|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:32:02 GMT 3
Samara avas kulme kortsutades silmad. "Nutsin," sõnas ta ausalt ning vaikselt. Mida kuradit ta veel oleks pidanud tegema, kui ta majakaaslane ja sõbranna surma sai. Naerma või?
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:34:39 GMT 3
"Mis sa teeksid kui ma oleksin samas olukorras?" küsis Elven vaikselt ja hoidis oma silmi meelega kinni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:37:05 GMT 3
Samara pööras enda pilgu noormehele, vaadates teda. "Sa ju ei ole??," lausus tütarlaps veidike ehmunud, mingi jõks sees käimas.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:41:00 GMT 3
"Ei..." lausus poiss kerge valeirvituse, kuid usutava irvitusega "Miks ma peaksin suremas olema?" ta naeratas ja sulges taas silmad, mis ta oli avanud "Kui ma oleksin, mis sa teeksid." Poiss ju ei teadnud, kas ta oli või ei olnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:44:33 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa. "Ah, lõpeta see jutt," sõnas tütarlaps ärritudes ning taas taevasse vaadates. Ta ei tahtnud mõeldagi sellele, mis oleks, kui tema parim sõber surma saaks. See oleks liialt hull olnud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:45:59 GMT 3
"Ei ütle. Ma ausalt tahan teada? Vampiiritaksid mu, et ma ei sureks?" küsis Elven irvitades ja uuris Samarat "Sest vampiiri veri ravib haiguseid, või haavu... Nii vähemalt raamatud räägivad..." lausus Elven irvitades ja ajas end külili, vaadates tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:49:33 GMT 3
Samara sulges hetkeks silmad. "Ma ei ole vampiir esiteks," lausus tütarlaps vaikselt, ise külma õhku sisse ahmides. Järsku hakkas tüdrukul meeletult külm. "Elven, kas on midagi, mida ma peaks teadma?" küsis tüdruk, pöörates enda nukrad silmad noormehele.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:51:47 GMT 3
Elven irvitas ja lausus "Vampiire pole olemas." Ta muigas ja märkas, kui tüdruk hakkas värisema "Nagu näiteks?" küsis ja vaatas tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 20:56:38 GMT 3
Samara vangutas vaikselt pead. "Vampiirid on olemas," lausus tütarlaps vaikselt, kuid muidugi ei hakanud tüdruk ütlema, et Jase või Lestat on näiteks vampiirid. Kuulnud aga tema küsimust, kehitas tütarlaps vaikselt õlgu. "Mina ei tea, kuid mul on tunne, et midagi jätad sa rääkimata," lausus neiu vaikselt,
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 20:58:46 GMT 3
Elven irvitas ja lausus "Jaja, tead et jõuluvana on ka olemas?" Poiss ajas end lõpuks püsti ja lausus "Tead Samara. Minul on hoopis tunne, et SINA ei ole midagi mulle rääkinud. Midagi mida mina peaksin teadma," lausus Elven ja oli tüdrukule seljaga.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:07:12 GMT 3
Samara kortsutas noormehe märkuse kohta kulmu ning peale seda, kui poiss end püsti ajas, tõusis ka neiu, kõndides ta seljataha. "Tõesti, ma pole sulle teatud asju rääkinud, kuid seda ainult sellepärast, et mitte neid avalikustada. Nimelt on Sigatüükas vampiire, kuid ma ei saa öelda, kes need on," sõnas tüdruk vaikselt lõdisedes. "Nüüd sinu saladus, Elven," lausus tüdruk naeratades.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:14:42 GMT 3
Elven ohkas ja lausus "Mitte vampiiridest. Mind ei huvita vampiirid. Mind ei huvita, kas neid on olemas, või ei ole. Mind ei huvita, kas neid on meie koolis, või ei ole. Ma räägin millestki muust. Aga sa ei taipa mitte midagi, nagu alati..." Lausus elven ja sulges silmad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:22:39 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise selga sirgu ajades. "Mul ei ole vaja sinu solvanguid kuulata. SINA ei saanud sellest aru, kui ma sulle tegin pidevaid vihjeid sellega, et sa meeldisid mulle, sa tolvan! Sa olin sinusse armunud, Elven," lausus tüdruk, hääl juba meeleheitlik. "Sa ei pannud kordagi mind tähele. Mitte kordagi.." lausus neiu, hääl vaibumas.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 21:28:41 GMT 3
Elven ei öelnud midagi. Selle asemel ta pööras ümber ja kõndis järvest eemale, minnes Samarast mööda. "Kes nüüd räägib..." pomises ta, arvatavasti piisavalt tugevalt, et tüdruk kuuleks. Ta kõndis kaugemale tüdrukust. Kaugemale ja kaugemale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 21:38:46 GMT 3
Samara jäi noormehele järgi vaatama. Ta oli vägagi kuulnud, mida ta öelnud oli ning see ajas tüdrkut veelgi rohkem vihale. Ta võttis maast lund, mätsiks selle kokku palliks ning viskas selle noormehele vastu pead. Seejärel ohkas neiu ning keeras end ringi, jäädes järve vaatama.
|
|