|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 0:23:49 GMT 3
Kelly jalutas lendluupalli väljakule. Kõik olid nagu ära kadunud , niisiis tegi ta seda üksi. Tüdruk jalutas üle väljaku ning ronis siis tornist üles , vaatajate rambile , jäädes väljakut vaatama.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 7, 2008 0:35:37 GMT 3
Christian jalutas koolimajast välja väljaku poole jalas musta värvi teksad ,triibuline pikkade varukatega särk ,pikk lahtine mantel ja sall lehivmas tulle käes. Ta jõudis siis väljakule ja vaatas korra vaatas vaatajate rambile ja silmitses korra tüdrukut. Pöörates pilgu tagasi maga istus ta murule toetades end torni vastu ja hakates mõtlema omi mõtteid.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 0:37:30 GMT 3
Kelly uuris , kui keegi kaugusest sinnapoole tulema hakkas. Tüdruk jälgis teda , kuni too maha istus. "Ja ennast ei tutvustagi?" hüüdis Kelly rambilt ning muigas omaette. Neiu lootis et too tuleb rääkida , kuid ta polnud selles ammugi kindel.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 7, 2008 0:48:02 GMT 3
Chris võttis täitesulepea ja paberi ning kirjutas:"Hey! Minu nimi on Christian. Tahad rääkida võid alla tulla." Lõpetades kirja kirjutamise võttis Chris välja enda võlukepikese ja saatis kirja hõljutamisloitsuga üles tüdrukule. Noormees pani võlukepi enda põuetasku tagasi muigas korra ja mõtles kas tüdruk tuleb alla?saadab uue kirja?või jääb üles passima?
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 0:50:18 GMT 3
Kelly muigas , kui kirjake tema juurde hõljus. Tüdruk luges selle läbi ning naeris siis omaette. ´Ülevalt on ilusam vaade´ kirjutas Kelly samale paberile ning hõljutas selle siis tüübile tagasi.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 7, 2008 0:55:10 GMT 3
Rose püüdis kirja kinni ja luges selle läbi. Ta kergitas korra kulmu ja mõtles ´tutvustada oleks võinud end ikka ju`. Chris siis kirjutas paberile:"Eks ma mõtlen veel kas tulen või mitte." Christian võttis välja uuesti enda võlukepikese ja saatis kirja tüdrukule. Chris ringutas korra ,vaatas üles ja istus siis mugavalt edasi.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 0:58:43 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt , kui kirjakese jälle sai ning selle läbi luges. ´Ootan huviga. Nimi on Kelly´ kirjutas tüdruk siis vastu ning saatis selle hõljudes uuesti poisile , jäädes mugavalt vastu pingi seljatuge toestama , vaadates kuu poole , mis otse Kelly poole paistis.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 7, 2008 1:03:31 GMT 3
Chris võttis siis kirja ja luges seda ´edusammud` mõtles ta. Christian pani kirja tasku ja jäi korra taevasse vahtima ja mõtlema. Ta juurdles pikka aega ,et kas minna või mitte. Lõpuks Chris siis jalutas vaikselt tornist üles ja hiilis tüdrukus selja taha. Sinna samasse istus ta ka maha ja koputas korra tüdruku õlale ja keeras siis oma pilgu eemal olevale metsale.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 1:07:46 GMT 3
Kelly vaid vaatas taevast , kui järsku tundis koputust õlal. Tüdruk pööras pilgu seljataha ning silmitses siis poissi , keda ta enne nägi. Too vaatas aga kõrvale. "Üritad salapärane olla?" küsis Kelly muiates , kui end kaksiratsi pingile istuma pööras , et noormehe poole näoga olla.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 7, 2008 1:12:20 GMT 3
Christian jõudis vahepeal juba jälle oma mõttemaailma ära kaduda. Kui tüdruk oli end poisi poole pööranud lehvitas Chris tüdrukule tervituseks ja vastas tema küsimusele:"Mismõttes ´üritan olla´?" Chris on kogu elu olnud salapärane. Ta tahab ,et inimesed vaeva näeksid ,et temast aru saada ja teada ,et mis tema enda peas toimub. Seda ootas ta ka Kellylt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 1:16:38 GMT 3
Kelly kergitas üht kulmu ning naeratas kergelt. "Otseses" lausus. "Ma tegelikult ei tea sind , võibolla oled sa salapärane, kuid praegu näen ma sinust läbi" lausus ta ning naeratas. "Ilmud mu seljataha , koputad õlale ning vaatad kohe mujale.." selgitas ta ning muigas kavalalt.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 7, 2008 1:22:25 GMT 3
Chris muigas korra ja mõtles ,et vähemalt tüdruk üritab vabandada natukenegi. Chris vaatas tüdrukule siis silma ja ütles talle:"See on väga tark mõtteviis sul siis. Aaaga...mis teed siin muidu? Niisama tulid vaadet imetlema?" Chris haigutas vahepeal ja jäi siis jälle tüdrukut silmitsema.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 1:26:31 GMT 3
Kelly kuulis , kui poiss ka kiidusõnu ütles , kuid seda ta ära ei suutnud arvata , mis majast too on. Kuuldes noormehe küsimust Kelly vaid muigas. "Mõtlesin jalutama tulla ning see tundus täna kõige parem koht" rääkis Kelly. "Mulle meeldivad kuu ja tähed" selgitas tüdruk. "Nagu ka äike ja paduvihm" lisas tütarlaps ning muigas vaikselt , kui kaks kätt pingi peale toetas ja noormehe poole vaatas. Kuna nad rambi peal olid siis oli seal tuulisem , kui kusagil mujal. Tüdruku blondid ja kergelt lokkis juuksed lehvisid kerge tuule käes. "Mis majast sa oled?" küsis Kelly siis hetke pärast , peale vaikust.
|
|
C.Rose
1. klass
@>->-----
|
Post by C.Rose on Dec 7, 2008 1:34:58 GMT 3
Chrisil vahepeal lendas tukk silma ette ja ta lükkas siis selle eest ära. Tüdruk tundus suht lahe inimene olevat. Christian naeratas ja ütles siis tüdrukule:"Nii ,et sulle siis meeldib rambil jalutada samal ajal kui istud ja vaatad kuud. Armas." Chris vahepeal vaatas tuule käes õõtsuvaid puid mis olid lehtedest muidugi täiesti tühjad ja puud ise nägid ka suht kahvatud välja. Chris vastas tüdruku küsimusele:"Ma alles tulin...ma muidu peaks natuke vanemas klassis käima ,aga ma tulin siia kooli hiljem. Sõõlamata ka alles ja mul pole õrna aimugi kuhu see kübarakene mind topib. Ja sa oled?"
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 1:38:25 GMT 3
Kelly kuulas ning vaid noogutas noormehe jutu peale. Kelly suunas pilgu korra kuule , kuid peagi pöörast ta pea noormehe poole tagasi. "Mis sa arvad , mis maja ma olen?" küsis Kelly siis , ise kergelt huulde hammustades. "Ja muide , mis su nimi üldse on?" küsis Kelly ning muigas kergelt.
|
|