Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 18:49:02 GMT 3
Elven istus järve ääres. Talv oli, lumi oli maas ja oli poolkuu. Räägitakse, et vampiiridele meeldib poolkuu ajal liikuda (xD Ma ei vihjand midagi), siiski Elven ei uskunud vampiiridesse. Elven istus, mõtles sellest, kui neetud külm õues oli ja kui perses ta elu on.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:04:28 GMT 3
Mööda järvekallast kõndis Samara, juuksed kapuutsi alt, mis nägu varjas, paistmas. Nähes tuttavat noormeest Järve kaldal istumas, suundus tütarlaps temani, käed sügaval taskus. "Elven," lausus Samara vaikselt. Ta uskus, et noormees tunneb ta ära, seega ei võtnud tüdruk kapuutsi peast. "Kuidas läheb?" küsis koolivanem vaikselt ning tõsiselt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:06:47 GMT 3
"Hästi sammy..." lausus Elven valetades pilku pööramata "Ja sul?" küsis ta ja vaatas järge, mis oli täiesti sile. Seda juhtub harva, kui see nii sile on.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:09:52 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, kuuldes, kuidas Elven teda kutsub. Ainult tema kutsus tüdrukut Sammy'ks. Vaikselt võttis ta noormehe kõrval istet, tõmmates kapuutsi peast. Kuulnud tema küsimust, ohkas tütarlaps külma talveõhku sisse ning lausus: "Segaselt, kuid hästi." Ta pilgus peegeldus kuupaistel sära, mida polnud neiu silmist ammu näinud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:11:52 GMT 3
Elven aga ei pööranud Sammyle ültse tähelepanu "Sammy, mis sa teeksid, kui sul jääks elada veel ainult mõned kuud?" Ega ta ei vihjanud, et tema suremas oli. Kes teab, paljud inimesed on sellises olukorras. Äkki mõni Elveni tuttav oli (Sammy, isegi kui sa tead tõde, siis kuss. Samara ei tea!)
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:19:31 GMT 3
Samara vaatas mõtlikult kuud, visates end lumme pikali. Ta vaatas taevas olevaid tähti ning hingas sügavalt sisse, mõeldes Lizziele, kes nüüd surnud oli. "Ilmselt teeksin ära kõik, mis siiani tegemata oli. Rööviksin panka ja tapaks inimese, kaotada pole ju midagi," lausus tütarlaps mõtlikult. "Miks sa küsid sellist asja?" päris ta seejärel, pöörates enda pea noormehe poole, kes tema kõrval istus.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:22:11 GMT 3
Elven irvitas kergelt "Rööviksid panka huh?" küsis poiss naeratades ja vajus tüdruku kõrvale pikali "Tapaksid inimese? Kes oleks esimene, kelle sa tapaksid siis?" küsis Elven irvitusega ja vaatas taevast, jättes tema teise küsimuse hetkel vahele.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:24:39 GMT 3
Samara naeratas vaikselt, vaadates otsa noormehele, kes nüüd tema kõrval lume sees lamas. Tegelikult ei olnud tüdrukul külm. Lume sees oli päris soe ning kõrgelt oli üpriski lahe vaadata, kuidas must Samara kogu valge lume sees lamab. Ta kuulas ära oma parima sõbra ning lausus seejärel: "Ma ei tea. Oma vaenlase. Hetkel mul pole vaenlast." Ta turtsatas kergelt, sest ta polnud kindel, kas ta julgeks kellegi ära tappa.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:26:07 GMT 3
Elven naeratas ja lausus "Sama siin." poiss ohkas ja jälgis taevast. Siiski poiss oli surmaohus. Ta võis surra, samas elada. Ta ei teadnud, kumb see oli, kuna arstid tegid veel suurt uuringut.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:31:27 GMT 3
"Miks sa muidu küsisid sellist asja?" küsis tütarlaps noormehelt, kui nad olid kaua vaikides lume sees lamanud. Ta mõtles hetke, mis tunne võiks olla surnud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:33:01 GMT 3
"Üks inimene keda ma tean... temal on see jama ja ta küsis mult sama küsimuse..." pomises Elven ja vaatas taevasse "Ja mul tekkis ka see küsimus..." muidugi oli kõik puhas vale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:39:01 GMT 3
Samara lasi kuuldavale sügava ohke, ise nüüd pead taeva poole pöörates. "Lizzie on surnud," lausus tütarlaps lõpuks vaikselt ning nukralt. Ta polnud endiselt selle mõttega harjunud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:17:42 GMT 3
"Ma tean..." lausus Elven vaikselt "Ega ma niisama preffekt pole. Minuni jõuavad jutud väga kiiresti. Arvatavasti sama kiiresti kui sulle..." lausus Elven vaikselt ja vaatas ülesse taevasse "Aga surm on paratamatu..."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:21:59 GMT 3
Samara ohkas sügavalt. "Ma nägin pealt, kuidas see juhtus. Ta suri rahulikult, ilma paanikata, kuid oli näha, et tal oli raske. Jube," lausus tüdruk vaikselt ning sulges enda silmad, lamades rahulikult lumes.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:28:21 GMT 3
Elven oli vait seekord "Rahulikult huh? Mis sa tegid siis?" küsis tüdruk ja sulges ise silmad. Poiss isegi ei hinganud. Siuke tunne vähemalt jäi.
|
|