|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 7, 2008 5:38:29 GMT 3
"Noo kuulge, ma mõistan, et teil on pead veel suvepuhkusel aga no..." muigas poiss ning raputas oma juukseid, jättes need mõnusalt krussi. Poiss vaatas küsivalt ülejäänude otsa ning ootas vastust. Kupees oli piisavalt ruumi, lihtsalt noormees soovis vastust.
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Dec 7, 2008 17:41:23 GMT 3
Eino minugipoolest, ma lihtsalt ootan teiste arvamust, ütles Kaity naerma hakates ning vaatas poisi poole.
|
|
|
Post by Auraya King on Dec 7, 2008 17:58:45 GMT 3
Kupee uks läks juba mitmendat korda lahti ja üks noorem tüdruk vaatas kahtlevalt ringi, silmitsedes korda-mööda iga kupeesistuja nägu. "Mm, kas siin on veel vaba ruumi?" küsis ta, tundes ilmselget ebamugavust vestluse alustamise pärast. Enda näoette vajunud juustest välja tegemata asetas tüdruk ühe käe uksele. Huulde hammustades vaatas neiu taas ringi, oodates vastust.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 7, 2008 21:26:15 GMT 3
Noormees vaatas üle õla ning märkas seal kolmantat inimesest kes soovis sisse saada. 'palju meid veel tuleb?' küsis ta enda käest kuid põksis õrnalt tütrukut tema ees, nii et tüdruk sisse sadas. "Vabandust," ütles ta tüdrukule muiates ning pöördus siis kupeerahva poole. "Ma kavatsen nüüd ütlemata õel olla ning teiega liituda, sest ma ei kavatse enam ukse peal seista. "
|
|
|
Post by Kaitlyn Chloe Connolly on Dec 9, 2008 21:29:10 GMT 3
Kurdid olete? naeris Kaity Kathi ja Minnie üle ning noogutas siis poisile. Istu aga. Vaevalt et neil midagi selle vastu on. Agajah, suht rahvastatuks saab siin juba, niiet maitea.. kas on kõigile ruumi.. vaatas ta vabandavalt kõige viimase tulija poole.
|
|