|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 23:18:34 GMT 3
Samara naeratas veelgi enam. "Sorry. Ega ma ei mõelnudki, et sa päriselt papi oled," lausus tütarlaps ning lasi peale kätlemist noormehe käe lahti. Nähes tema nägu ja pikki juukseid, ahhetas tütarlaps sügavalt.
"Sa kasutad vist Shaumat. Su juuksed on nii ilusad. Tead, talviti tuleb just juuksed patsis või siis varjus püsida, sest külmus kahjustab neid," lausus tüdruk ning lükkas oma pihani ulatuvad ronkmustad juuksed õla pealt seljale.
Lõpuks ta aga naeris taas. Kui ta lõpuks rahuneda suutis, päris neiu: "Mida sa siis siin üldsegi teed, Orochimaru? Ja kuule.. Kas sul on hüüdnimi, või midagi. See Orovärk on nii pikk." Oma suuri rohelisi silmi pilgutades jäi ta, pea viltu, noormehele otsa vaatama.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 23:21:38 GMT 3
" See pole tähtis mida ma kasutan. Lihtsalt mu suguvõsas on komber kasvatada pikad juuksed ega kui mul need põlvedeni on mu emal olid üldse rohkem pikemad kui ta ise oli. Mu teine nimi on Daniel ja mind hüütakse Daniel või Dan. " poiss turtsatas korra kui tüdruk talle viltuse peaga otsa vaatas sest tüdruk vaatas nagu koer ohmult viltuse peaga otsa . OT: IREWWW
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 23:23:49 GMT 3
Tüdruk naeris. "Dan'iks ma sind ei kutsu, sest Slytherinis käib üks opakas, kelle nimi on Daniel, ehk Dan. Ma kutsun sind.. Emm. Fox'iks. Sul on rebase silmad," lausus tüdruk naeratades ning pööras enda pilgu hetkeks kuu poole. "Ilus.." pomises neidis vaikselt.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 23:25:46 GMT 3
" Fox ? Nalja teed . Parem siis chim. " ning vaatas siis kuud. " Ta pani enda kapuutsi uuesti pähe. Kuid seekord jättis ta enda põlvedeni ulatuvad juuksed välja sest mantel kiskus seest jõle palavaks. " Sul uneaeg ei ole. Homme ju jälle tunnid ? " küsis noormees.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 23:28:55 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Sellisel kellaajal mina ei maga," lausus tüdruk kelmikalt ning mõnevõrra flirtivalt noormehele. Õrnalt punastades vaatas ta taas kuud. Tema pikad juuksed lehvisid õrna tuule käes ning tema käed olid taskus rusikasse tõmbunud. Ilm oli üpriski jahe.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 23:33:15 GMT 3
" Millal sina siis magad? " küsis noormees. Vaatas siis kella ning lausus " Kuule ma pean minema hakkama vist. Omad tegemised. " ning vaatas suus koolivanemale otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 23:34:21 GMT 3
Samara kissitas vaikselt silmi. "Okei. Näen ma sind veel kunagi?" küsis tüdruk, vaadates noormehele naeratades otsa.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 23:36:47 GMT 3
" Eks näis. Kui satun veel siia kunagi. Ma elan väga kaugel. Niiet nüüd pikk tee jälle jalgsi minna. Võibolla peatun kuskil öömajas. Eks näis võibolla kunagi jah. Või siis jälle kahe kolme aasta pärast. " ja vaatas tüdrukule otsa
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 1:32:18 GMT 3
Samara kortsutas kulmu. "Miks sa lihtsalt Rüütlibussiga ei lähe?" küsis tüdruk tõsiselt. "Ja kolme aasta pärast pole mind enam siin. Mul on viimane aasta Sigatüükas," lausus tüdruk ning ohkas raskelt.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 8, 2008 20:45:57 GMT 3
" sest ma ei kasuta mingit transporti. Ma hindan enda tugevust ja suudan kõik teha mida ma tahan. " lausus ta ning vaatas siis kuud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 21:17:13 GMT 3
Samara turtsatas kergelt. "Kui sa nii ütled. Mina isiklikult eelistan transporti, kui lambist mitutuhat kilomeetrit maha kõndida," lausus tüdruk õlgu kehitades ning huviga noormeest vaadates.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 8, 2008 22:21:20 GMT 3
" kasvõi mitu tuhat kilomeetrit. Las olla siis mitu tuhat kilomeetrit. Tegelt ma elan selle metsa taga. Cirka 27 kilomeetrit. Pole ju palju?. " ja vaatas siis tüdrukule otsa. " Ma saaks ju igapäev siin käija aga kuna sigatüügas tuletab mulle meelde nii häid kuiga halbu mälestusi. Seega eelistan siin harvemini käija. " ja siis vaatas oma saapaid. " Eks ma siis hakkan minema. Võibolla peatun veel mõnes öömajas. Ja siis ehk hommikul asun teele. Niigi Jigsaw tahab ka süüa. " ja naeratas tüdrukule.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 23:19:07 GMT 3
Samara turtsatas kergelt. "Okei. Hiljem näeme siis," lausus tüdruk noormehele silma pilgutades. Seejärel pööras ta end ringi ning aeglaselt hakkas neiu lossi poole sammuma. Peagi kolksatasid rasked uksed neiu seljataga kinni, kui too oli kooli sisenenud.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 8, 2008 23:27:55 GMT 3
" Jah " lausu noormees ja asus teekonnale. Ta suundus külla ja läks ühte öömajja. Vaikselt maksis ta enda tasu ning talle anti võti.
|
|