|
Post by Amity Danielle Felicity on Jan 2, 2009 0:20:37 GMT 3
"Hmm. Minu nime said sa ilmselt juba teada," ütles Gabriella muiates Lestatile ning võttes ka tema käe vastu. "Hmm. On siis rahvast juurde ka tulnud?" küsis Gabriella vaadates Kolmes luuas ringi ning vaadates umbmääraselt palju seal inimesi oli ja neid ei olnud palju.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 0:22:45 GMT 3
Lestat noogutas esimese väite peale. Gabriella, ütles ta mõtteis. "Kui sina välja arvata, siis ei," muigas Lestat seepeale ning rüüpas veel natukene enda võiõllet selle pudelist. Kõrtsis oli tõesti väga vähe rahvast.
|
|
|
Post by Amity Danielle Felicity on Jan 2, 2009 0:31:28 GMT 3
Vaadates Lestatile otsa ning aimates mida ta mõtleb muigas ta õrnalt. "Aga kuidas teil ka muidu läheb?" uuris Gaby muutes teemat.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 3, 2009 22:26:12 GMT 3
Miseria kallutas pead paremale-vasakule, mõeldes mida vastata. Sõjad Samaraga jätab ta muidugi välja. Keda ikka huvitab see värk?,,Mm.. suhteliselt hästi.. Pole lennanud ainult päris pikka aega.." ütles ta klaasi enda küünega toksides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 3, 2009 22:32:45 GMT 3
Lestat muigas küsimuse peale ja viis siis pilgu Miseriale, kui too vastas. "Mul läheb rahulikult. Endal?" pöördus ta nüüd Gab'i poole ja jäi teda silmitsema.
|
|
|
Post by Amity Danielle Felicity on Jan 3, 2009 23:56:40 GMT 3
"Hmm.. Suht hästi, kuigi võiksin rohkem inimesi tunda siin." vastas ta Lestati küsimuse peale.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 4, 2009 0:30:32 GMT 3
"Siin nagu siin või koolis?" küsis ta muigel näoga kõigepealt peaga kõrtsis ringi osutades ja seejärel lihtsalt naeratades.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 4, 2009 16:22:40 GMT 3
,,Kus siis mujal?" küsis ta irvitades Lestatilt. ,,Noh, Gaby, siis sa peaksid enda kestast välja tulema ja teistega julgemini suhtlema hakkama." ütles ta julgustavalt naeratades.
|
|
|
Post by Amity Danielle Felicity on Jan 4, 2009 18:40:11 GMT 3
"Koolis ikka," ütles Gabriella Lestatile muiates. "No ega lampi kellegagi minna suhtlema on ju ka imelik.. Vist" ütles ta Miseriale. "Või ei ole?" küsis ta Miserialt. "Ma olen harjunud rääkima inimestega rohkem siis, kui mul midagi vaja öelda on," ütles ta õrnalt naeratades Miseriale.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Jan 5, 2009 23:04:04 GMT 3
,,Minuga on asi selline, et mul on suhteliselt ükskõik kellega ma rääkima hakkan.. Ma võin isegi tantsides kellegi juurde kekselda ja öelda, et ma tahan sõber olla, kuid selliseid asju juhtub väga harva. Olen mõndade inimeste suhtes väga kriitiline ja ajan nad kiirelt marru nagu Lestat juba teab," ütles ta pead kergelt küljele kallutades. Avastades, et kogu selle miniatuurse jutuajamise tõttu on ta klaas tühjaks saanud. Olgugi,et ta joogi maitset ei tundnud ja tal janu ei olnud, tellis ta lihtsalt niisama endale uue klaasitäie mahla ning maksis selle eest ära. Väikeste sõõmude kaupa jõi ta enda jooki vaikselt, oodates vastu vaidlemisi või kompromisse mõlemalt. Kuigi jah, see mida ta oli just rääkinud, käis rohkem tema enda kohta ja Gaby oli alles teise klassi õpilane...
|
|
|
Post by Amity Danielle Felicity on Jan 6, 2009 19:30:15 GMT 3
Gaby muigas õrnalt kuuldes Miseria vastust. "Eks see suhtlemine olegi kõikidel inimestel erinev," ütles Gaby Miseriale.
|
|