|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:05:55 GMT 3
Samara naeratas kõveralt. "Oled sa kindel, et see on tähtis?" küsis tütarlaps kulme kergitades.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:08:34 GMT 3
"Jah. Muidu ma situksin end täis..." Lausus poiss ja vaatas tüdrukut ja siis jäi tuld jõllitama. Ta pilk läks tagasi peagi samarale ja ta ütles siis "Sammy, sa näed nii kena välja, et ma lakuksin su varbad puhtaks, et sa veel kenam oleksid..." Poiss irvitas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:14:09 GMT 3
Samara kortsutas kulmu ning vaatas noormehele otsa. Peagi hakkas ta naerma. "Ja sa oled nii kena, et ma kepiks sind 46 tundi järjest," lausus tütarlaps naljatledes ning vajus diivanile, noormehe jalutsisse, istuma.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:16:01 GMT 3
Elven irvitas ja lausus "Tõesti? Ma tean ühte kohta, kus me saaksime." Poiss pilgutas silma ja vaatas Samarale otsa poolenisti irvituse, poolenisti kulm üleval, ootava pilguga.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:21:12 GMT 3
Samara otsustas kaasa mängida. "Oooo, kus siis, sa seksikas tiiger?" päris tütarlaps mesimagusa häälega, ise end pooleldi noormehele peale ajades, kaval pilk silmis.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:23:57 GMT 3
Elvenil oli alguses plaanis mahajäetud vets öelda, kuid jättis selle mainimatta "Oled kuulnud sellisest toast nagu tarvilikust toast?" küsis poiss ja vaatas tüdrukule muigega otsa ja ootusärev pilk näol.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:26:08 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt sisimas. Asi hakkas tunduma liialt naljakas, kuid Samara üritas endiselt enda rolli sisse elada. "Ooojaaa," lausus tütarlaps kavala pilguga, ise endiselt pooleldi noormehe kohal olles.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 17, 2008 19:27:38 GMT 3
Elven naeratas ja lausus "Siis on otsustatud..." Ta võttis järsult tüdruku sülle ja hakkas tarviliku toa poole kõndima, väljudes puhketoast. Ta tahtis teada tüdruku reaktsiooni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 17, 2008 19:30:05 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt peagi naerma puhkedes. Ta oli kindel, et noormees teeb nalja ja, et midagi ei juhtu, sellepärast mängis ta endiselt kaasa, kuna asi polnud veel ohtlik.
|
|