|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 1:36:13 GMT 3
Maa oli kaetud paksu lumega ning seda samad aina juurde. Ilm polnud kuigi külm, paras selline. Lossi uksed avanesid peagi ning välja sammusid Samara ning Elven. Tüdruku riiete peale oli pandud tema must nahkmantel ning tema tanksaapad hoidsid mõnusalt sooja. Poisi ja tüdruku vahel kestis vaikus, kui nad mõlemad mööda jalgrada järve ääres jalutasid.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 6, 2008 1:48:57 GMT 3
Nagu alati, oli poisil väike jakk ainult peal. Eks Elven oli jälle lohakas olnud ja mitte nii hullult sellele mõelnud. Aga noh, Elvenil oli ka tugev organism. Kui ta allergia välja arvata. Ta kõndis tüdruku kõrval, käsi hoidis ikka veel tüdruku käest kinni. Elveni põsed olid natuke punased.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 1:50:56 GMT 3
Tütarlaps vaatas Elveni poole, näol kerge naeratus. "On sinuga kõik korras? Sa näed imelik välja," lausus tütarlaps, ise õrnalt naeratades. Tema arust oli suurepärane ilm, mis oli just jalutamiseks mõeldud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 6, 2008 1:55:09 GMT 3
Poiss naeratas ja lausus siis "Kõik on täiesti korras." ta muigas. Ta lihtsalt ei mäletanud, millal ta viimati hoidis tüdruku käest kinni. Ta muigas kergelt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 1:56:39 GMT 3
Samara noogutas arusaadavalt ning pööras enda pilgu maha. "Kuule, ehitaks lumememme. Tundub, et lumi hakkab hästi kokku," sõnas tütarlaps, jäädes noormehe ees seisma, nägu elevil ning põsed külmast punased.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 6, 2008 1:58:09 GMT 3
Poiss noogutas "Hea mõte." Ta muigas ja lausus "Teeme nii, ma teen kere alumise osa, sa keskmise. Ülemise teeme koos. Alumine siiski raskem. Või tahad mõlemat koos teha?" küsis poiss muigega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 17:52:20 GMT 3
Samara naeratas kergelt ning lükkas kätte enda paksud karvased käpikkindad. "Ma teen siis keskmise. Kas teeme, nagu mugud neid teevad või kasutame võluväge?" päris tütarlaps, vaadates ootusärevalt noormehele otsa.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 6, 2008 18:01:25 GMT 3
"Võluvägi on igav. Ega alati ei tohi loota võluväele." lausus poiss ja kükitas. Ta haaras lund ja surus selle tugevalt kokku. Ta hakkas seda maapeal veeretama, nii et pall kasvas järjest suuremaks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 18:07:21 GMT 3
Samara naeratas laialt ning toetas end õlaga vastu puud. Pannud käed rinnale risti jäi ta huviga vaatama, kuidas noormees palli veeretas. Ta vaatas iga noormehe liigutust pingsalt, nägu naerul.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 6, 2008 18:21:05 GMT 3
"Samara." lausus poiss, silmi kissitades ja ajas end sirgu, selg oli tal nagu krampis. "Mis sa vaatad huh? Sa peaksid oma palli tegema. Eriti tobe on olla, kui keegi pinksalt jälgib." Poiss irvitas kergelt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 18:27:15 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Jah jah," sõnas tütarlaps ning rebis end puu küljest lahti. Vaikselt ümisedes mätsis ta ühe suurema lumepalli kokku ning kummardus, hakates seda lume sees veeretama. Pall oli peagi üpriski suur ning Samara tundis, kuidas ta selg valutab - ta polnud sellise asjaga harjunud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 6, 2008 21:16:39 GMT 3
Elven irvitas selle peale. "Ma olen valma." lausus poiss. Pall oli muidugi väga suur. Isegi Elven oleks jaksanud seda tõsta, kuid õnneks jäi see allplaanile. "Kuhu kohta me teeme? Puu juurde?" küsis poiss muigega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 22:23:39 GMT 3
Tüdruk naeratas vaikselt. "Ma olen ka valmis," sõnas ta ning uuristas puud. "Teeme jah puu alla. Kuid selleks pean ma siiski võluväge kasutama, sest ma ei jaksa üksinda seda palli tõsta," lausus neidis ning võttis välja võlukepi oma põuetaskust, et enda pall lumememme peale hõljutada.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 6, 2008 22:56:41 GMT 3
"Ma aitan," lausus poiss ja tuli tüdruku juurde. "Esmalt veeretame palli sinna." Ta hakkas palli puu alla veeretama. Ta naeratas tüdrukule.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 22:59:58 GMT 3
Samara vangutas kergelt pead ning pistis võlukepi tagasi põuetaskusse. "Okei," sõnas neiu naeratades ning hakkas koos noormehega palli veeretama. "Issand, see tundub nii totter," sõnas tüdruk, kui pall oli teise 'kera' kõrval. "Kuidas me nüüd selle teise peale tõstame?" päris koolivanem noormehelt.
|
|