|
Post by Helena Sanches on Dec 22, 2008 11:48:48 GMT 3
..:Helena Sanches:.. ..:Ravenclaw:.. ..:Tüdrukprefekt:.. [x] - Ravenclaw[x] - Slytherin[x] - Gryffindor[x] - Hufflepuff..::Sõbrad::..Tuttav - Olen näinud, kuulnud. Isegi rääkinud paar sõna!Tavaline sõber - Vajadusel oleme alati üksteisel olemas ning valmis muresid kuulama.Hea sõber - Mina näen sind, sina mind.. ja järgmine hetk me kallistame.Lähedane sõber - Kui mina naeran, siis naerad ka sina; kui mina nutan, siis nutad ka sina.Parim Sõber - Me teeme kõike koos ja parim sealjuures on see, et me ei tüdine üksteisest!..::Vaenlased::..Vältimine - Tema siin? Head aega!Tüütu - Oeh, mõned peaksid siit ilmast iseenesest haihtuma.Ebameeldiv - Viimane inimene, kellega koos aega veeta.Viha - Vuhh! Kes see haiseb?Tõsine Viha - Minu elu, sinu surm!..::Armusuhted::..Sisse Võetud - See esimene tunne.. ma ei saa oma silmi sinult lahti.Flirtimine - Lõbus peab ju olema!Praegune Poiss - Ilma ju ka ei saa.Keelatud Armastus - Sa oled nii armas ja kena.. aga kättesaamatu. Üks Armastus - Minu Oma! <3Nimi: Samara Soul Maja: Hufflepuff Kes tahad olla: Tavaline sõber - Vajadusel oleme alati üksteisel olemas ning valmis muresid kuulama. Miks: Ütleme nii, et algul näitas Helena end väga halvast küljest, kuid tänu tormile suutis Samara ted rohkem tundma õppida ning nad said päris hästi läbi. V: ... Ja nii ongi. Et ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon. ----------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 22, 2008 11:51:44 GMT 3
Samara Soul Hufflepuff Tavaline sõber - Vajadusel oleme alati üksteisel olemas ning valmis muresid kuulama. Ütleme nii, et algul näitas Helena end väga halvast küljest, kuid tänu tormile suutis Samara ted rohkem tundma õppida ning nad said päris hästi läbi.
|
|
|
Post by Helena Sanches on Dec 22, 2008 11:58:21 GMT 3
Muudatus.
|
|
|
Post by Hysteria Hellraise on Dec 22, 2008 15:05:25 GMT 3
Miseria Monrow Hufflepuff Parim Sõber - Me teeme kõike koos ja parim sealjuures on see, et me ei tüdine üksteisest! Helena on Miserial alati olemas olnud. Isegi siis kui nad on kahekesti hullemad paharetid, siis Miseria siiski usaldab Helenat ja nad on koos läbi elanud igasuguseid asju.
|
|