|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 18:21:03 GMT 3
"Sest mind huvitab su taust" kehitas Sandra ausalt õlgu. "Pealegi, miks ma ei tohiks teada?" lisas ta, mõistes et eelmine lause võis natuke kahtlaselt kõlada. Kuid siiski, oli ta suht kindel et ta uurib Miseria kohta natuke rohkemat välja rampsis.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 18:34:34 GMT 3
Miseria kergitas kulmu kui Sandra poole silmanurgast vaatas. ,,Sossist õde ja "eluhead" vanemad. Minu perekond." ütles ta valjusti rõhutades. Ta ei viitsinud eriti enda suurepärasest perekonnast rääkida.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 18:36:46 GMT 3
"Sa ei saa nendega läbi?" küsis ta huvitunult. ta ei olnud mitte kunagi enne nii pealetükkivalt kellegilt midagi küsinud. See hämmastas teda ennastki.[/i]
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 18:42:26 GMT 3
Palju neid küsimusi veel tuleb? läbis mõte Miseria peast. Sandra küsimused tulid iga vastuse tagant juurde. ,,Nii võrd kui võrd," ütles ta napi vastusega, tõustes viimaks istuli, sest lamada luual oli natuke ebamugav.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 18:44:58 GMT 3
Sandra kergitas kulme ja muigas kergelt. "miks sa siis nendega läbi ei saa?" tundis ta huvi. tavaliselt oli asi selles et nooremate vendade-õdedega ei saadud läbi, aga ta ei teadnud kui vana Miseria õde on, niiet ta ei pruukind sellepärast temaga mitte läbi saada.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 18:54:27 GMT 3
,,Omad seletamatud põhjused mis tekitavad peretülisid ja mis ei puutu teistesse." ütles Miseria kiirelt. Ta lendas aeglaselt allapoole, kulm kortsus. Pagan võtaks, mida Sandra sellega küll saavutab, kui ta midagi tema kohta pärib? Enamasti mitte midagi. ,,Ja ma tahaks ka teada, miks sind järsku minu isiklik elu huvitama hakkas?" küsis ta kokkusurutud hammaste tagant.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 18:58:06 GMT 3
Sandra avas juba suu, kuid Miseria hakkas allapoole sõitma niiet ta võttis samuti kursi maa poole. Kuuldes Miseria natuke pahast küsimust, tekkis ta näole muie, kuid ta sundis enda näo mittemidagi ütlevaks, kuna Slytherinlasega sarnanemistunnuseid oli juba liiga palju. "See ei ole järsku. Ma küsin alati inimestelt nende kohta, aga tavaliselt räägivad nad kohe kõik ära. Sina ei räägi. Mai tea mis sul.." Sandra jäi viimasel hetkel vait. "miks sa ei räägi" lõpetas ta kiirelt, vandudes mõttes rikkalikult oma ebaviisaka käitumise pärast.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 19:06:45 GMT 3
Miseria hammustas alahuulde kui ta õhus hõljuma jäi. Ma võiksin seda niisama ilma luuata ka teha, pomises ta omale mõtetes kui pilgu taas Sandrale viis. ,,Ma ei leia mõtet, et enda kohta infot edastada kui seda vaja pole." ütles ta kuivalt, vaadeldes enda ees laiuvat muru. Ta lihtsalt pidi midagi tegema, kasvõi enda ette vahtima, et enda rahulikku olekut säilitada.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 10, 2009 19:18:34 GMT 3
"okei" ütles Sandra lihtsalt ning naeratas. Niipea kui võimalus tekib, lähen ma rampsi. hea et ma hiljuti Zonkos käisin.. "Aga võta teatavaks et enamasti tekitab see kahtlusi" ütles ta õhku kehitades. Ta suundus nüüd täiesti maa peale. "Ja ma arvan et ma pean nüüd minema ja ettevalmistuma.. " raamatukogu külastus plaani välja mõtlema* "homseks, koolipäev ikkagi" ütles ta muiates ja suundus siis huult närides kooli poole.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 10, 2009 19:20:46 GMT 3
Miseria kehitas õlgu. Ta saatis Sandrat pilguga. Kui too oli platsilt lahkunud, lendas Miseria veel pikalt lendluudpalli väljakul,tehes surmasõlmi ja teisigi trikke, kuni lõpuks sellest tüdines. Maale liueldes, hüppas ta luua seljast maha ja ohkas. Sandra oli talle jõudnud tõesti närvidele käima hakata. Luua õlale pannes, kadus ta välkiirusel väljakult.
|
|