|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 12, 2008 15:22:42 GMT 3
Kelly jalutas mööda järve silda ning jäi siis keset seda seisma , suunates pilgu järvele ning jäädes seda imetlema. Vesi säras ning Kellyt pimestas järve sädelus , mis oli tingitud päikesest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 12, 2008 15:54:06 GMT 3
Lestat tahtis veidi värsket õhku hingata, kuid nägi juba kaugelt, et seal on üks tuttav. Hetkega oli ta Kelly kõrval, samamoodi nagu neiugi. "Ilus ilm, kas pole?" küsis ta muigel nägu tütarlapsele viies.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 12, 2008 23:58:34 GMT 3
Kelly ehmatas kuna poiss oli tema kõrval nagu võluväel. "Tahad , et ma ehmatusest ära sureksin?" küsis Kelly siis ning hakkas naerma , kui ehmatusest kergelt toibus. "On küll jah" lausus Kelly , vaadates veel korra Lestati poole ning suunas pilgu siis tagasi sätendavale järvele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:01:59 GMT 3
Lestat muigas, kuid proovis ette manada väga ehmatunud ja kahetsevat ilmet. See peaaegu isegi õnnestus. "Vabandan, see ei olnud mu eesmärk, luban seda," lausus ta veidi teatraalselt, kuigi mõte oli õige. "Kuigi sul võinuks olla teravam silm või kõrv," pidi ta veidike neiut narrima, kuid naeris siis peagi näitamaks, et see naljaga mõeldud oli.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:04:29 GMT 3
"Vabandus vastu võetud" naeris Kelly vaikselt , kui pilku ikka järvel hoidis. "Ilmselt on mul nägemine ja kuulmine korrast ära" pomises tütarlaps , kui ikka järve vaatas ning peagi pilgu siis noormehele viis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:06:51 GMT 3
"Tähh," vastas ta vaikselt vabandatud vabanduse peale. "Kahtlen sügavalt," säilitas Lestat poolinformatiivsed ning salapärased vastused. Ta muigas laialt ning viis pilgu neiult järvele.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:08:43 GMT 3
"Kui ma ei kuulnud , ega näinud , et sa tuled .. siis ilmselt on ju" ei jätnud Kelly jonni , vaid rääkid edasi. Tüdruk toetas raskelt vastu silla äärt , kui nüüd jälle järve poole vaatas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:13:29 GMT 3
Lestat naeratas sunnitult. "Aga ehk ma oskangi võlukunsti ja nipsu peale ilmuda? Vihje, nipsu tegemine kostub ainult algsest kohast," pidi ta veidike jälle narrima ning muigas suu kinni surutult.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:23:36 GMT 3
Kelly hakkas kergelt naerma ning vaatas siis Lestati poole. "No see on juba teine asi" lausus ta ning muigas vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:28:16 GMT 3
Lestat ootas natuke aega järelreaktsiooni, kuid selle puudumisel pahvatas ta valjult naerma. Hetke pärast suutis ta end siiski kontrollida. "Sa siis arvad päriselt, et ma olen ilmumise kursuse läbinud??" naeratas ta laialt ning tahtis väga vastust teada.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:31:52 GMT 3
Kelly kehitas kergelt õlgu ning muigas siis kavalalt. "Kes teab" lausus ta siis lühidalt. "Ma ei tea veel paljugi sinust" rääkis ta siis ning viis pilgu jälle Lestatile.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:33:23 GMT 3
Lestat muutus üsna kiiresti tõsiseks viimase lause peale. "Seda küll," tänu jumalale, lisas ta mõtteis kiiresti, kuid suutis näole siiski neutraalse ilme manada.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:36:48 GMT 3
Kelly muigas vaikselt ning noogutas siis seepeale , kui pilgu siis tagasi järvele viis.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 13, 2008 0:38:10 GMT 3
Lestat vaatas taas järve. "On see alati selline?" lootis ta, et Kelly on siin ehk tihedamini käinud.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:40:12 GMT 3
Kelly noogutas endamisi , kui järve poole vaatas. "Alati" pomises ta ning muigas endamisi. Järvega tulid talle meelde igasugused mälestused - nii head , kui halvad.
|
|