|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 14:01:52 GMT 3
Lestat saatis neiut pilguga. "Toimetaks ta vähemalt sisse?" tegi ta ettepaneku, kuna teadis, et inimestel võib nõnda külm hakata. Ta pööras küsiva pilgu Nicholase poole.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 18:05:39 GMT 3
Poiss kergitas kulmi, kui kuulis Les'i arvamust. Õlgi kehitanud kortsutas ta veel enamgi kulmi. ''Siis peame me seda vägisi tegema, aga kiirelt järgi.'' Lausus ta, kui juba jooksiski, ning poisile käega järgi viipas, et too tuleks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 14, 2008 18:12:00 GMT 3
Lestati koht muiata. Ta on silmapilkselt neiu juures, kes tal kätel oli. "Kuhu?"küsis ta siis sunnitud tõsidusega Nicholaselt.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 14, 2008 21:26:33 GMT 3
Poiss silmitses Lestati kiirust, ning muigas kergelt. Seejärel meenus talle Samara, kes üles jäänud oli, ning ta oli üsna kindel et tüdrukul pole sellevastu midagi, et nad ka Hayley sinna viivad. ''Hurtsikus on üleval üks hea tuba, seal on nüüdseks juba soojem ka kui väljas.'' Lausus ta end kergelt väristades. Väljas oli juba üsna külmaks muutunud.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 22:10:07 GMT 3
Hayley oli rahulikult Lestati kätel. Ta oli liiga väsinud, et vastu puigelda ja tal ei olnud põhjust ka, pealegi ei saanud ta eriti arugi mis toimub.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 15, 2008 17:29:01 GMT 3
Lestat noogutas ning sammus siis veidi kiiremini, kui tavaline inimene. Peagi sisenes ta majja ning astus paar sammu edasi. Seal jäi ta seisma, et lasta Nicholasel ees minna ja ta sinna juhatada ning ka uks lahti teha.
|
|
|
Post by Jason Coleman on Dec 16, 2008 12:03:44 GMT 3
Noormees sammus edasi, ning avas Les'ile vahepealse duksed. Diivanil Samarat ees märgates näitas ta käega Lesile üht teist diivanit mis seal lähedal oli. Tüdrukule kerge pilgu veel heitnud haaras ta kuskilt mingi vanemat sorti teki, mille ka Hayleyle peale viskas. ''Vabanda, aga me tõime sulle seltsi ta jäätub väljas muidu ära.'' Sõnas ta kiirelt Sam'ile. Noogutas ning sammus seejärel ukseni, kui seal Lesi ootama jäi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 15:25:15 GMT 3
Samara avas vaikselt enda silmad, ise purupurjus oma Aramisest olles. Ta tõstis pead ning vaatas Hayley poole ning sõnas: "Siin on soe! Kaminasse tegin tule. ISE tegin ja ilma maagiata. Oma kätega tegin." Ta ajas end istukile, ise kahtlaselt tuikudes. Ta vaatas taas Harja poole ning küsis: "Kas te tapsite ta ära? Tapsite mu PARIMA sõbranna ära vää?" Ta ajas end püsti, kuid peagi pidi ta oma plaanist loobuma, sest jalad ei kandnud teda ning ta vajus taas diivanile. "Minule palun üks Dþinn toonikuga ja vihmavarju ka paluks," pomises tütarlaps, vajudes taas diivanile pikali.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 16, 2008 15:29:08 GMT 3
Hayley naeris omaette veel paar minutit ja vajus siis sügavasse unne..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 16, 2008 17:10:37 GMT 3
Lestat sammus Nicholase järel, asetas rahulikult neiu ettenäidatud diivanile ning kergitas Samara sõnade peale kulmu. "Ta on kõigest veidi rohkem täis kui sina," lausus ta krimpsus näoga ning astus uksest välja, mille enda järel ka sulges. "Vähemalt on tal seal veidi soojem kui väljas," sõnas ta naeratades Nicholasele, kui taas trepist alla hakkas minema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 16, 2008 17:56:27 GMT 3
Samara vaatas Lestati poole ning kortsutas vaikselt kulmu. Lõpuks aga ohkas ta kergelt ning asetas Aramise pudeli maha, otsustades ka ise magama jääda. Peagi ta uinuski.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 17, 2008 1:40:34 GMT 3
*hommikul*
Hayley ärkas, tema pea tuikas kui ta silmad avas. Nähes Samarat enda kõrval voodis meenusid talle mõned eilsed sündmused, kuid mitte viimased, ta ei mäletanud kuidas voodisegi oli saanud.. Tüdruk ajas ennast püsti ja sammus Samara voodi juurde, kui teda kergelt raputas.
ot: kui keegi alla tahab, siis nad võivad õhtust teemat ikka edasi ajada ;P
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 1:45:14 GMT 3
Samara tundis kellegi raputust enda õlal. Ta nägi väga halb välja. Meik oli laiali ning silmad olid aukus. Juuksed olid sassis ning tem nägu oli kaame. Oli kohe aru saada, et tüdruk põdes jubedat pohmakat. Vaikselt avas ta enda silmad, tundes järsku peavalu. "Ai sa kurat!" karjatas neiu ning asetas käe peale. Seejärel nägi ta maas peaaegu tühja Aramise pudelit ning kortsutas vaikselt pead. "Mida kuradit ma siin teen?" küsis tüdruk Harjalt.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 17, 2008 1:47:58 GMT 3
"Ma ei tea mida sina teed aga mida MINA teen?," lausus Hayley vaikselt, kes ei talnud hetkel kõva häälega rääkimist. Päike paistis aknast sisse ja oli näha, et tuleb soe talveilm. "Lähme parem kooli," pomises ta ja korrastas voodi ära, kus ta maganud oli, lihtsalt pani teki ilusti kokku, siis jäi ta uksel Samarat ootama. Hayley ei teadnud mis vaatepilt teda alla võib oodata, kas nad olid kahekesi või oli maja pohmakas noori täis..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 2:05:41 GMT 3
Samara turtsatas kergelt. "Parema meelega olen siin ja suren maha. Ma kardan, et kui liigutan, ropsin ma end surnuks," sõnas tütarlaps, mässides end tugevamini pehme teki sisse ning pöröas hetkeks enda pilgu kaminale. Puudest oli järele jäänud ainult söed.
|
|