|
Post by Justin McCormac on Dec 15, 2008 14:37:59 GMT 3
Mööda üksikut teerada jalutas Arthur, pilk tõsine, kuid siiski läbipuuriv. Nähes Kelly't, muigas noormees ning enne, kui too jõudis reageerida või lahkuda, sõnas poiss tasaselt: "Ma pean sinuga rääkima!"
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 15, 2008 20:19:41 GMT 3
Kelly vaatas kulmukortsutusega Arthuri poole. "Hakkad jälle ülbitsema?" küsis Kelly , kuid ei liikunud paigast.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 16, 2008 0:36:16 GMT 3
Noormees vaatas tüdrukule silmi pööritades otsa. "Kas sa lased mul rääkida või hakkad oma jora ajama kohe?" päris noormees, suu kriipsuks tõmmatud, kuid enne, kui too jõudis midagi öelda, sõnas slytherinlane kindla häälega: "Ma tulin sinult vabandust paluma." Ainult sellepärast, et Hayley palus, mõtles noormees endamisi.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 16, 2008 0:38:33 GMT 3
Kelly kortsutas vaid kulmi. "Vaevalt , et sa seda vabast tahtest teed , kuid siiski - väga tore sinust" lausus Kelly siis ikka , ükskõikse häälega , vaadates Arthuri poole.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 16, 2008 0:42:44 GMT 3
Noormees turtsatas kergelt. "Loomulikult ei tee ma seda vabast tahtest, vaid Hayley pärast," lausus noormees käed rinnale risti pannes. Otsustanud juba ammu, et enam ta ühelegi tüdrukule Hayley pärast enam ligi ei tiku, ei hakanud noormees ka hetkel seda tegema.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 16, 2008 0:44:30 GMT 3
"Seegi hea" lausus Kelly ning ohkas kergelt , mõeldes , et nüüd on Arthur vähemalt rahulik ning ei tõmble nii palju.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 16, 2008 0:48:22 GMT 3
Noormees turtsatas kiirelt. "Ilmselt tahab ta, et meist sõbrad saaks. Ma mõtlen, et mina olen ta poiss ja sina ta parim sõbranna," lausus noormees ükskõikselt ning vaatas ringi. Peagi hakkas noormees ronima puu otsa, mis ta selja taga olnud oli.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 16, 2008 0:51:03 GMT 3
Kelly vaatas kuidas poiss puu otsa ronis. "See sõltub kõik sinust" lausus Kelly vaikselt. "Suhtlen teistegi Slytherinlastega ning nendega saan ma hästi läbi" lisas Kelly siis , kui noormeest jälgis.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 16, 2008 0:52:12 GMT 3
Noormees ajas end oksal istuma. "Pole minagi selline, nagu arvad. Mul oli kunagi tüdruk, kes käis Gryffindoris. Paar aastat tagasi oli see," kostus kõrgelt puu otsast noormehe ergas hääl.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 16, 2008 0:53:10 GMT 3
"Ja mis nüüd siis juhtunud on , et minuga normaalselt räägitud ei saanud?" küsis Kelly siis , kui nägi , et poiss end oksale istuma sättis.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 16, 2008 1:02:36 GMT 3
Noormees oli kaua vait, vaadates alla, kus oli Kelly. "Juhtus see, et ta suri," sõnas noormees. Kui tüdruk millestki jälle aru ei saanud, oli ta poisi silmis taaskord loll. Arthur ei hakanud seda aga talle ütlema, vaid toetas enda pead vastu oksa.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 16, 2008 1:03:58 GMT 3
"Ahsoo" lausus Kelly , kuigi oleks pigem vaikinud.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 16, 2008 1:05:00 GMT 3
Noormees ohkas vaikselt. "Ja mida sa siis üksinda siin kondasid?" küsis slytherinlane peale pikka pikka vaikust.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 16, 2008 1:07:25 GMT 3
"Tulin jalutama" lausus Kelly lühidalt. "Siis käis Nick mööda ja siis tulid sina" lisas tütarlaps veel , rääkides kogu loo lühidalt ära. Pikemat seletust talle vaja polnud.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 16, 2008 1:30:06 GMT 3
Noormees muigas endamisi. "No selge," lausus ta ning hüppas puu otsast alla ise tundes, kuidas tal kannad põruvad. "Ma nüüd lähen. Ciao, madamé," lausus noormees kummarduse saatel ning seejärel jalutas ta vilistades lossi.
|
|