|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 5, 2008 23:02:54 GMT 3
orochimaru tuli vaikselt järve juurde. Kell oli 22:01. Pikad tumedad juuksed lehvisid tuules ning mantlihõlmad samuti. Peagi kui ta kohale jõudis polnud kuu peegeldust näha kuna taevas oli pilvine. Vaikselt läks ta pöögipuu alla mis oli raagus ja seisis selle varjus
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 5, 2008 23:05:41 GMT 3
Mööda lumist järvekallast kõndis Samara, musta mantli kapuuts peas ning käed sügavale taskusse surutud. Ta kontrollis, et kedagi väljas pole, sest sellisel kellajal oleks pidanud iga noor õpilane olema omas puhketoas. Mõtlikult toetas tütarlaps end õlaga vastu mingi suure tamme krobelist tüve ning lükkas kapuutsi peast, paljastades oma kõhetu näo. Mõtlikult jäi ta kuu poole vaatama.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 6, 2008 21:54:57 GMT 3
Daniel nägi ,et üks tüdruk oli samuti järve äärde tulnud. kuna kell oli nii palju juba eitohtinud ta tegelikult väljas olla. Ta jooksis kiirelt tüdrukust mööda sõnagi lausumatta ning peatas siis hoo ja hakkas vaikselt kooli poole kõndima. Daniel ei tahtnud ,et tal pahandusi tuleks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 22:21:11 GMT 3
Samara võpatas kergelt, kui miski temast mööda jooksis. Kahjuks ei näinud tütarlaps kes või mis seda teinud oli. Kergelt võlukepi välja võtnud, hakkas tütarlaps ringi vaatama, kuni ta märkas kedagi lossi juures. Ettevaatlikult suundus neidis sinnapoole ning jäi Orochimaru taga seisma. "Tere!" sõnas tüdruk vaikselt, nägu kapuutsiga peites.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 6, 2008 23:53:49 GMT 3
Noormees keeras end ümber. Ta nägu oli kapuutsi varjus ning ta ei lausunud midagi. Siis keeras ta uuesti suuna lossi poole ja hakkas lossi kõndima.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 0:02:02 GMT 3
Samara kortsutas kulmu ning ruttas noormehele järgi, kui ta sai aru, et too ei kavatsegi talle vastata. Lõpuks haaras neiu poisi varrukast kinni ning sundis teda tagasi keerama. "Kuule, ma räägin sinuga!" lausus tüdruk häält veidike tõstes. Ta tõmbas kapuutsi peast, paljastades oma ronkmustad pikad juuksed ning kuuvalguses sätendavad rohekad silmad.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 22:06:44 GMT 3
Poiss rabas end ta käest lahti ja hakkas kiirema sammuga tormama kooli poole. Ta vaatas korra õlalt üle ning nägi ,et koolivanem jäi seljataha.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 22:41:20 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt ning keeras peagi selja noormehele ning jalutas lumise ilmaga tagasi järve äärde. Mõtlikult vajus neidis kivile istuma ning jäi kuud silmitsema.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 22:49:37 GMT 3
Daniel jäi lossi ette seisma. Mõtles natuke ning suundus tagasi järve juurde . lootes ,et kombetu tüdruk kes teda mantlihõlmast sakutas. oli peagi järve juures nägi ta ,et tüdruk oli seal. Ta suundus jälle temast mööda tagasi pöögipuu alla kus ta ennegi seisis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 22:54:34 GMT 3
Samara tõstis kergelt enda pead ning vaatas noormehe poole kes pöögipuu all seisis. Ta naeratas kergelt ning raputas vaikides pead. "Tead, tere võiks ka öelda!" hüüdis tütarlaps talle lõbusalt. Neiu oli alla andnud tema lossi kupatama saatmisega. Aeglaselt tõusis ta püsti ning ronis kiirelt puu otsa, kuhu ta varju jäi.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 22:57:36 GMT 3
" Ma ei ütle võõrastele tere. Kui kombetu sinust " ütles poiss vaikselt. Poiss seisis ikka varjus. " Aga kui sa tahad võid sa ju mulle tere öelda " ütles poiss kavalama tooniga.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 22:59:01 GMT 3
Samara kortsutas kergelt kulmu. "Kui sa seda ei tea, siis ma olen k o o l i v a n e m ning ma palusin sul oma arust lossi minna," lausus tütarlaps trotslikult ning lükkas kapuutsi pähe, ise ühe käega oksast kinni hoides.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 23:02:33 GMT 3
" Koolivanem? Ja siis ? Ma olin ka kunagi koolivanem. Kui kuulsid sõna K u n a g i . Siis saad aru ehk ,et ma ei õpi siin koolis enam. Ma olin slytherini koolivanem. Okei aitab lobast. Ma ei hakka ju sulle mingi endast rääkima. Sest siiski oled sa võõras ja ma ei tea milline sa võid olla. Igatahes järgmine kord mõtle keda sa käsed lossi saata. Eks. Koolivanem peab minu teada väga kombekas ja korralik olema. Vähemalt meie ajal oli nii. Aga noo selles on umbes 2-4 aastat möödas ka. Igatahes kuidas Snape elab ? Tead sa temast midagi? " küsis Daniel ja vaatas järve vett. Ta ei pööranud kordki tüdrukule tähelepanu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 23:06:40 GMT 3
Samara hakkas nii kõvasti naerma, et oleks just puu otsast alla kukkunud. Lõpuks ta aga noogutas kergelt ning hüppas puu otsast alla, kõndides noormehe poole. "Palun vabandust, papi! Ma ju ei teadnud, et sa vilistlane oled. Minu kohus on lihtsalt teised kooli saata sellisel ajal," lausus tüdruk pead vangutades.
Kuulnud noormehe küsimust, muigas tüdruk veelgi. "Ojaa, ikka. Ta annab veel siin tunde. Mulle meeldib ainult ta stiil, kuid ta ise on jube. Hoiab ainult Slytherinlasi ning mind, hufflepufflast, piinab ta eriti. Õnneks ma ei kohtu temaga eriti tihti," seletas tütarlaps naerdes.
"Ma vist end ei tutvustanudki. Samara oled, Hufflepuffi koolivanem," sõnas tütarlaps, sirutades käe ette, et noormehe kätt suruda - see juba tüdrukul kombeks oli.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 23:12:58 GMT 3
" Nüüd ristiti mind papiks ka veel. Kas 20 on siis papi juba ? Olgu siis tore kuulda. Kui ma papi olen oled sa siis könn. " ning naeris omaette hetkeks. " Olgu. Orochimaru - Daniel Matfox " ja surus tüdrukuga kätt. " Kas sul muud pole siis teha kui õhtul nagu kass puu otsas olla kes jahib hiiri. Või jahid sa siis päriselt ka hiiri ? " küsis poiss naerdes. Lõpuks võttis ta ka enda kapuutsi ära ning kuu valgele tuli tema lumivalge kalk kõhna nägu ning süsimustad silmad ning ka tema pikad süsimustad juuksed.
|
|