|
Post by Alicia Green on Dec 6, 2008 14:10:15 GMT 3
"Varsti saame veel juua," muigas Hayley nüüd ja tõusis taas diivanilt püsti. Tüdruk sammus akna juurde ja hakkas taas suitsetama, vaadates Dani kaugenevat kogu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 18:13:54 GMT 3
Samara kuulas vaikides teiste juttu, ise vahepeal enda pudelist sõõme rüübates. "Teil vaheajaks mingid plaanid on ka või?" päris tütarlaps, vaadates tüdrukutele kordamööda otsa. Ta upitas end ühele lauale istuma ning jalgu kõigutades jäi ta vastuseid ootama, ise end aeglaselt paremale-vasakule õõtsutades.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 6, 2008 20:15:27 GMT 3
Peagi avanes Huilgava Hurtsiku uks taas ning sisse astus Arthur. Ta kortsustas kergelt kulmu, nähes, et seal on juba keegi - kolm tüdrukut. "Tere," sõnas Slytherinlane vaikides neidudele ning silmitses igaühte neist pingsalt. Rohkem midagi ütlemata suundus ta ühe teise akna juurde ning jäi sealt mõtlikult välja vaatama, ise sõrmedega aknalaual trummeldades.
|
|
|
Post by Julie Margaret Anderson on Dec 6, 2008 21:16:37 GMT 3
Kelly kuulas juttu pealt ning lürpis jäägermeistrit. Kelly imestas , et nüüd oli tal kaks lahtist pudelit käes. "Jäta üks enda kätte" ütles ta Hayleyle , kui ühe pudeli sõbrannale tagasi ulatas(enne kui ta suitsetama läks).
Järgmine hetk tuli sisse keegi , keda Kelly ei teadnud. "Tere jah" lausus ta ning jäi toda silmitsema. Tüdruk sai aru , et ta on Slytherinist ning pööras siis pea ära , sest tema ei rääkinud juttu - miks peaks Kelly seda tegema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 6, 2008 22:30:28 GMT 3
Samara pööras pilgu uuele tulijale, kes oli nüüd majja tulnud. Mingi kogunemispaik siin täna või? küsi tüdruk endalt mõtteis, kuid ei öelnud siiski midagi peale väikeste tervitussõnade. Ta rüüpas veel paar sõõmu enda kibedast joogist ise tundes, kuidas tema pea aeglaselt sumisema hakkas - neidisel hakkas alati kergelt alkohol pähe.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 7, 2008 20:42:10 GMT 3
"Tere," vastas Hayley flirtivalt, mis oli alati tema esimene reaktsioon, kui mõni vastasoo esindaja tema seltskonda juhtus, seda väljaarvatud sõprade puhul. Ta plaksutas paar korda ripsmeid ja viskas siis suitsu ära, kuid jäi aknalauale istuma, et saaks näha kuna Dan tagasi tuleb.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 8, 2008 13:13:16 GMT 3
Arthur pööras enda pilgu Hayleyle ning muigas salakavalalt tema käitumise üle. "Sa mängid tulega, tüdruk!" lausus noormees ning tõmbas tüdruku salakavalalt enda vastu. Tal oli sellest täiesti ükskõik, et nad alles teineteist nägin. Tal oli jumala ükskõik, et ta isegi türuku nime veel ei teadnd. Kui tüdruk end niimodi noormehele pakub, siis miks mitte temaga veidike lõbutseda!?
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 8, 2008 19:24:45 GMT 3
"Wooow," venitas Hayley pikalt, kui oli poisi vastu surutud. "Nii otsekohene." Ta muigas endamisi ja viis siis pilgu poisi näole. "Asud kohe asja kallale v?," küsis ta siis kiuslikult. Hayleyt üllatas väga noormehe käitumine, mitte kunagi enda eluaja jooksul ei olnud tüdruk kedagi temasarnast kohanud.
|
|
|
Post by Justin McCormac on Dec 9, 2008 1:03:21 GMT 3
Noormehe pilk püsis tuim, kuid samas ka ahne. "Miks ma peaks asjaga ootama, kui sa i s e end mulle niimodi pakud," lausus noormees lõbusalt. Olukord pakkus poisile kõvasti nalja. Vaikselt libistas ta käega üle neiu juuste ning noogutas mõtlikult. "Mhm, ilus oled sa küll. Gryffindorlased ei sobigi tegelikult muuks ju, kui oma vajaduste rahuldamiseks, kas pole?" lausus poiss kõvera naeratuse saatel ning tõmbas neidise veelgi rohkem enda vastu. "Mina olen Arthur, Slytherinist," lausus noormees magusa irvituse saatel.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 9, 2008 14:22:37 GMT 3
Kusagilt koolipoolt rühkis hurtsiku suunas veel üks kahejalgne. Eddy silmad liikusid vaikselt ühelt käelt teisele, ning ta taskutes olevad pudelid tegid veidi kola, mida kindlasti temale endale kuulda oli. Nick ohkas vaikselt, kui ukse lahti lükkas, ning seejärel kõiki hetke silmitses. Viiendik kohendas mütsi oma peas, ning kergitas seejärel kulmi. Kiirelt turtsatanud, kui eakaaslaste riietelt välja luges, et nad Griffid ja Huffid on seadis poiss oma sammud ülespoole. Ühe erakliku toa leidnud korkis ta esimese pudeli lahti, ning haaras taskust juba neljandat korda selle kirja.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 9, 2008 14:28:04 GMT 3
Hayley kuulas Arturi juttu ja seejärel oli poisil see au, et vastu tema nägu lahmatas üks korralik kõrvakiil, mis tuli nimelt Hayley poolt. "Hayley, gryffindorist, nagu sa juba tead," lausus ta uhkelt ja vaatas siis, endaarust kõrgilt, noormehe poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 14:37:42 GMT 3
Samara kortsutas kergelt kulmu, kui nägi, kuidas Arthur Hayleyt kohtleb. Siiski uskus tütarlaps, et sõbranna saab ise endaga hakkama. Vaikselt ohkas ta ning tõusis oma kohalt püsti. "Ma toon jooke juurde.." lausus tütarlaps mõrult ning suundus Hurtsikust välja. Peagi oli aga tütarlaps tagasi, käes kaks Aramise pudelit ning paar siidrit. Pannud need üksluiselt lauale, jättis ta endale ühe Aramise, millega ta suundus tuppa, kuhu oli läinud vahepeal üks noormees. Tüdruku pea käis ringi ning silmad olid pooleldi tal tagurpidi. "Paistab, et ma pole ainus, kes privaatsust tahab," lausus tüdruk, potsatades toolile istuma. Kõveralt naeratades vaatas ta võõrale noormehele otsa. "Ma olen Samara," sõnas tüdruk kerge peanoogutusega.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 9, 2008 14:56:46 GMT 3
''Et, üksi olla peab kuskile sildi panema?'' Kergitas Nick tigedalt kulmi, kui uks taaskord avanes. Sellegipoolest ta noogutas tüdrukule, kuna ta tundus esmapilgul huvitav olevat. Nicholas neelas uue sõõmu oma pudelist, ning lausus kerge üleolev toon hääles sees. '' Nicholas Slytherinist, kui sind peaks huvitama.'' Lasi ta enesekindlalt oma silmalaugudel kinni vajuda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 15:00:07 GMT 3
Samara vaatas pikalt noormeest. Tegelikult oli see üpriski tuba, sest tuba oli kott-pime. Ainus valgus, mis tuba vähekenegi kaunistas, paistis aknast, kuid seda polnud kuigi palju. Avanud kergelt oma pudeli, rüüpas tütarlaps sellest paar kibedat sõõmu, ise tundes, kuidas ta kurk väga kõvasti kõrvetab. "Ma pole sind varem näinud, Nicholas," lausus neidis peale pikka pausi vaikselt. Justkui räägiks ta iseendaga. Ta imestas, et noormees tuli teistest eraldi, allkorrusel oli ju teisigi Slytherinlasi ning samuti ka tüdrukuid.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 9, 2008 15:03:50 GMT 3
Poisi näol olev naeratus suurenes natuke, kuid siiski mitte märgatavamalt. ''Mind ei märkagi igaüks, ka sina ei näe mind tegelikult, võikuidas. Valgust pole, ja seda ei saa siia ka lasta, ma mõtlen pesuehtsat valgust.'' Köhatas Nick kiirelt oma kurgu puhtaks, kui uue lonksu pudelist rüüpas. Sel joogil oli täitsa omapärane maitse, kuid endiselt ei pakkunud see talle huvi.
|
|