noormees vaatas mõtlikult enda ette, kui seejärel silmad noogutades tagasi Kellyle viis. ''Natukene jah.'' Lausus ta lõbustatult, kui oma pilgu tagasi metsale viis.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 28, 2008 13:57:16 GMT 3
Kelly vaid muigas endamisi. "Okei" lausus ta siis ning noogutas endamisi. Nad olid juba päris sügavale metsa jalutanud , neid ümbritses suur kogus puid. "Kas sa tead , kuhu lähed?" küsis Kelly siis mõne aja pärast.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 28, 2008 14:05:06 GMT 3
Poiss kallutas kergelt oma pead, ning turtsatas taaskord vaikselt. ''Alati tean ma kuhu ma lähen.'' Sõnas ta vaikselt, kui enda muigavad silmad hetkeks tüdruku omadele viis.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 28, 2008 14:10:23 GMT 3
Kelly naeratas endamisi , kui jälle oma jalge ette vaatas. Peagi viis ta oma pilgu järsult Nickile. Tüdruk tõmbas poisi kergelt oma külje vastu , kui nad edasi jalutasid. "Siis pole mul seda enam kunagi vaja küsida" lausus ta naerdes ning muigas siis endamisi , kui oma pilgu uuesti maha lõi.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 28, 2008 17:49:32 GMT 3
Noormees noogutas vaid kergelt, kui oma silmad hetkeks tüdrukule viis kes teda rohkem enda vastu tõmmanud oli. Nicholas keeras varsti teerajalt ühele teisele, mis viis metsast välja, kuid mitte koolipoole. Poisi näol mängles õrn muie.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 28, 2008 23:37:55 GMT 3
Kelly naeratas vaikselt , kui nad teest kõrvale kaldusid. "Ja kuhu me lähme , kui küsida tohib?" küsis Kelly hästi viisakalt ja seda meelega. Neiu hakkas kergelt naerma ning vaatas siis poisi poole.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 28, 2008 23:48:29 GMT 3
Nicholas kortsutas kulmi, ning suunas enda pilgu hetkeks Kellyle. ''Küll sa siis näed.'' Muheles nooruk kergelt, kui samme aeglustas.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 28, 2008 23:53:34 GMT 3
Kelly naeratas kergelt. Uudishimu temas kerkis märgatavalt. "Mingi ilus koht?" küsis Kelly siis mõne aja pärast , kuna ei suutnud end vaos hoida.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 29, 2008 12:07:12 GMT 3
Slytherinlase näol mängles naeratus, kuna ta ei kavatsenudki avalikustada seda kohta enne, kui nad sinna jõudnud on. Tema meelest oli see küll üks ilus koht, kuid Kelly oli ju üks Griffindorlane kes ei olnud harjunud eriliselt tumedate kohtadega, ning seetõttu kahtles hetkel ka Nicholas selles, et Kellyle see koht meeldida võiks. Endiselt oli nooruk vait, ning sammus vaikselt edasi, enam polnud vaja palju minna.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 29, 2008 13:23:02 GMT 3
Kelly sai aru , et Nick vaikib , kuna ei taha seda avalikustada. "Okei" pomises Kelly siis vaikselt , kui naeratas ning liikus ikka poisiga edasi - tema jaoks tundmatusse. Tüdrukul oli väga põnev.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 29, 2008 16:39:44 GMT 3
Nick aeglustas samme veelgi, kuni ühe põõsa juures sootuks peatus. Ta eemaldus tüdrukust vaikselt, ning puges põõsasse. Kergelt naeratanud haaras ta vasrti tüdruku käest taaskord kinni, ning tõmbas teda vaikselt ja ettevaatlikult läbi põõsa enda poole. Seal põhimõtteliselt kalju serval seisma jäädes oli nii all, kui ka üleval nii pime, kui vähegi veel olla sai. ''See pimedus on nii kodune. Ma oleks justkui oma toas hetkel.'' Lausus ta vaikselt, kui Kelly tugevalt vastu end tõmbas. Noormehe selg oli vastu põõsast, ning ta parem jalg rippus üle serva.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 30, 2008 14:57:21 GMT 3
Kelly kergitas üht kulmu , kui Nick põõsasse puges. "That's my suprise?" küsis Kelly naerdes , kui too ära kadus. Ei läinud kaua , kui Nick teda vaikselt läbi põõsa tõmbas. Tüdruk ei näinud midagi , sest teda ümbritses pimedus. Kelly tundis vaid Nicki sooja keha enda vastus. "Kus me oleme?" küsis Kelly muiates , kui tundis kerget tuuleiili , mis ta juukseid vaikselt sasis. Kelly hoidis Nicki ümbert kinni.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 31, 2008 18:50:54 GMT 3
Nooruk naeratas malbelt, kuid seda polnud näha, sest väljas oli siiski üpris pime. ''Veidi aega harjud, siis näed sa päris palju, iseasi kas sa seda kõike eristada suudad.'' Lausus ta tasakesi, kui oma silmad taevasse viis.
|
|