|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 22:24:44 GMT 3
Daniel tuli vaikselt seapeasse. Ta polnud seal ammu käinud. Kui ta oli üle ukse lävepaku astunud vaatas ta ringi. Kõik oli ikka samamoodi kui kunagi. Tal tulid kohe meelde vanad head koolivanema ajad. Vaikselt läks ta leti juurde ning palus ühe tuliviski. Seadis siis end ühe akna äärse laua juurde sisse
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 22:26:17 GMT 3
Kelly sisenes seapeasse. Ta polnud seal ammu käinud ning mõtles siis vana kohta uuesti külastada. Tüdruk kõndis leti äärde ning tellis endale ühe võiõlu , jäädes seda siis leti ääres istudes lürpima , endal mõtted kes teab kus.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 22:38:55 GMT 3
Daniel vaatas ,et üks tüdruk tuli seapeasse. Poiss ei mõelnud temast vaid rüüpas lonksu tuliviskist. Vahepeal vaatas välja. Õues kippus juba hämaraks.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 7, 2008 22:40:55 GMT 3
Kelly vaid istus ning jõi võiõlu. Tüdruk vajus aina rohkem mõtetesse.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 7, 2008 22:50:43 GMT 3
Poiss vaatas ,et tüdruk tundus kuidagi väga tuim olevat. Raputas enda pead ning suundus ukse poole. Astus välja ning sulges ukse. Ta seadis enda sammud külast välja ühe maantee poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 19:38:59 GMT 3
Mõtiskledes sammus mööda teed Samara, pilk maha suunatud, nagu tavaliselt. Järsku põrkas ta kellegagi kokku. Ehmunud, tõmbus tüdruk tagasi ning vaatas otsa mehele, kellele ta otsa jooksnud oli. "Fox!?" hüüatas tüdruk, vaadates pingsalt noormehele otsa.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 8, 2008 22:36:51 GMT 3
" Ei. Daniel . Mitte rebane. " ja vaatas hämmeldunud näoga tüdrukule otsa
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 23:24:57 GMT 3
Samara muigas. "Ma ei öelnud su kohta rebane, vaid Fox," sõnas tüdruk tülpinult ning sõnas: "Sa mind ilmselt ei mäleta." Tuimalt irvitas neiu endamisi, silmad pimeduse käes kiiskamas.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 8, 2008 23:33:19 GMT 3
" Tühmu oled või. Samara soul. Hufflepuffi koolivanem . Võimis ? " ütles noormees kulmu kergitades. " Ega ma sopajoodik pole ,et mul kõik kohe meelest ära lähvad. Muide Ameerikas on palju haugisi. Seega mine otsi sealt mõni loll kes sind mõne sekundi pärast ei mäleta " ütles ta naerdes. " Nohh klaasid on su sõbrad ? " ütles ta natuke norivalt. " tundus nagu sa tahad seapeasse minna. Aa mis ma ikka sul teepeal seisan. " ütles ta naerdes norivalt jälle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 23:36:40 GMT 3
Samara sai vihaseks noormehe peale ning järsult haaras ta tema kõri juurest olevast pintsakust kinni, ise kikivarvukil olles. Ta vaatas pikalt noormehele silma, ise maruvihane olles. "Ma ei mäleta, et ma oleks sulle oma perekonnanime öelnud. Ja otsi mõni teine debiilik, kellega ülbitseda. Ma võin olla Hufflepufflane, kuid ma pole mingi jobi, eks ole!" lausus tüdruk ning lasi noormehe jakist lahti.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 8, 2008 23:40:52 GMT 3
OT: ma ei kanna pintsakut:D:D:D:D
" See pole tähtis kas ütlesid või ei. Rahune maha nüüd. Tõesti no. " ütles noormees rahulikult. " Ma ei ülbitsegi sinuga. Saad aru? Kurat naljast ka aru ei saa ? Ole kes tahad no. Ja muide jobi on Tead küll mis eks? " ütles mees ning hakkas täiest kõrist naerma. "Okei mine joo end täis äkki rahuned maha. " ja hakkas eest ära kõndima. " Ja siis veel tahad kunagi kohtuda. Nui neljaks " ja kõndis kiirel sammule eemale ühele pingile istuma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 23:45:00 GMT 3
Samara irvitas endamisi. "Ma soovitan sul pigem endal ravile minna, sest sa oled täiesti friik. Ainult pederast kannaks esiteks nii pikki juukseid. Teiseks tundub, et sa ise oled täis," hüüdis neiu talle järgi. Turtsatades hakkas tüdruk Seapea poole liikuma.
OT: Kus on kirjas, kus ma ütlesin, et sa pintsakut kannad?
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 0:01:03 GMT 3
OT: Samara sai vihaseks noormehe peale ning järsult haaras ta tema kõri juurest olevast pintsakust
" Sa kahetsed ,et mulle nii ütlesid " mõtles poiss endamisi naerdes. " või pederast. Ise jättis ta mulle litsi mulje kuna hakkas keelt kõrva ajama. Ostku nägu ka. Täielik krõhva. " ning irvitas ja tõusis püsti ja hakkas hurtsiku poole kõndima.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 14:57:10 GMT 3
OT: Lugeda ei oska või? Seal on kirjas JAKK mitte, pintsak xD
Ostnud Seapeast endale kaasa mõned Tuliviskid, ohkas tüdruk. Fox'i polnud enam kusagil näha. Kulmu kortsutades võttis tütarlaps suuna Sigatüüka poole ning peagi oli ta silmapiirilt kadunud.
|
|
|
Post by Orochimaru - Daniel Matfox on Dec 9, 2008 15:41:39 GMT 3
OT: Samara sai vihaseks noormehe peale ning järsult haaras ta tema kõri juurest olevast pintsakust.. seal on nii kirjas lugaeda ei oska loe enda postitust seekus sammi vihane on Poiss nägi kuidas tüdruk temast möödus. Tüdruk teda vist ei näinud või vältis siis. " Ma ei saa aru mis tänapäeva pubekatel viga on " lausus ta endamisi ja raputas pead.
|
|