|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 21:29:34 GMT 3
Samara vaatas Roberti poole ning pööritas vaikselt silmi. Lõpuks suundusid nad Elveniga noormehest kaugemale ning seejärel päris tüdruk õhinal, mis oleks esimene asi, mida ta surmasööjana teeks.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 0:45:00 GMT 3
Elven vaatas enda ette ja lausus siis naeratuse ja irvituse saatel "Läheksin panka röövima ja jagaksin raha vaeste vahel laiali. Pahadel pole ju reeglit?" ta muigas ja vaatas tüdrukule naeratades otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 0:50:02 GMT 3
Tüdruk muigas endamisi. "Kavatsed uueks Robin Hoodiks hakata? Panka võid sa ju niisama ka röövida," lausus tüdruk kerge muigega, heites enda pilgu pilvitusse taevasse.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 17:22:30 GMT 3
"Ei, ei. Kui ma olen robin hood, siis ajavad mind surmasööjad taga. Ma eelistan seadusega jamada, kui surmasööjatega, kuna seadus paneb mind vangi, kuid surmasööjad killivad," lausus Elven muigega ja pilgutas silma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 17:25:04 GMT 3
Tüdruk kortsutas kulmu. Vaikselt toetas ta end vastu puud ning vaatas mõtlikult taevasse. "Kui kool läbi saab, siis võimalik, et me enam ei kohtu, sa tead seda. Sa jääd ju edasi Sigatüükasse," lausus tüdruk vaikselt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 17:58:43 GMT 3
Elven kergitas kulmu ja küsis irvitusega "Duud, unustasid, et ma ka seitsmes klass? Ega ma ei kavatse siia 8-daks aastaks jääda." poiss irvitas kergelt ja lausus naeratades "Isegi, kui me teame üksteist juba lapsepõlvest, siis tundub, et me ikkagi ei tea üksteist eriti hästi," pomises Elven.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 18:02:19 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole. "Kuid siiski lähevad meie teed lahku, Elven. Me ei pruugi enam kunagi teineteist näha ega teineteisest midagi kuulda peale kooli lõppu," lausus tüdruk pilgu taas taevasse viies.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 18:03:45 GMT 3
Elven ohkas ja lausus "Selles sul on õigus..." lausus Elven. "Siiski..." lausus Elven ja lisas "Isegi kui me lähme lahku... Me saame alati sidet pidada. Kirja teel. Mugudel on telefonid, arvutid, kus on olemas vahendeid, mille kaudu suhelda."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 18:07:44 GMT 3
Tüdruk vaatas noormehele otsa, silmad pisaraid läikimas. "Aga mis siis, kui midagi juhtub? Ma mõtlen, et.. Kunagi ei või teada. Äkki pole võimalust kirjutada. Äkki reisime tihti ning siis pole meil võimalik teineteist üles otsida jne," lausus tüdruk neelatades.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 18:09:57 GMT 3
"Samara..." pomises Elven ohkega. "Küll me leiame mingi viisi. Pealegi... Pool aastat on veel aega," pomises Elven, teades, et see aeg läheb kiiresti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 18:12:28 GMT 3
Tüdruk ohkas kergelt, sundides end rahunema. "Pool aastat," lausus tüdruk ning vaatas taas noormeest pilguga nagu ta näeks teda viimast korda oma elus. "Sul on õigus. Sinna on veel aega," sõnas tüdruk tasa.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 18:20:49 GMT 3
Elven vaatas nüüd tõsiselt tüdrukut ja lausus "Isegi kui pool aastat on sitaks kuradima lühike aeg, siiski on see ikkagi aeg ja pole vaja ette mõelda. Seitse aastat tagasi mõtlesin ma ka, et selle hetkeni võtab kaua aega."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 18:25:01 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole ning pühkis kiirelt põskedele valgunud pisarad kiire käeliigutusega. Külma ning tõsist nägu pähe tehes tõmbas tüdruk kapuutsi pähe, mille varjus polnud ta silmi nähagi. Vaikselt noogutades tõukas ta end puu küljest lahti ning hakkas vaikselt mööda teerada edasi jalutama.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 18:27:59 GMT 3
Poiss vaatas tüdrukule järele. Ta ohkas vaikselt ja kõndis tüdrukule järgi. Ega tal ka eriti hea meeleolu polnud, ometi oli ta sundinud end naeratama, mis on tal alati originaalselt välja tulnud. Ta kõndis vaikselt tüdruku kõrval.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 18:31:59 GMT 3
Samara ohkas lõpuks vaikselt. "Peaks varsti lossi tagasi minema. Mul on külm," lausus tütarlaps. See ei vastanud tegelikult eriti tõele, tüdruk tahtis lihtsalt üksi olla ning ta ei osanud enam noormehe seltskonnas olla.
|
|