|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 17:30:46 GMT 3
Noormees naeratas, ning noogutas Les'ile teda silmadega saates. Kuulnud Kelly lauseid kergitas ta õrnalt kulmi, ning kinnitas silmad prefektile. ''Mis selle privaatsusega teha? Ja see ülejäänud oleneb juba sinust.'' Seejärel viis Ed oma pilgu järvele.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 18:12:09 GMT 3
Kelly naeratas vaikselt. "Ma ei tea" lausus ta privaatuse teema kohta. "Ah et see sõltub minust?" küsis Kelly. "Kas sellest piisab , kui ütlen , et hoiduks arusaamatustest?" küsis tüdruk siis , kui pilgu nüüd Nicki poole pööras.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 18:18:41 GMT 3
Nicholas kergitas kulmi, kui oma silmad hetkeks Kelly omadega kohakuti viis. ''Kui sa nii ütled.'' Lausus ta tuimalt, ning köhatas vaikselt. Hommikuti oli väljas üsna jahe, ning seetõttu oli ka noormehe hääl veidi teistsugune, kui tavaliselt.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 18:21:32 GMT 3
"Oleks toredam" lausus Kelly siis , kui jaki hõlmu koomale tõmbas. "Miks sa nii vara väljas oled?" küsis Kelly siis mõne aja pärast .
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 18:29:57 GMT 3
Nicholas kergitas kulmi, ning suunas enda silmad taevasse. ''Ma olengi hommikuti varajane, eriti vabadel päevadel.'' Lausus ta vastuseks tüdruku küsimusele.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 18:35:48 GMT 3
Kelly vaid noogutas , kuna ei osanud midagi vastata. "Sama siin" olid ainukesed sõnad , mis tüdrukul suust välja tulid.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 21:17:44 GMT 3
Nicholas kergitas kulmi, kui silmad sinna viis kuhupoole Lestat läinud oli. Ta silmad sulgusid hetkeks, ning noormees ohkas. ''Sa ei tundu eriti suur unimüts olevat.'' Lausus ta peale silmade tagasiviimist tüdrukule.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 21:36:54 GMT 3
Kelly raputas pead. "Tavaliselt lähen hilja magama ja ärkan varakult" lausus Kelly selgituseks ning naeratas vaikselt , vaadates järve poole.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 22:05:19 GMT 3
Noormees muheles kergelt, kuigi ta ei saanud päristäpselt aru sellest mida ta oli tahtnud taibata. ''Ja kuidas sa puhkad siis, kui vähe magad?'' Suunas ta silmad nüüd tagasi järvele.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 22:09:26 GMT 3
"Ma olen jumala puhanud" lausus Kelly. "Ma lihtsalt .. ei vaja ilmselt rohkem und" selgitas Kelly. "Kuigi vahel tuleb ka päevi , kus ma kaua magan" lisas tüdruk ning muigas vaikselt , kui päikese poole vaatas ning peagi pilgu järvele viis.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 22:35:17 GMT 3
Noormees naeratas kergelt, kui oma silmad päikesele viis, mis tundus nii lähedal olevat. Nicholase naeratus suurenes natuke, kui ta pilgu kellale viis. ''Rahvas hakkab kohe liikuma, ma peaksin nüüd minema hakkama.'' Lausus ta vaikselt, kui käed põlvedele kinnitas.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 22:37:51 GMT 3
Kelly muigas kergelt ning hammustas huulde , kui Nicki lauset kuulis. "Aga näeme veel?" küsis Kelly , enne kui Nick liikuma jõudis hakata. Tüdruk asetas oma käe poisi kuklale ning mängis vaikselt poisi juustega.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 22:46:10 GMT 3
Noormees kergitas kulmi, ning kehitas õlgu. Tal polnud aimugi, kuid siiski oli ta üsna kindelt, et kusagil kohtuvad nad veel. ''Tundides raudselt, siis õhtuti tead sa enamus paiku, kus ma olen. Seega suht kindlalt kohtume. Aga ma ei saa sinuga vabalt rääkida, kui ma teistega olen.'' Lausus ta lõpu pisut vaiksemalt. Tüdrukule veel kergelt naeratanud tõusis Nicholas, ning sammus koolipoole.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 14, 2008 22:49:21 GMT 3
Kelly naeratas ning noogutas. "Saan aru jah" lausus Kelly Nicki öeldu peale ning lasi siis poisil minna , ise talle vaikselt järgi vaadates.
|
|