|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 11, 2008 15:25:16 GMT 3
Kelly jalutas koolist edasi , Hagridi maja poole , kuid kõndis sellest siis peagi mööda. Tüdruk jõudis kusagile metsa lähedale ning istus siis kivile.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 11, 2008 15:39:26 GMT 3
Rasked sammud liikusid hagridi majast mööda, ning peatusid aegajalt, et ringi vaadata. Poiss uuris ümbrust, sest varem polnud ta saanud siia üksinda tulla, kuigi ta seda juba ammu soovinud oli. Nicholase silmad leidsid metsa lähedalt ühelt kivilt istumas ka ühe tüdruku, kes sinna vaatamismööda ka üksi läinud oli. Nicholas ei tundnud teda esialgu ära, ning seetõttu aeglustas ka samme, et teda mitte tülitada.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 11, 2008 15:42:32 GMT 3
Kelly kuulis kedagi lähenemas. Kui noormees lähemale jõudis kortsutas ta kulme. "Ega , .. Arthurit kaasas pole?" küsis siis Kelly järsku , lootes et vastus on ei. Kellyl ei olnud vaja rohkem pahandusi. TÜdruk istus lihtsalt kivil edasi , kui pea kätele toetas.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 11, 2008 15:48:56 GMT 3
Ka Nicholas tundis tüdruku ära, kui lähemale läks. Kuulnud küsimust kortsutas noormees kulmi, ning turtsatas korra. ''Minuga pole ta kunagi kaasas olnud, kui ma sinuga kohtunud olen. Seda peaks, ma sinult küsima viimane kord olite eriti lähedased.'' Muheles Edward kiirelt, kui enda silmad lõpuks Kellyle viis.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 11, 2008 15:51:54 GMT 3
Kelly kortsutas kulmu. "Eriti lähedased?" küsis ta siis imestunult. "Ta on hull" ütles Kelly siis. "Pervert" lisas ta veel , kuid pisut vaiksemalt , sest tüdruk läks juba selle mõtte peale vihaseks. "Ta arvab endast Liiga palju" lausus Kelly siis lõpuks , rõhutades sõna liiga.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 12, 2008 10:27:56 GMT 3
Nicholase muie venis veidike suuremaks, kui ta Kelly pilku uuris. Noormees kuulas teda võibolla isegi liiga hoolikalt, kuid siiski ei kuulnud ta Kelly sõnadest eriti midagi suurt. Tüdruku jutu peale kiirelt noogutanud naeratas Nick kergelt, kui end Hagridi maja suunas keeras. ''Mis teed siin üldiselt?'' Kergitas ta kergelt kulmi.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 12, 2008 14:20:25 GMT 3
"Midagi" ütles Kelly kiirelt ning lühidalt. Tüdruk ei teadnud miks , kuid tundis end Edwardi seltskonnas pisut imelikult. Kas asi oli selles et ta on Slytherin , või siis mingi muu põhjus. Seda neiu ei teadnud. "Istun ja mõtlen. Lülitan ennast vahel maailmast välja , et lihtsalt asjade üle arutada" pomises Kelly siis juba rahulikumalt , kui end mugavamalt kivile istuma sättis.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 12, 2008 21:45:20 GMT 3
Poisi pilk rändas metsalt Hagridi majale, ning sealt jällegi tagasi Kellyle, kelle pilku ta suhtkoht vältis teadmatta isegi miks. ''Siis on meil rohkem ühist, kui ma arvasingi.'' Naeratas Nicholas nüüdseks juba kergelt. ''See Hayley, sa saad temaga üsna hästi läbi, ta peaks ettevaatlikum oma alkoholi tarbimisega olema, tal siiski tiitel mida peab hoidma.'' Muheles poiss, kui nüüd lõpuks oma silmad tüdrukule viis.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 12, 2008 23:53:38 GMT 3
"Ilmselt küll" lausus Kelly poisi esimese lause peale ning naeratas. Naeratus osutus pigem kergeks muigeks. "Ee , ma saan jah temaga hästi läbi - parim sõbranna" selgitas Kelly. "Aga okei , eks ma annan teate siis edasi" pomises tüdruk ning muigas kergelt , kui poisi poole vaatas. Hetkeks noormehe silmi jälginud pööras ta pea ära.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 13, 2008 0:13:24 GMT 3
''Sa ei tohi öelda, et mina ütlesin, ma ei saa temaga kõige paremini tänu ta suitsetamise harjumusele läbi.'' Tegi noormees kiirelt Kellyle silma, kui järgmisel hetkel end püsti ajas puu najalt kuhu Nicholas end vahepeal toetada oli suutnud. Nicki pilk rändas metsale, kui ta seda vaatlema hakkas. ''Sa käid siin tihti?'' Keeras noormees oma pilgu lõpuks tüdrukule.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:18:29 GMT 3
Kuuldes juttu suitsetamisest lõi Kelly oma pilgu kiirelt maha. "Eks ma teata siis niisama" lausus ta ning manas näole väikese muige , kui jälle Nicki poole vaatas. "Siin otseselt ma nii tihti ei käi , kui niisama jalutamas võib mind kõikjalt leida" selgitas Kelly siis kiirelt , et eelmisest teemast üle minna. "Ja , sa?" küsis ta siis , kui ikka noormehe poole vaatas.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 13, 2008 0:41:46 GMT 3
Noormees kergitas kulmi, kui tüdruku häält jälgis. Muigega suunas ta silmad tagasi Hagridi majale, ning kergitas kulmi. ''Mulle meeldibki lihtsalt üksi olla.'' Lausus ta ausalt, kui kergelt ohkas. ''Vahest tundub mulle, et ma olen vales majas.'' Lausus ta lõpuks kergelt köhides.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 0:43:48 GMT 3
Kelly pilk püsis liikumatult Nickil. "Mulle tundub ka praegu" lausus Kelly vaikselt. Tema hääles polnud enam ühtki emotsiooni. Neiu lihtsalt vaatas poissi , kui järsku pea siis ära pööras. See võis Edwardile päris imelik tunduda.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 13, 2008 1:13:25 GMT 3
Nick raputas kiirelt oma pead, kui edasi astus, ning Kellyt hetkeks vaatles. ''So, seeya.'' Lausus ta kiirelt, kui Kellyle silma tegi, ning keelega üle huulte tõmbas. Alles nüüd sai poiss aru, et ta rikub oma maja mainet, kui nii edasi käitub.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 13, 2008 1:17:01 GMT 3
Kelly suutis vaid hetkeks veel muiata , kui too juba kadunud oli. ´Mis toimub´ mõtles ta endamisi , kui pea langetas ning hetkeks mõttesse jäi. Tüdruk tõstis peagi oma pea ning vaatas siis Hagridi maja. Tüdruk ei saanud aru , mis toimus. Miks ta nii paljude Slytherinidega läbi sai.
|
|