|
Post by Daniel White on Dec 4, 2008 22:54:53 GMT 3
Dan jättis oma papude küürimise ja pani jala laualt maha. "Ma tulin siia mingeid otseteid kaudu ja mul on valged jalanõud ka ju, nendelt on kõik näha. Ja vaata mis sitta taevast alla tuleb, loogiline et maa on ka sitane," kommenteeris poiss ning muigas. Ta silmitses korraks klaveri taga olevat tüdrukut, kuid ei kavatsenudki ennast veel tutvustama hakata, mitte enne, kui too seda teeb.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 4, 2008 23:05:57 GMT 3
"Sa leiad ka aja millal tulla," irvitas Hayley, "siis kui mina tulin oli küll ilus ilm." Nüüd tõmbas ta viimase mahvi enda suitsust ja viskas koni eemale, libistades ennast seejärel aknalaualt põrandale seisma. Ta vaatas korraks Kelly poole, kuid siis taas Dani poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 5, 2008 2:26:46 GMT 3
Samara mängis viimased noodid ning pööras seejärel oma rohelised silmad Hayleyle, kes talle juua pakkus. Tüdruk polnud ammu midagi alkohoolset joonud, kuid see ei tähendanud, et neiu üldse ei jooks.
Kuid enne, kui neiu jõudis midagi öelda, nägi ta kedagi noormeest sisse astumas. Tundus, et Harjaga sai ta läbi. Veidike kõheldes tõusis Samara püsti ning suundus pundi juurde. "Nagu vanad ajad, eh?" päris Sam eikelleltki ning võttis pudeli vastu, rüübates sellest paar sõõmu. Koheselt aga tõmbus tüdruk sellest tagasi, nina krimpsus.
Siiski ei andnud ta pudelit veel tagasi, vaid peale mõnda sekundit, rüüpas tüdruk uue lonksu. "On sul veel või annan tagasi?" päris koolivanem tüdrukult ning vaatas seejärel salapäraselt naeratades Kelly poole. Peagi aga pööras tütarlaps enda tuima pilgu noormehele, kellele ta end veel tutvustanudki polnud. "Sam," sõnas tütarlaps, jättes tiitli ning maja mainimata.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 5, 2008 15:53:04 GMT 3
Kelly vaid irvitas vaikselt Danieli üle , kui too oma valgeid papusid puhtaks üritas teha. Kuuldes Sam'i küsimust manas Kelly oma näole rahuloleva muige. "Võta võta , mul üks veel varuks" lausus ta ning võttis diivani kõrvalt kilekotist veel ühe jäägermeistri. Neiu avas pudeli ning võttis lonkse , jälgides teisi.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 5, 2008 17:04:14 GMT 3
Dan silmitses Hayleyt ning muigas. "Jah, sa oled raudselt juba eile päevast siin," vastas poidd naerdes ning vaatas jälle oma jalanõusid. "Pidin ma ikka sealt kaudu tulema, ma küürin neid nüüd jälle pool päeva," vingus ta. Ta silmitses korra tüdrukut, kes klaveri tagant püsti oli tõusnud ning tundis temas ära Huffelpuffi koolivanema. Nimi tal küll meelde ei tulnud, aga see ei huvitanudki teda eriti.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 5, 2008 18:59:10 GMT 3
"Sa oled nagu gay," pobises Hayley muigega Danile, kuid ei mõelnud seda tõsiselt. "Juua tahad muidu v?," küsis ta siis poisilt, tehes Kellyle vabandavat nägu, et tema jooki siin jagab. Seejärel võttis ta ise ka paar lonksu ja ulatas siis pudeli Kellyle tagasi. "Jah, nagu vanad head ajad, kuid nüüd on meil õigus seda teha." Ta näitas Kellyle keelt, kes ei olnud veel seitseteist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 5, 2008 23:01:45 GMT 3
Samara naeratas kergelt ning ei teinud välja sellest, et polnud noormehe nime kuulnud. "Ooojaa, ma mäletan seda selgelt, kui me siia hiilisime kambakesi, pidasime mõne läbu ning jõime salaja. Üks kord jäime isegi McGonagallile vahele. Jootsime ta täis, kuid ta siiski viis meid pahandustesse," sõnas tütarlaps, silmad säramas, justkui väiksel viieaastasel tüdrukul, kes oma lemmikmaiust saanud oli.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 5, 2008 23:36:00 GMT 3
Hayley hakkas naerma, kui seda asja meenutas. "Ma mõtlen siiamaani kuidas meil õnnestus Snape eest koguaeg pääseda." Hayley ei hakanud välja tegema, et nende seas viibib ka Dan, kes on Slytherinis. Dan teadis väga hästi, mida Hayley Snapest arvab.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 13:36:03 GMT 3
Dan vaatas Hayleyt kulmu kortsutusega. "Aitäh no, parim sõber selline. Ma ei ole gay ," pobises ta vihaslet ning kuulas, kuidas teised vanu aegu meenutavad. Ta ise oli korduvalt hurtsikus joomas käinud, koolis sees joonud ja kuskil kooli akendel suitsetanud. Eest ära jooksmisi oli tal palju. "Sellepärast, et Snape ei viitsi dorklaste peale liiga palju aega veeta," vastas poiss Hayley küsimusele. [/I]
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 13:39:38 GMT 3
Hayley sammus aeglaselt Dani juurde ja pani vaatas talle naeratades otsa. "Kuule, sa ju tead, et ma ei mõelnud tõsiselt seda." Ta naeratus püsis veel mõne hetke ja siis tõmbus kulm kortsu, kuuldes mis Dan veel ütles. Tüdruk näitas poisile keelt ja istus siis lähimale diivanile, jäädes teisis silmitsema.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 13:52:01 GMT 3
Poiss hakkas naerma. "Jaa, ma sain aru," ütles poiss ning näitas tüdrukule keelt vastu. "mingi passimegi siin niisama?" küsis poiss ning vaatas Kellyle ja Hayleyle vaheldumisi otsa.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 13:58:45 GMT 3
"Me joome ka," lausus Hayley ja viipas pudelile, mis Kelly käes hetkel oli. "Ja hiljem vaatab mis saama hakkab." Tüdruk tõstis kolm korda muiates kulmi, kui Dani poole vaatas. Siis hakkas ta itsitama ja haaras taas Kelly käest endale pudeli, et sealt paar lonksu juua.
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 14:01:17 GMT 3
Poiss ohkas. "Ja sellest kavatsete te täis jääda? Mis joomine see on, naised?" ülbitses ta ning silmitses seda pudelit, mis nüüd juba Hayley käes oli.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 14:03:54 GMT 3
"Kui sa nii kõva mees oled, siis too juurde," mõnitas Hayley vastu ja lürpis jooki, andes siis pudeli Kellyle tagasi ja vaadates irvega Danile otsa .
|
|
|
Post by Daniel White on Dec 6, 2008 14:06:53 GMT 3
Daniel tõusis laua pealt püsti ning vaatas Hayleyle otsa. "Lähengi, aga ma toon ainult endale," lausus ta, kuigi kõik teised teadsid, et lõpuks on ka nemad täis, sest Dan toob alati suure laadungi. Ta jalutas ukseni ning lükkas selle lahti. "Bye," lausus ta ja juba ta oligi hurtsikust väljas, teel seapea poole.
|
|